Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(lairam @ 2012 09 22, 21:06)
Eufrozina, labai jaukūs kambariukai. Gal tik ant sienų kažko reikėtų  g.gif . O gal ir ne  smile.gif .

Jau nusižiūrėję lipdukus, bet vis laukiu, kol pilnai viską apstatysim, tada matysim, kur dar laisvos vietos liks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eufrozina @ 2012 09 22, 21:24)
Jau nusižiūrėję lipdukus, bet vis laukiu, kol pilnai viską apstatysim, tada matysim, kur dar laisvos vietos liks  biggrin.gif

Man dar gražu yra tapyba ant sienų. Tik vat gal lipukai praktiškiau. Jeigu nusibos, tai nulupi ir viskas, o su tapybom jau perdažymo reik.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 09 22, 21:06)

sakykit o is kur tas raideles gaunat kur ant sienos ax.gif labai man grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2012 09 22, 21:35)
sakykit o is kur tas raideles gaunat kur ant sienos  ax.gif labai man grazu  smile.gif

Žadėjau lygiai to pačio klausti... man taip pat gražu wub.gif
Atsakyti
Na aš turiu kolegę, kuri tiri reikalingą įrangą, kuria galima išpjauti visa tai. O visa kita yra mano projektas - šriftai, aukščiai, spalvos, storiai ir pan. Taigi čia toks individualus darbukas.
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2012 09 22, 21:35)
sakykit o is kur tas raideles gaunat kur ant sienos   ax.gif labai man grazu  smile.gif

QUOTE(jurgita112 @ 2012 09 22, 22:46)
Žadėjau lygiai to pačio klausti... man taip pat gražu wub.gif

Man akis už panašių buvo užkliuvusi parduotuvėje "Tiger". 4u.gif
(Bet po 10 lt. už vienetą nemokėčiau unsure.gif - geriau jau susimeistrauti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 22 rugsėjo 2012 - 22:43
raideles tos tai tikrai grazu grazu,,,,,,,,,ale kur aparaciuka susiveikt kad namuos susimeistraut g.gif
Atsakyti
QUOTE(huhu @ 2012 09 23, 09:51)
raideles tos tai tikrai grazu grazu,,,,,,,,,ale kur aparaciuka susiveikt kad namuos susimeistraut g.gif

Manau, kad vienam kartui nesusiveiksite biggrin.gif . Pavadinau "aparačiuku", bet tai įrenginys kainuojantis tūkstančius mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eufrozina @ 2012 09 22, 20:23)
Man labai panašu į IKEA Hampen kilimą. Pas mano mažąją toks.

Parodau savo mergaičių kambarius. Mažosios kambary dar trūksta baldų. DAuguma baldų iš IKEA. Tik lovytės lietuviškos.

Mažosios dar nepilnai apstatytas kambarys.

Next užuolaida, Ikea Hampen kilimas:
user posted image

Šis šviestuvėlis toks nematytas. Čia irgi iš Ikea?
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 09 23, 12:56)
Šis šviestuvėlis toks nematytas. Čia irgi iš Ikea?

Ne, šviestuvų tokių yra bent Kaune tai Ardenoj, Senukuose iš katalogų irgi tokius užsako. Massive firmos, berods Iridia vadinasi. Aš pati Ardenoj nusižiūrėjau, o pirkau iš Lenkijos internetinės parduotuvės.
Atsakyti
QUOTE(huhu @ 2012 09 23, 09:51)

Mano manymu, neturint aparačiuko, tereikia daugiau vaizduotės, nebent jei jau raidelės, tai būtinai identiškos, kaip paveikslėlyje. Juk galima ir iš kitokių medžiagų pasigaminti iškilusias raides (aptraukti kartoną audiniu, įdėjus nemenką sluoksnį sintepono) ar tiesiog iš "beveik" kartono (standesnio popieriaus) pasigaminti raides - "dėžutes". O kur dar visokie porolonai, putplasčiai, kurių net ir savaime nuo pakuočių atlieka.
Atsakyti
Lairam labai grazu wub.gif wub.gif

kas ieskojo raideliu,tai cia yra wub.gif mirksiukas.gif

http://www.spalvotosraides.lt/
Atsakyti
QUOTE(eufrozina @ 2012 09 23, 15:14)
Ne, šviestuvų tokių yra bent Kaune tai Ardenoj, Senukuose iš katalogų irgi tokius užsako. Massive firmos, berods Iridia vadinasi. Aš pati Ardenoj nusižiūrėjau, o pirkau iš Lenkijos internetinės parduotuvės.

Gražus šviestuvėlis tikrai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 09 23, 16:15)
Mano manymu, neturint aparačiuko, tereikia daugiau vaizduotės, nebent jei jau raidelės, tai būtinai identiškos, kaip paveikslėlyje. Juk galima ir iš kitokių medžiagų pasigaminti iškilusias raides (aptraukti kartoną audiniu, įdėjus nemenką sluoksnį sintepono) ar tiesiog iš "beveik" kartono (standesnio popieriaus) pasigaminti raides - "dėžutes". O kur dar visokie porolonai, putplasčiai, kurių net ir savaime nuo pakuočių atlieka.

Aš esu kažkur mačiusi veltas raides, tai irgi visai fainai atrodo.
Atsakyti