Įkraunama...
Įkraunama...

Itin sausi plaukai

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 28, 22:03)
ner uz ka wink.gif va sita tai stebuklas sausiems plaukams user posted image

1. kazin ar labai skiriasi intense serijos balzamas bei kitos priemones nuo situ-
user posted image

2. dar domina, kas naudojo sita aliejuka plaukams, kokie atsiliepimai-
user posted image
3. ir ar labai skiriasi nuo sito, jei kam teko isbandyt abu. daug klausimu uzdaviau, gal kas atsakys...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 29 liepos 2012 - 10:09
Hypnotic Poison , gal galit konkreciau apie pati poveiki ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2012 07 29, 11:08)
1. kazin ar labai skiriasi intense serijos balzamas bei kitos priemones nuo situ-
user posted image

Absolut labiau pazeistiems plaukams, intense - labiau drekinanti, sausiems. Bet man jos abi geros, tik intense greiciau riebaluodavo plauka. Aliejukas tai nieko ypatingo, labiau patiko Lumino Contrast, nes grazu zvilgesy suteikdavo. Siaip rekomenduociau geriau nusipirkt nat. argano alieju galiukams, man labiau patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2012 07 29, 18:10)
Hypnotic Poison , gal galit konkreciau apie pati poveiki ? 4u.gif

toks ispudis,kai panaudoji kad plaukai tobuli blush2.gif blizga ir tokie svelnus ,glostnus:wub: nesisiausia,lengva issukuoti ir lb paklusnus.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 29, 16:45)
Absolut labiau pazeistiems plaukams, intense - labiau drekinanti, sausiems. Bet man jos abi geros, tik intense greiciau riebaluodavo plauka. Aliejukas tai nieko ypatingo, labiau patiko Lumino Contrast, nes grazu zvilgesy suteikdavo. Siaip rekomenduociau geriau nusipirkt nat. argano alieju galiukams, man labiau patinka ax.gif

sitas absolut visas priemones as turiu, ir ta ruzava aliejuka turiu, bet jeigu ner didelio skirtumo tarp abieju aliejuku, tai absolut net nepradesiu, jis dar naujas...
o argano aliejus gali but visai grynas- tokio as turiu, ar plaukams skirtas su kokiais nors dar papildomais priedais? bet man ne galiukus reikia tept, o per visa sprindi issausejusius plaukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 29 liepos 2012 - 19:58
QUOTE(Ašara @ 2012 07 29, 20:57)
o  argano aliejus gali but visai grynas- tokio as turiu, ar plaukams skirtas su kokiais nors dar papildomais priedais? bet man ne galiukus reikia tept, o per visa sprindi issausejusius plaukus.

Grynas dar net geriau 4u.gif
Atsakyti
aš tai naudojau liaudiška būdą:

Vandens vonelėje pašildyti iki 40-45°C temp. augalinį aliejų. Po to į jį įpilti citrinos sulčių. Prieš plaunant galvą, įtrinti mišinį į plaukų šaknis ir sutepti plaukus. Uždėti polietileninį maišelį ir aprišti. Palaikyti 1-2 val. Procedūrą kartoti kartą per savaitę.

Radau vienam bloge: http://www.pandorabe...t/?p=200&page=2

Man padeda, naudoju tarpuose tarp kaukių. ta prasme pakaitalioju smile.gif
Atsakyti
user posted image

Nors ne prof. priemone, bet geras thumbup.gif
Atsakyti
O man stebuklas sausiems plaukams Loreal absolut repair. Nerealus plaukuciai buna. Po sampuno nesivelia atrodo net kaukes nereikia, bet as turiu visa linija ju tai dziaugiuos neispasakytai smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 03 10, 21:53)
O man stebuklas sausiems plaukams Loreal absolut repair. Nerealus plaukuciai buna. Po sampuno nesivelia atrodo net kaukes nereikia, bet as turiu visa linija ju tai dziaugiuos neispasakytai smile.gif))

Mane irgi labai suzavejo butent sampunas absolut repair, jau vien tik po sampuno plaukuciai buna minksti ir svenlus, naudoju ir kauke, gera ir ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 03 11, 23:28)
Mane irgi labai suzavejo butent sampunas absolut repair, jau vien tik po sampuno plaukuciai buna minksti ir svenlus, naudoju ir kauke, gera ir ji  4u.gif

labai gera smile.gif as tiek visko esu isnaudojusi bet tokio efekto negavau nei su vienomis priemonemis
Atsakyti
Visoms sausu ir skilinejanciu plaukuciu savininkems:
Patarciau issirinkti ir naudoti kazkokia viena drekinamaja+maitinamaja+atstatancia linija nuo sampuno iki aliejuko.
Galiu parekomenduoti Argabeta linija su argano aliejumi (Dikson).Labai gera ir sudetis ir kvapas ir svarbiausia efektas!
Atsakyti