leliumai, puikus penketukas, buvau ir aš beužsimetanti savąjį sudaryt, bet pagalvojau, kad sudarysiu, o kitą dieną jis jau gali atrodyt kitaip, teisi smth1 sakydama, kad pirmamečius augalus vertint keblus reikalas, tai palauksiu stabilesnio vaizdo, plius kad kurį laiką kaži kokių grandiozinių pirkinių, kaip kad šį pavasarį nenusimato, tai vysk stebėjimas jau pasodintų augalų, labai galimas daiktas, kad kas paytiko šią vasarą kitą jau patiks mažiau ir atvirkščiai.
Pas mane su šilokais ar vilkupėmis sakyčiau atvirkščias variantas, bobutiniai šilokai atrodo prasčiausiai iš visų, kodėl - nerandu atsakymo, nes 'Matrona' džiugina akį, jei iš pavasario nebūtų apgraužiami vikšrų, tai neprastai atrodytų ir 'Autumn joy'. O bobutinis, kuris pas mamą ir ūgiu kitoks, ir skėčiais plačiais, pas mane nelabai, dabar perkėliau į daržą, stebėjimui, gal pasitaisys

.
Beje, kur šiemet drugeliai??? pas mane jų kasmet būdavo pulkai, šilokai puikiausiai konkuravo su budlėja (drugelių krūmų), o šiemet šilokai duzgia, aplipę kamanėmis, drugelių nerasta

net ir bičių šiemet buvo taip mažai, vaikai basi lakstė per dobilus, jų vos viena kita...Labiausiai dūzgiantis augalas pas mane - kemeras, taip skaniai kvepia, bet pauostyt misija neįmanoma, kad neįsiurbtum kokios storulės kamanės, ten tiesiog nardančios

.
vi_, gėlynuose reformos negresia, ir planų planelių nėra, statybos vyksta sparčiai, tai nusprendžiau sveikatos darmai nedėt, naujų plotų nelupt ir pakentėt, jei būtų kitaip, jau dabartinis gėlynas būtų labai smarkiai praretintas, nes vaje vaje, džiunglės neįbrendamos, per marga, ir vėl priminėt, mano tikslas taipogi, sodas, ne kolekcinis gėlynas, tai veikt tame plote yra ką. Na bet žmogus planuoja, Dievulis juokiasi, tad įkvėpiau giliau ir pagalvojau, taip susiklostę gyvenimo aplinkybės ne šiaip sau, tad pakentėsiu, pastebėsiu, kaip augalai gyvens antrąjį sezoną, o permainas labai tikiuosi kitą rudenį organizuot, jei vėl nepabirs planai