Įkraunama...
Įkraunama...

Užsakymai iš UK parduotuvių

QUOTE(AstaRaud @ 2012 10 24, 10:40)
Tai mano pavedimas padarytas vakar, turbūt paklius į šiandienos siuntinukų vežimą  ax.gif

Taip wink.gif
Atsakyti
o is www.activebeauty.co.uk neuzsakinejate? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 24 spalio 2012 - 13:28
QUOTE(emma @ 2012 10 23, 20:18)
http://www.amazon.co...d_sim_sbs_ce_19
Kiek kainuotų su siuntimu toks kilimėlis puzzlem dėlioti?11,69 x 5  bus 58,45 lt?

QUOTE(sssraige @ 2012 10 23, 21:19)
Taip, apie 58 litus smile.gif

Ar galit jį nupirkt?Kada turėčiau pravest jum pinigus?
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2012 10 24, 19:28)
Ar galit jį nupirkt?Kada turėčiau pravest jum pinigus?

Pirmiausia turit perskaityti temos 1 zinute ir nusiusti uzsakyma i emaila. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,
ar užsakytumėt iš smythstoys?
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2012 10 24, 13:11)
o is www.activebeauty.co.uk neuzsakinejate? smile.gif

QUOTE(Gailė @ 2012 10 25, 10:27)
sveiki,
ar užsakytumėt iš smythstoys?

Is siu nesame bande, bet galime meginti
Atsakyti
Sios savaites iunta isrusiuota 4u.gif Cheles savaitgali bus vilniuje, kvieciam uzsukti pasiimti siuntinukus ax.gif o norincios, kad rytoj butu siuntinukai issiusti i kitus miestus, laukiame pavedimu wink.gif
Atsakyti
Sveiki, na negaliu sau leisti peskaityti visos temos, gal kas jau to klause, bet gal galite pasakyti, jei darau pimadieni uzsakyma next antradieni uzsakote, o kiek laiko jo man reikes laukt. Savaite ar dvi g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
ar PP renkat?
pap -30 perkant 3 prekes, nuolaida ir seilui wink.gif
Atsakyti
doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 26 spalio 2012 - 18:30
QUOTE(baibai @ 2012 10 26, 16:57)
Sveiki, na negaliu sau leisti peskaityti visos temos, gal kas jau to klause, bet gal galite pasakyti, jei darau pimadieni uzsakyma next antradieni uzsakote, o kiek laiko jo man reikes laukt. Savaite ar dvi g.gif  Aciu 4u.gif

Jei krepselyje nerodo, kad this item will be despatched .. tada laukiame apie 1,5 sav. Tik dabar nextas truputeli streikuoja, ir buna kad dali biski veliau atsiuncia. Bet jei antradieni uzsakome, gautumem apie 15d smile.gif
Atsakyti
sveikos mergytes, kas is sportsdirect dabar uzsakyma darote i lietuva noreciau pasiimti keleta daikciuku smile.gif
Atsakyti