Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Na mamukai ekspertai...ziurekit! Jei as tikrai jau buciau nescia, tai man kiekvina diena butu temperatura lengvai pakilusi ar ne? Jeigu vakar vakare buvo normali 36,5 tai cia jau joks nestumas negali buti. Taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karakumuasilelis @ 2012 11 09, 09:45)
Na mamukai ekspertai...ziurekit! Jei as tikrai jau buciau nescia, tai man kiekvina diena butu temperatura lengvai pakilusi ar ne? Jeigu vakar vakare buvo normali 36,5 tai cia jau joks nestumas negali buti. Taip? smile.gif

kada ir kur ja matavaisi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maybeee @ 2012 11 09, 09:53)
kada ir kur ja matavaisi? g.gif

Neplanuoju, tai rytais nematuoju...cia pora vakaru, kai pradejau kazkaip jaustis idomiai pasimatavau po pazastim ir buvo 37.2, o vakar vakare jau normaliai viskas buvo 36.5. Cia gal siaip pries mmm sukilo, o jos turetu buti tik po savaites ir dar keletos dienu. Tiesa pries tai buvusios mmm buvo nestandartines. Zodziu, mano pagrindinis klausimas, ar galiu buti rami jog nesilaukiu, nes temperatura po pazastim yra 36.5? Juk jei jau istiesu buciau nestuke, tai temperatura visada laikytusi pailusi. Taigi reiskia, kad galiu nesidaryti nt ir toliau ramiai sau gyventi?
Atsakyti
QUOTE(karakumuasilelis @ 2012 11 09, 10:00)
Neplanuoju, tai rytais nematuoju...cia pora vakaru, kai pradejau kazkaip jaustis idomiai pasimatavau po pazastim ir buvo 37.2, o vakar vakare jau normaliai viskas buvo 36.5. Cia gal siaip pries mmm sukilo, o jos turetu buti tik po savaites ir dar keletos dienu. Tiesa pries tai buvusios mmm buvo nestandartines. Zodziu, mano pagrindinis klausimas, ar galiu buti rami jog nesilaukiu, nes temperatura po pazastim yra 36.5? Juk jei jau istiesu buciau nestuke, tai temperatura visada laikytusi pailusi. Taigi reiskia, kad galiu nesidaryti nt ir toliau ramiai sau gyventi?

siaip manyciau kad nesi nescia, bet palauk bent mmm dienus ir jei nesulauksi pasidaryk testuka del sventos ramybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murkute @ 2012 10 26, 16:05)
Jungiuosi prie planuojančių būrio wink.gif Norėjau paklausti, o NT galima daryti ir likus kelioms iki mm? Keletą psl. atgal skaičiau, bet nelabai supratau  rolleyes.gif  Aišku ir norisi ir baisu, nes juk gali prasidėti mm ir kiaušinėlis tiesiog neprisitvirtinti? Ir vėl nervuosiuos sad.gif Ech kaip išlaukti, tiksliau neišlaukti tų mm  doh.gif

QUOTE(murkute @ 2012 10 30, 15:26)
Bijau, kad ir aš būsių "įsikalbėjus" nėštumą sad.gif Namų darbus darėm - 10 ir 12 C dienomis rolleyes.gif  Šiandien 20 Cd  ir nesulaukius dar mmm pasidariau NT tikėdamasi bent jau vaiduokliuko, bet nieko nieko sad.gif Ech o jau atrodė ir krutinė jautresne, ir nugaros skausmeliai lygtai ir pilvo gurguliavimas kažkoks ne toks  doh.gif  Tikrai tai pati lengviausiai įsikalbama 'liga"  blush2.gif  Na bet dar yra vilties, nes iki mm liko mažiau nei savaitė. Įdomu dar įmanoma pasigaut per šį ciklą žirniuką ar jau po O geriau nesitikėt  g.gif

QUOTE(murkute @ 2012 10 30, 15:46)
Lyginant su pirmuoju nėštumu, tai turėčiau būti tikrai  nestuke.gif  nes atsimenu sakiau,- oj ne tikrai ne šiemet - ir bac už mėnesio laukiuosi  lotuliukas.gif  Dabar lygiai tas pats - sakiau, nu dar tikrai ne šiais metais - o gandrai kaip tyčia į akis lindo, nu tai laukiu vėl to bac. Čia bus galima į traukti į nėštumo požymius jei pasitvrtins  thumbup.gif  Aj ir dar prieš gerą porą mėnesių pradėjau veiklą, kai mane supa vien nėščiosios arba mamos su leliukais  blink.gif nu irgi sutapimas ką? Tikiuosi užsikrėčiau nuo jų, o tada jau čiaudėsiu kaip tik galėsiu wink.gif

Surinkau visus savo postus, kad visi pirmieji požymiai būtų vienoj vietoj wink.gif Ir štai dalinuosi nuotraukyte smile.gif user posted image
Atsakyti
Sveikinimai smile.gif
As su visais nestumais turejau tik kelis pozymius... Papilvio skausmus ir nezmoniska nuovargio jausma pirmus menesius...
Jokiu blogumu ar pan..
Atsakyti
Merginos, o nuo kada pradėjote jausti nėštumo požymius? Man jau visokie pilvo tempimai ir blogumai vaidenasi, nors nuo galimo pastojimo dar nė pilna savaitė nepraėjo blink.gif Et, ką daro tas didelis noras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2012 11 10, 14:00)
Merginos, o nuo kada pradėjote jausti nėštumo požymius? Man jau visokie pilvo tempimai ir blogumai vaidenasi, nors nuo galimo pastojimo dar nė pilna savaitė nepraėjo  blink.gif Et, ką daro tas didelis noras  biggrin.gif

Man šįryt testas parodė, kad laukiuosi smile.gif Nėštumas dar visai mažas, pagal viską, gal dvi savaitės. Tiksliau sužinosiu patekus pas gydytoją smile.gif
Tai va, o tie požymiai tai... biggrin.gif vienintelis požymis kurį jaučiau kokią savaitę iki testo darymo ( ir iki šiol jaučiu) tai labai jautri krūtinė. Tokia net padidėjus atrodo g.gif nors vyras to nepastebi biggrin.gif tai gal čia man tik taip rodosi biggrin.gif Ypač juntu tai naktimis, kai bandau užmigti ant pilvo. Nu nemalonu, kitaip , stipriau nei prieš mm būdavo.
Ai, dar kelias dienas prieš darant testą atrodė, kad pilvą pučia. O kai jau pamačiau teigiamą testą, tai išvis trigubai "išpūtė" lotuliukas.gif Tai čia gal priskirčiau prie šyzikės nėštukės fantazijų biggrin.gif
Daugiau tai jokių pojūčių. Nei pykina, nei silpna... nei miego norisi.. nors gali dar visko su laiku būti.
P.s.: dar pamiršau paminėti, kad prieš pat lauktas mm jaučiau tokius pat pilvo maudimus kokius jausdavau prieš pat mm visada. Tai net maniau, kad sulauksiu jų doh.gif bet va atsitiko kitaip wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pati meilė: 10 lapkričio 2012 - 17:59
QUOTE(Pati meilė @ 2012 11 10, 17:56)
Man šįryt testas parodė, kad laukiuosi smile.gif Nėštumas dar visai mažas, pagal viską, gal  dvi savaitės. Tiksliau sužinosiu patekus pas gydytoją smile.gif

Sveikinu!!! 4u.gif Įsivaizduoju koks nuostabus jausmas išvysti II juosteles. Aš tai vis jaučiu kokius nors mažiukus simptomus, bet kol kas nestuke.gif nėra verysad.gif Žodžiu, beprotnamis biggrin.gif Kokių tik cirkų neprikrečia kūnas iš to noro doh.gif
Atsakyti
ar būna kad nerodo nėštumo testas, mano draugei jau 66ck.d. testas nieko nerodė, jaučiasi gerai nu gal dažniau į toletą eina, 20 d. eis pas gyd., ar čia koks sutrikimas mmm g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti