Įkraunama...
Įkraunama...

**Čia Šiauliečiai stato namus**

QUOTE(biesas66 @ 2012 09 27, 21:56)
tai kaip suprantu prasikeiket kapitaliai su jais? parasyk i AZ kame problemos.

1 Kai uzsakeme turejo atvezti per menesi, bet atveze per 4 . Pajunge ant "snargliu", dirbo nakti. Po svaites siurblys sustojo. Po "griezto" pokalbio atvaziavo uz savites ir pajunge.
2 Siurblys dirba pakankamai garsiai (mums teko ji perkelineti nes buvo uz sienos su miegamuoju) Girdejome kad NIBE ar SALDA siurbliais dirba gerokai tyliau.
3 Daznai genda. Servisas vaziuoja ilgai apie 2 savaites po papildomo spaudimo. Prisikviesti reikia rasyti E-mail arba skambinti direktoriui - jis gali ragelio ir nekelti ( sklepine kompanija )

Pvz musu vienas draugas turi SVEO patvirtina ta pati, zadejo dar po 1 gedimo mesti SVEO i siukslyna. Kitas draugas turi kitos firmos, tai 4 metai dar nebuvo problemu.
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2012 09 28, 19:26)
Naujokai,kurių nėra dar sąraše,parašykit greit ,kur statotės,įtrauksiu.

Perkelkit mane i Dainu km. kas kursit nauja tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 09 28, 19:52)
A ,aisku. galvojau gal kokia geresniu savybiu vata radote. Parock aisku irgi gamina,bet bijau kad kaina bus neproporcingai didele pagal savybes.. man ant stogo reikes 40 cm vatos, o neoporo uztektu 30/35. Bet neopora atmeciau nes neaisku kas bus su uzdarytomis neopore gegnemis. teks atidziau su vata pasidarbuoti.

O kodel tiek vatos? 40cm tai nemazai? Cia su priesvejine ar be? blush2.gif O kiek i sienas tada desit?
Del radimo net nesigilinom... Tokia nurodyta konstruktyve arba Rockwool kaip alternatyva...
Atsakyti

bazilionai 4u.gif
sendien nustumde zemes bigsmile.gif atveze zvyra,manem kad jau nieko nebepavyks padaryti,visi labai uzimti buvo doh.gif vyras issinuomavo grazta,bandysim savaitgali daug pasidaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2012 09 28, 21:03)
1 Kai uzsakeme turejo atvezti per menesi, bet atveze per 4 . Pajunge ant "snargliu", dirbo nakti. Po svaites siurblys sustojo. Po "griezto" pokalbio atvaziavo uz savites ir pajunge.
2 Siurblys dirba pakankamai garsiai (mums teko ji perkelineti nes buvo uz sienos su miegamuoju) Girdejome kad NIBE ar SALDA siurbliais dirba gerokai tyliau.
3 Daznai genda. Servisas vaziuoja ilgai apie 2 savaites po papildomo spaudimo. Prisikviesti reikia rasyti E-mail arba skambinti direktoriui - jis gali ragelio ir nekelti ( sklepine kompanija )

Pvz musu vienas draugas turi SVEO patvirtina ta pati, zadejo dar po 1 gedimo mesti SVEO i siukslyna. Kitas draugas turi kitos firmos, tai 4 metai dar nebuvo problemu.
Papildyta:

Perkelkit mane i Dainu km. kas kursit nauja tema 4u.gif

vadinas net nebemastau apie sveo. Aciu uz info. Esu girdejes kad su jais buna niuansu,bet kad jau perdaznai.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2012 09 28, 21:07)
O kodel tiek vatos? 40cm tai nemazai? Cia su priesvejine ar be?  blush2.gif O kiek i sienas tada desit?
Del radimo net nesigilinom... Tokia nurodyta konstruktyve arba Rockwool kaip alternatyva...

Pas mane sienos R=8,4 tad lubos turi buti apie R=10. 40 cm cia jau butu su priesvejine. O sienos pas mane is liktiniu klojiniu. T.y neoporo.
Atsakyti
Biesui66- first.gif
Jema second.gif
Sau pasiimu third.gif  blush2.gif

isirengineju Gubernijoj
Atsakyti
QUOTE(litunas @ 2012 09 29, 08:57)
isirengineju Gubernijoj

Tai alaus turi pastoviai smile.gif
Atsakyti
Biesai, ir kas toms gegnems gali atsitikti, jei neopora desi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2012 09 29, 09:12)
Biesai, ir kas toms gegnems gali atsitikti, jei neopora desi? smile.gif

sutrunys greiciau,nes nekvepuos. kaikur galiu rizikuoti,bet su stogu nerizikuosiu. Tiesa ar mano teiuginys teisingas,atsakymo tikslaus nera,bet as pasilieku prie tu kurie mano jog tame teiginyje yra nemazai tiesos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 09 28, 11:01)
Jei manęs klausi,tai nelabai įmanoma kaip suprantu,visu perimetru plėvelės  nepridursi,ten kur iš putplasčio turi išlyst. Vamzduku irgi nebepridės tankiau prie lango.Vienu žodžiu prie lango ir visu perimetru turėsim šaltį. tas pats slenksčiai-betonas,nėr putplasčio,šalta. Ir nieko nepatikrino,neišbandė :sakė,jei norit pripildysim vandens, o su oru nemoka ar nenori  padaryt .oh Patys visur tarpus užtaisinėjom,užpūtinėjom. O kur palikom jiems,tai taip ir liko : putą reikėjo perdėt,nes ji paspaudus  judėjo ir lūžo.

Joo, bet gal nebus taip labai blogai... g.gif Mes dar ziuresim per salcius, gal koks trukumas islys, kol nesusitvarkem grindu ir sienu iki galo, gal dar ka imanoma bus patvarkyt- aisku ne sildymo sist... bet bus jau galima ir termovizorium, ar kaip ten vadinas, pasiziuret, kai sildymas jau yra.
Papildyta:
Siandien lyg Ermitaze 30proc.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 09 28, 19:21)

Papildyta:
ir kaip as sugebu tiek prirasyti... g.gif

Tai daryk isvadas smile.gif Laikyk liezuvi uz dantu wink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti