QUOTE(mumrikas @ 2012 08 23, 16:12)
Na
senoviniai "bobutiniai", Matronos, juodas šilokas (staigiai pavadinimo neatgaminu) stovi visus metus stati kaip kareiviai , bent jau pas mane:super
Bet vat tas geltonasis kažkoks šleivas, kreivas ir kaip karpažolė neseniai rodytoji į šonus išsiskėtęs

Sakau gal jam "masės" iki pilno grožio trūksta

Šilokas Frosty Morn irgi ne iš stačiųjų, bet jis auga gražiu puriu rutuliu, žiedai didžiuliai, tai to išgriuvimo net nematyt
Kai gausim mudvi su kokia smilga už tuos "bobutinius"

Bet net įdomu, kaip šilokas gali "nestovėti"

O gal galit parodyti fotografiją savo "stovinčio" geltono?

Nes tie senoviniai "bobutiniai" tai tokie besidriekiantys, šliaužiantys, ar aš vėl kažkaip ne taip įsivaizduoju.. Nu daug ir įvairių jų pas mane.. Tai tie šliaužiantys nu net neįsivaizduoju, kodėl ir kada galėtų atrodyti "negražiai išvirtę". Nors, teisybės dėlei, yra keletas rūšių, kurie negražiai atrodo po žydėjimo - tada reik nuskabyt džiuvėsius.. bet patys šilokai tai kaip žliugės (atsiprašau už nelabai gražų palyginimą), šliaužia, kaip pasiutę..
Tik ta Matrona (jeigu aš savąjį teisingai identifilavau.. na, toks didelis, storalapis, aukštaūgis, rudenį gražiai raudonas, puošnus, kai aplink nieko gražaus nebematyt, nors pavasariais aš jį mesčiau lauk

) "stovi kaip kareivis"