QUOTE(*tiute* @ 2009 08 14, 14:05)
Cesnake esantys tam tikri baltymai reaguoja i rugsti, to pasekoje susidaro junginiai, kurie ir nadazo cesnakeli melynai, taip pat gali nusidazyti i raudonuma arba zaliai (priklausomai kokios salygos ir kokie junginukai susidaro) Sveikatai nepavojingi
Aš,čia dėl česnakų mėlynavimo.
Mėgstu labai česnakus aš juos dedu ,kur tik galima dėti,bet man vienais metais taip pat pamėlynavo.
Aš,manau,kad tai priklauso,nuo augintojo,kaip česnakai yra užauginti.
Jeigu,jie yra prisotinti chemikalais{ta prasme trąšomis},tuomet ir mėlynuoja,gaunasi rekcija su rūgštimi.
Čia mano tokia nuomonė.
Skaitau receptukus,ir noriu paklausti čia rašančių,jūs visos dedate vasarinius česnakus konservuodamos?