QUOTE(LiloSun @ 2012 08 09, 00:18)
Irunia, labai grazu

Saunuole.
Musu irgi gimtadienis ne uz kalnu, tai mastau padaryt sluoksniuota zele torta, tik su agaru

Nes tie kukuruzu miltu paplociai kietoki gaunasi net su kepimo miltelem (bet gal as kazka ne taip darau), ir siaip au mazei pabodes skonis, tai nezinau..
Aš matai su bananu darau, tai paplotis gaunasi minkštas. Aš dar jį šlapinau. Nes agaras ne želatina - jis gi netirpsta. Tai papločiai neturi kaip sumirkti. Dar ir pertepimus per kietus dariau. Bijojau, kad nesilaikys. Tai jau padariau taip, kad laikėsi per daug gerai
Iš tikrųjų galima daryti tik vieną paplotį - padui. Kaip maskarponės tortą darant.
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 08 09, 10:20)
Irunia, oho koks grazus

norit pasakyti cia toks pat kaip kad pries tai kepete ir foto idejot?

O kas cia ant virssaus papuosimui? Maniskio gimtadienis kita penktadieni. Irgi suku galva ka cia padarius. Kad ir pirmas gimtadienis, nelabai ka supranta, bet vis tiek norisi, kad galetu paragauti savo gimtadienio torto
Tik va, mes turbut obuolius nelabai galime, reikia isitikinti iki galo, bet man atrodo, kad beria

O juk vient is kukuruzu tai neiskepsiu torto

Is bedos dar siek tiek ryziu miltu galime ir kazkokiu uogu truputi.
Papločiai kepti taip pat, kaip ir prieš tai buvau įdėjus. Pertepimai kitokie.
Tie balti, tai su trupučiu jogurto. Stingdymui naudojau agarą. Kitam sluoksniui naudojau obuolienę, irgi su agaru.
Jei jums obuolio negalima, galima su kažkokiom uogom bandyt. Bet va papločiui bananas naudotas. Nebent daryti visai be papločio. Kaip LiloSun siūlo. Tik sluoksniuotą drebutį. Vaikui tikrai ten to torto minimaliai reikės. Čia labiau mums svarbu, kad padarome iš to, ką galima.
O viršus apibarstytas tiesiog trupintomis kukurūzų lazdelėmis
Iš tikrųjų su kukurūzų lazdelėm irgi galima pažaisti. Tik skaitykit sudėtį. Kai kuriuose būna kvietinių miltų. Galima padaryti drebutinį tortuką, o aplipinti kukurūzų pagaliukais. Kaip ežiuką padaryt.