Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Būklė šiuo metu: (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Gal visai tu vaistu bandyk nevartoti? Ar labai jau kasosi?
Atsakyti
nežinau, kaip kitos , bet aš už antihistaminus. pirmiausia nuramins biški. o dėl tos laktozės... aš kažkaip irgi buvau nusigandus dėl tos laktozės. bet paskui pagalvojau, juk tabletėje koks ten kiekis tos laktozės tėra. jeigu tinka ir matai jog jie tinka, tai aš būčiau už...
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2012 08 06, 18:28)
nežinau, kaip kitos , bet aš už antihistaminus. pirmiausia nuramins biški. o dėl tos laktozės... aš kažkaip irgi buvau nusigandus dėl tos laktozės. bet paskui pagalvojau, juk tabletėje koks ten kiekis tos laktozės tėra. jeigu tinka ir matai jog jie tinka, tai aš būčiau už...

nuo ju bent nakti zymiai maziau kasosi. Tik nesu garantuota ar nemigdo.As irgi uz antihistaminus, tik va niekaip nerandam kurie idealiai tiktu. Iki siol nuo visu megintu dilgelinis berimas prasidedavo. Nuo siu lyg ir nieko.
Liepiau vyrui nupirkti, gersim toliau. Kadangi jau ligonineje atgerem 3 dienas, meginsim pora savaiteliu pagerti. Bus matyt kaip reaguos.

Beje, o jums tas aerius sirupas niezuli nors kiek nuimdavo?

amelita, kasomes ziaaaauriai, net jei ir odyte apysveike. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 08 06, 19:51)
nuo ju bent nakti zymiai maziau kasosi. Tik nesu garantuota ar nemigdo.As irgi uz antihistaminus, tik va niekaip nerandam kurie idealiai tiktu. Iki siol nuo visu megintu dilgelinis berimas prasidedavo. Nuo siu lyg ir nieko.
Liepiau vyrui nupirkti, gersim toliau. Kadangi jau ligonineje atgerem 3 dienas, meginsim pora savaiteliu pagerti. Bus matyt kaip reaguos.

Beje, o jums tas aerius sirupas niezuli nors kiek nuimdavo?

amelita, kasomes ziaaaauriai, net jei ir odyte apysveike. doh.gif

Tada gerkit vaistukus. Ir tegu viskas rimsta. 4u.gif 4u.gif

Ka jus valget siandien visa diena? Ar valgot ivairiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 06 rugpjūčio 2012 - 19:32
QUOTE(Rani @ 2012 08 06, 15:47)
Dar norejau paklaust kuo tepat uodu ikandimus?

Fenistil geliu
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 08 06, 20:50)
Fenistil geliu

Ok bandysim situo
Dekui 4u.gif
Atsakyti
As uodu ikandimus tepu Psilo balsamu.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 08 06, 12:12)
Papasakok, kaip darei.
Nes visur, kur skaičiau, rašo, kad agaras lydosi prie 85 laipsniu.
O ant to pakučio iš eko123, parašyta 35 laipsniai  g.gif

o dabar va susimasciau g.gif man rodos, kad as tos instrukcijos nepaisiau kur ant pakuotes parasyta, nes man irgi 35laipsniai kazkaip itartinai mazai pasirode. jei neklystu, tai emiau beveik verdanti, tik tiek, kad del sventos ramybes dar dejau tokio specialaus zele cukraus (dan sucre firmos, dezute), tik ne visur. i ryziu piena nedejau, tai gavosi toks nepakankamai standus, o i serbentu ar spanguoliu, ipyliau ir to cukriuko, tai ar sutapimas, bet tvirtesnis gavosi, dar pamenu su slyvu tyrele bandziau, tai irfi plius minus ok. aisku ne zelatina, bet visai neblogai. beja, nedejau i saldytuva, tik ant palanges.

cia ne i tema, bet siandien su savo maziuku kelioms valandoms buvom privaciam darzeli, tai ten buvo apie 2-3metuku vaikas, toks nabagas, l.stiprus jam AD, nuolatos kasosi veiduka, akytes, visas apsasijes, visur issausejimai, rankos, kojos, galva t.t., nu tikrai nekaip atrodo. paklausiau paskui darzelio vadoves, tai pasirodo tevai nieko tuo klausimu nedaro, vaikas valgo ta pati, ka ir kiti vaikai darzeli. kadangi mes ten sveciuosimes dar ne kata, tai pabandysiu issiaiskinti daugiau, gal pavyks ir su mama pakalbeti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 08 06, 19:04)
Ka jus valget siandien visa diena? Ar valgot ivairiau?

oi, daug daugiau valgom. Rytais kukuruzu kose su virtom uogom (kasdien vis kitas dedu). Valgau jau ir mesa, nors jai ir turim +, bulves, visokiu zalios spalvos darzoviu. Maziui duodu jo megiama pirktine tyrele ( brokolis, triusiena, ryziai). Nors ir ryziams, ir triusienai + turim. Bet jis Tik su ja valgo koses. Tai as ja padalinu i keturias dalis ir buna dviem dienom pietums ir vakarienei. Maisau su savo virtomis kokiom nors darzovem. Tai ne tiek ir daug jis tu ryziu tegauna.
Nors dabar kol labai sirgo, tai kelias dienas net MP mazai valge. Gere daug saldintos juodos arbatos, bet nuo jos lyg ir neberia.
Atsakyti
QUOTE(d'or @ 2012 08 06, 21:49)
cia ne i tema, bet siandien su savo maziuku kelioms valandoms buvom privaciam darzeli, tai ten buvo apie 2-3metuku vaikas, toks nabagas, l.stiprus jam AD, nuolatos kasosi veiduka, akytes, visas apsasijes, visur issausejimai, rankos, kojos, galva t.t., nu tikrai nekaip atrodo. paklausiau paskui darzelio vadoves, tai pasirodo tevai nieko tuo klausimu nedaro, vaikas valgo ta pati, ka ir kiti vaikai darzeli. kadangi mes ten sveciuosimes dar ne kata, tai pabandysiu issiaiskinti daugiau, gal pavyks ir su mama pakalbeti  unsure.gif

skaitau jusu tema, ir man siuo metu labai aktuali darzeliu tema.. mano sunui 2,5 metu, rugseji prades lankyti darzeli, bendra, ne alergisku.. o jis alergiskas pieno produktams 4 klase, turi sienlige, ir kryzmine reakcija i bulves, morkas, obuolius, kivius. Na darzoves vaisiai nebaisu, nes galima valgyti kepta ar virta. Bet pieno produktai doh.gif Juk pila pieno i bulviu kose, visokie blynai su varske ir pan., patiekalai, idomu kaip mums seksis su maistu. Alergologe prigasdino, kad su tokia alergija darzelyje niekas tiek nesuziures maisto, bet i alergisku darza nepriima, per dideles eiles.
Ar yra cia vyresniu vaikiuku, kurie lanko iprasta darzeli?

O siaip musu istorija tokia: nuo gimimo alergiskas buvo pienui ir kiausiniui. buvo sunku paciai atsisakyti situ produktu, bet iki siol pieno nevalgau, nes panasu ir paciai jau nebetinka doh.gif Kiausini isaugo... Tiksliai net nezinau kada smile.gif Gal buvo kokiu pusantru metu, tai pradejo blynus ragauti, obuoliu pyraga, ir ziurim nieko, neberia... Tai ir toliau davinejom, neseniai daremes kraujo tyrima, tikrai isauges. Tai nors tuo dziaugiames. O va pienui alergija dar labiau padidejo - is 2 i 4 klase, nors per tuos metus tebuvo gal viena koki sureli suvalges, nors ir nuo jo jau nebebere.. Net atrode, jokios reakcijos, galvojau isaugo ir ta, reikia bandyti pratinti prie pieno produktu, bet kai pamatem tyrimu rezultatus, tai taip nebegalvoju..sad.gif Karta per turejom ir baisu nuotyki - isvaziavus Velykom i kaima lyg nuo kubus sulciu baisi dilgeline ar kazkas tokio uzejo. Visas nuo galvos iki koju tokiom rauplem isvare, baisu buvo ziuret verysad.gif Vezem i priimamaji... Tai is po to karto isvis bijau jam ka valgyt duot doh.gif Kiekvieno spuogo bijau...
Pats AD lyg pasitraukes, buna nuo kazko truputi paberia uzpakali, bet smulkmena palygint kaips buvo kudikystej. Tai galiu paguosti mamytes, kad tikrai isaugama 4u.gif Vieniems greiciau, kitiems leciau, vieniems viskas praeina, kitiems kazkas dar lieka..
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2012 08 06, 21:21)
skaitau jusu tema, ir man siuo metu labai aktuali darzeliu tema.. mano sunui 2,5 metu, rugseji prades lankyti darzeli, bendra, ne alergisku.. o jis alergiskas pieno produktams 4 klase, turi sienlige, ir kryzmine reakcija i bulves, morkas, obuolius, kivius. Na darzoves vaisiai nebaisu, nes galima valgyti kepta ar virta. Bet pieno produktai  doh.gif Juk pila pieno i bulviu kose, visokie blynai su varske ir pan., patiekalai, idomu kaip mums seksis su maistu. Alergologe prigasdino, kad su tokia alergija darzelyje niekas tiek nesuziures maisto, bet i alergisku  darza nepriima, per dideles eiles.
Ar yra cia vyresniu vaikiuku, kurie lanko iprasta darzeli?

Nuo š.m. Liepos 1 d. visi darželiai privalo organizuoti pritaikytą maitinimą alergiškiems ir netoleruojantiems
http://www.tikraibe....alergiskiems_ir

iki siol buvo susitarimo klausimas, jei akletojos ir auklytes geros tai tikrai pasistengs del vieno kito vaikucio, o virtuvei galetu pagamint ta pati tik be pieno. DEl sienliges, tai apziurekit pradzioj kur jusu vaikas miegos, kokia pataline, pagalve, ciuzinys, gal verta savo atsinest, jei ten bus labai senoviniai.
Atsakyti
slyva..
mano situacija galima sakyti tokia pati kaip tavo tik mano vaikas neisaugo dar alegijos ir turejom nemazai anafilaksiniu....amzius beveik tas pats ir situacija ta pati rugseji uzrasytas keliauti i darza bet po paskutinio anafilaksinio mastau kad reikia atideti dar darzeli...o gal pabandyti vis del to.net nezinau galva neisnesa.
Atsakyti