Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl sutuoktiniai ieško meilužių

QUOTE(Kaimyna$ @ 2014 03 31, 16:39)
Esme ta ir yra..ko tylima tie 10 ar 20 metu..jei negerai kas tai ir sakai,kad man tas ar anas netinka ar as noreciau to ar ano ir viskas...

tai ir rasiau gi - TAIP NEBUNA lotuliukas.gif . netyli niekas 10 m, tiesiog kitas (kuriam sakoma) nesiklauso, negirdi pasakymu, priekaistu, prasymu. taip kaip forume neskaito kas tiksliai zinutej parasyta, o interpretuoja savaip doh.gif
Atsakyti
Atsiprasau,prabegom perskaiciau,bet patikek,kad... taip buna...
Atsakyti
QUOTE(Kaimyna$ @ 2014 03 31, 19:50)
Atsiprasau,prabegom perskaiciau,bet patikek,kad... taip buna...

nepatikesiu, nes tai nelogiska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 31, 20:51)

Nelogiska..margas tas pasaulis..
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 31, 09:10)
na cia tai reiksmingas is tikro pastebejimas. buna neretai gi kad ir pacioj poroj tas supratimas skiriasi mirksiukas.gif . pvz vyras nesimusa, negeria daug, pas mergas nelaksto  ir jau isivaizduoja, kad jo zmonai cia "geras gyvenimas" biggrin.gif . kai zmona taip nemano ir ji palieka, tada toks vargselis eina ir pasakoja visam pasauliui "tookiii gera gyvenima zmonai daviau, o ji kkk, nieko nevertino rolleyes.gif "

Joo... Nu grynai būtent taip ir sako.. smile.gif Dar klausia kas tau buvo blogai ?! Atrodo,kad per 10metų taip ir nebuvo girdėję,matę,jautę... Ne visi klausosi..nors tikrai ir kalbėtis daugiau reikia..o ne durim trankyt ir bėgt į kt kambarį.. Nes bomba tyliai tiksi tiksi,o paskui kai duoda.. Kad paskui susitikę net labas viens kitam nebesako.. Bet ir nereikia...jei supratimai apie gerą gyvenimą visiškai skirtingi..
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 31, 19:51)

logiska. maciau pavizdziu
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 04 01, 14:05)
logiska. maciau pavizdziu

ir girdejai abieju pusiu pasakojimus? ar cia tik vienam atrode - toks geras buvAU, O JI MANE METE? biggrin.gif ar kita puse irgi ta pati pasake?
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 04 01, 16:57)
ir girdejai abieju pusiu pasakojimus? ar cia tik vienam atrode - toks geras buvAU, O JI MANE METE? biggrin.gif ar kita puse irgi ta pati pasake?

Na sakykim taip,kad i klausima ''kas buvo blogai ,ar ko truko" atsakymo dazniausia nebuna..esu tai ir pac patyres..
Atsakyti
QUOTE(Kaimyna$ @ 2014 04 01, 16:59)
Na sakykim taip,kad i klausima ''kas buvo blogai ,ar ko truko" atsakymo dazniausia nebuna..esu tai ir pac patyres..

tai tu dabar nori itikint, kad kai zmonos paklausei, kodel ji susirado meiluzi, jinai au nieko neatsake? ar ji atsake, kad tu buvai lb geras ir davei jai puiku gyvenima, bet ji vat siaip sau is niekur nieko susirado meiluzi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 04 01, 19:44)
tai tu dabar nori itikint, kad kai zmonos paklausei, kodel ji susirado meiluzi, jinai au nieko neatsake? ar ji atsake, kad tu buvai lb geras ir davei jai puiku gyvenima, bet ji vat siaip sau is niekur nieko susirado meiluzi? biggrin.gif

o kodel neimanoma siaip sau g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 04 01, 19:25)
o kodel neimanoma siaip sau  g.gif

todel kad priezastis tam visada buna. tik gal zmogus bijo ja ivardint.
na is niekur nieko - puikus, mylimas ir mylintis vyras, darnus seimyninis gyvenimas, sekso pakankamai ir jis kokybiskas, ir viskas super gerai. ir meiluzis siaip sau? lotuliukas.gif pasakos bobuciu, nepatikeciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 04 01, 20:33)
todel kad priezastis tam visada buna. tik gal zmogus bijo ja ivardint.
na is niekur nieko - puikus, mylimas ir mylintis vyras, darnus seimyninis gyvenimas, sekso pakankamai ir jis kokybiskas, ir viskas super gerai. ir meiluzis siaip sau? lotuliukas.gif pasakos bobuciu, nepatikeciau schmoll.gif

tiesiog. naujas zmogus. naujas virpulys.
Atsakyti