Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Būklė šiuo metu: (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(davule @ 2012 08 10, 20:42)
o nuo kokios bukles skiria invaliduma?

Scorad 51 turi buti.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 08 10, 14:05)
mamytes, kas turit/planuojat tvarkytis invaliduma - ar domejotes kaip paskui tai gali atsiliepti vaikui. Na pzv jei lakune ar  policininke nores but smile.gif

Na, visai nesupykčiau, jei netaptų nei lakūnu, nei policininku smile.gif
O jei rimtai, ilgai mąsčiau, kol apsisprendžiau tvarkytis neįgalumą.
Pats tas žodis atrodė siaubingas. Bet kai pažiūrėdavau į vaiką, suprasdavau, kad padėtis ir yra siaubinga.
O ir pinigėliai nemaišo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 08 11, 09:27)
Na, visai nesupykčiau, jei netaptų nei lakūnu, nei policininku smile.gif
O jei rimtai, ilgai mąsčiau, kol apsisprendžiau tvarkytis neįgalumą.
Pats tas žodis atrodė siaubingas. Bet kai pažiūrėdavau į vaiką, suprasdavau, kad padėtis ir yra siaubinga.
O ir pinigėliai nemaišo... blush2.gif

drinks_cheers.gif Čia daugiau pačiom per save psichologiškai perlipti sunku...
Atsakyti
na nežinau, aš tik nežinojau ilgai, kad jis mums priklauso. o man irgi nelabai norėtusi, kad ji butu lakune ar policininke. bet man siaip nebuvo tokio kazkokio nusistatymo, kad cia del to vaikas jau ir "neigalus" taps. pinigeliai tikrai mums labai reikalingi, o ir pati pazistu labai nemazai gana jaunu zmoniu kurie turi neigaluma del vienokiu ar kitokiu ligu, bet jei butu nepasake tai turbut nesuprasciau...
o gal del to kad pati esu labai daug neigaliu zmoniu macius ir man jie nesukelia jokiu blogu minciu... ka gi zmogus gali padaryti, kad ji likimas siek tiek daugiau nei kitus nuskriaude. yra daug kaip vadinu proto neturinciu, vat jiem tai reiketu neigaluma duot, bet jie paprastai laiko save uz kitus daug gudresniais... doh.gif
persiprašau už pasisakymą, kalbu aplamai apie visus žmones, tada nesupraskit manęs neteisingai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidem: 11 rugpjūčio 2012 - 12:26
mamos, kokias dantų pastas mažiesiems naudojate?
Maniškiui gal dar užtenka paprastai su dantų šepetėlių dantukus valyti ar jau reikia pastos?
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 08 11, 15:24)
Maniškiui gal dar užtenka paprastai su dantų šepetėlių dantukus valyti ar jau reikia pastos?

Aš lietuvišką perku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Maniškiui po skiepo suaktyvėjo AD. Šiaip AD buvo praktiškai išnykęs ir aš sugalvojau paskiepyti pavėlotu skiepu MMR... Jis buvo alergiškais tik kiaušiniui, o pagal gydytoją skiepe yra sintetinis baltymas, ne natūralus. Tai va po skiepo atsirado sausos dėmės ant kelių linkių. Praėjo daugiau nei mėnuo po skiepo, o dėmės nemažėja. Kaiušinio nevalgo. Tad galvoju ar galėjo atsirasti naujų alergijų? Seniau buvo alergiškas pienui, kviečiams, rugiams... Bet jau praktiškai metai kaip išaugęs visa tai. Vaikui 2m.
Dar galvoju kokį geriausia būtų tyrimą atlikti. Kažkada buvo daryti odos dūrio ir odos lopo mėginiai. Pradėjus taikyti dietą pagal juos pagerėjo. Bet dabar į Santariškes nepavyko vasarą užsirašyti, į ligoninę gultis nenoriu, tad galvoju kokį tyrimą verta būtų atlikti g.gif Mąstau apie IgE tyrimą imant mišrią alergenų paletę.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2012 08 11, 16:32)
galvoju kokį tyrimą verta būtų atlikti  g.gif Mąstau apie IgE tyrimą imant mišrią alergenų paletę.

tik greitas reakcijas rodys, letiniu ne

sakykit gal kas daret Imu Pro ar panasu maisto toleravimo testa? raso, kad sitas rodo ir letines reakcijas, 22 produktams kaina simtas su biski
galvoju ka geriau daryt del letiniu - lopus ar ImuPro?
Atsakyti
Mazylei dantukus valau su ROCK dantu pasta. Ji be skoniu, be dazikliu. Pati isbandziau.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 08 11, 15:24)

maniskiui 2m., valomes su weleda vaikiska dantu pasta, parasyta, kad yra saugi net vaikui nurijus.
Atsakyti
Vaikams dantų pastą reikėtų duoti tik be fluoro!!! Jis nuodingas, skaitykite sudėtis, kad jo nebūtų.
naturalios. lt yra gera pasta be fluoro
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2012 08 12, 16:20)
Vaikams dantų pastą reikėtų duoti tik be fluoro!!! Jis nuodingas, skaitykite sudėtis, kad jo nebūtų.
naturalios. lt yra gera pasta be fluoro

Klystas, fluoras yra butinas dantims tiek vaiku tiek suaugusiu

Naudojant taisiklinga (pastos deti mazojo pirstelio nagelio dydzio zirniuka) jei vaikas ir nurys nieko tokio, fluoro pas mus truksta, jo tik zemaitijos vandentiekio vandeny yra norma arba truputi daugiau. O gamina be fluoro alergiskieks jam ir tam atvejui jei vaikas sualgytu dideli kieki

Kadangi is sitos srities duona valgau tai tikrai zinau ka sakau mirksiukas.gif

Skandinavijoj naujausias budas gydyti neaktyvu vaiku kariesa yra labai dideles koncentracijos tirpalai, ten ppm (cia tok fluoro matavimo vienetas) yra desimtim tukstanciu, kai vaikiskose pastose 200-500 max

Mes vartojam ivairias pastas, keitalioju ir weledos mums tiko ir ekodenta, dabar aquofresh vaikiskas

O suaugusiems savo pacientas visada rekomentuoju pastas su kuo didesniu fluoro ppm

Na ka jauciu atsisveikinu savaitei isvaziuoju viena su vaikais i nida doh.gif
Palinkekit man kantrybes biggrin.gif
Atsakyti