Įkraunama...
Įkraunama...

Užsakymai iš UK parduotuvių

http://www.everythin...oes-p-9222.html

Gal kas galite padėti su dydžiais? Nešioju 39 tai kokie čia dydžiai? 4u.gif
Atsakyti
gal galetumet river island ir newlook parinkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryga29 @ 2012 09 26, 13:25)
Tačiau man nuolaidos kodo žinoti nereikia? Sudėjau 6 prekes į krepšelį, bet rodo, kad tik už pristatymą nereiks mokėti.

Kodas pateiktas viesai. Sukrovus i krepseli be kodo, rodo nemokama pristatyma, nes gaunasi reikiama suma, taciau ivedus nuolaidos koda, suma bendra sumazeja, ir priskaiciuoja pristatymo mokesti

QUOTE(pecilija @ 2012 09 26, 15:41)
http://www.everythin...oes-p-9222.html
Gal kas galite padėti su dydžiais? Nešioju 39 tai kokie čia dydžiai? 4u.gif

Siulau skaityti kiekvienos prekes atsiliepimus, ten dazniausiai paraso ar mazinti ar ne.. Kiek man teko pirkti is cia batu, buvo siek tiek pamazinti, taip irkau dydziu didesnius, bet ten ir modeliai buvo kitokie
Atsakyti
Jei galite palaukite TBS atsiusiu tuojaus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Ar perkate iš HM?
Atsakyti
Sveiki, ar gavot mano TBS uzsakyma, siuncau pries pora dienu, vakar kaip ir treciadienis buvo, o jokios zinios, kad uzsakyta.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mano fėja @ 2012 09 27, 10:14)
Sveiki, ar gavot mano TBS uzsakyma, siuncau pries pora dienu, vakar kaip ir treciadienis buvo, o jokios zinios, kad uzsakyta.. unsure.gif

Pakartokite uzsakyma, panasu dar negavome.. Prijungsime prie turimu
Atsakyti
QUOTE(sssraige @ 2012 09 27, 12:37)
Pakartokite uzsakyma, panasu dar negavome.. Prijungsime prie turimu

Persiunciau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(livijaaa @ 2012 09 26, 18:25)
gal galetumet river island ir newlook parinkti? 4u.gif

galima bandyti smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
ar is tesco greitai prisisenka uzsakymas ir mazdaug kiek laiko reiktu laukti kol atkeliaus prekytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(WanillaSky @ 2012 09 28, 10:43)
Sveiki,
ar is tesco greitai prisisenka uzsakymas ir mazdaug kiek laiko reiktu laukti kol atkeliaus prekytes  ax.gif

SVeiki, is tesco labai ivairiai.. buna kad nesusit=renka, buna kad greitai susirenka.. Kaip mamytes prisijungia smile.gif prekes ateina per 2 sav
Atsakyti
QUOTE(sssraige @ 2012 09 28, 14:14)
SVeiki, is tesco labai ivairiai.. buna kad nesusit=renka, buna kad greitai susirenka.. Kaip mamytes prisijungia smile.gif prekes ateina per 2 sav

Aciu, tai bandysiu siusti savo krepsiuka wink.gif
Atsakyti