Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

sveikos mergickos 4u.gif na padekite apsispresti ir siaip jusu nuomenes noreciau isgirsti smile.gif kokia cia man spinta apsispresti nupirkti stumdomos durim ar dvieju duru su komoda My Webpage arba tokia My Webpage gal kas turite namie tokius baldu komplekta labai noreciau isgirsti atsiliepimus smile.gif man jie pasigode gan stabilus tvirtos kokybes baldai
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2012 12 01, 20:51)
sveikos mergickos  4u.gif na padekite apsispresti ir siaip jusu nuomenes noreciau isgirsti  smile.gif kokia cia man spinta apsispresti nupirkti stumdomos durim ar dvieju duru su komoda My Webpage arba tokia My Webpage gal kas turite namie tokius baldu komplekta labai noreciau isgirsti atsiliepimus smile.gif man jie pasigode gan stabilus tvirtos kokybes baldai

As rinkciausi, o ir rinkausi spinta su stumdomom durim. Man, o ir vaikams labai patogu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*MiLi* @ 2012 11 13, 15:12)
Ar į vaikų kambarius dedate duris su stiklais ?  g.gif  Auga du berniukai.

Pas mus spinta su stiklinem durim stumdoma. Jokiu problemu. O dukryte ir su dviratuku namuose pasivazineja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 11 29, 22:21)
Mamytes, noriu patarimo, is ko padaryti raides ant sienos vaiko kambariui, ant sienos pakabinti, kaip kad buna? 4u.gif

man labai gražu medinės dažytos spalvotai, o jei dar siena balta, išvis wub.gif

QUOTE(giedre-marija @ 2012 12 06, 17:57)
Pas mus spinta su stiklinem durim stumdoma. Jokiu problemu. O dukryte ir su dviratuku namuose pasivazineja  smile.gif

nugi pas jus matau trys dukrytės ir tik vienas turbūt labai dar mažas sūnelis, o pas mane du sūneliai su dideliais žaislais rankose lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2012 11 29, 00:24)
liks tik Ikea kilimui vietos ir psio, nu bet kad norejosi vaikams normaliu lovu smile.gif

Labai šaunus kambariukas thumbup.gif
Tiesa, gali nuvažiuoti į ermitažą, tenai yra kiliminė danga kuri spalviškai tiktų mažylių kambariui, žalsva su gelsvu.
Kambaryje atrodo tarsi pieva, o ir kaina nesikandžioja apie 25 lt 2m wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nerkute @ 2012 12 08, 16:37)
Labai šaunus kambariukas  thumbup.gif
Tiesa, gali nuvažiuoti į ermitažą, tenai yra kiliminė danga kuri spalviškai tiktų mažylių kambariui, žalsva su gelsvu.
Kambaryje atrodo tarsi pieva, o ir kaina nesikandžioja apie 25 lt 2m wink.gif

Aciu 4u.gif jau esam nupirke Ikea kilimuka, taip pat kaip pieva atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 11 29, 22:21)
Mamytes, noriu patarimo, is ko padaryti raides ant sienos vaiko kambariui, ant sienos pakabinti, kaip kad buna? 4u.gif

Na visokios gali būti:
1. Medinės
2. Iš storo kartono
3. Veltos iš vilnos.
4. Siūtos.

ir t.t.
Atsakyti
Mielosios padekite...
Irenginejame vaiku kambari, ir pasimeciau biggrin.gif
Is praziu norejau piesti medi, kazka tokio:
http://www.magic-mur...-roomfrilly.jpg

Po to sugalvopjau kad noriu tapetu kokiu su meskinais pasteliniu, bet kadangi kambaryje augs berniukas ir mergaite, tai galvoju ar tiks.
Dar sugalvojau, kad noriu foto tapetu, tokiu:
http://www.artidea.l...p;categories=52
bet jei tuos tapetus desiu, ka su likusiomis sienomis daryti? Tapetuoti kitais tapetais, ar dazyti.
Padekite...
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 12 10, 18:40)
Na visokios gali būti:
1. Medinės
2. Iš storo kartono
3. Veltos iš vilnos.
4. Siūtos.

ir t.t.

Na taip , geriausia jei kokiu ruosinuku butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 12 11, 21:25)
Na taip , geriausia jei kokiu ruosinuku butu rolleyes.gif

taigi paprasykite pas lairam, pagamins Jums raideles topsecret.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2012 11 23, 02:43)
Pasidalinkit, kaip puosiat vaiku kambario sienas.. ax.gif
Nezinau ka daryti su viena siena,prie kurios lova stoves, nes ji paradine kambario siena gaunasi, kazko ant jos noretusi, bet vaikui 8 metu kazkokiu piesinuku nepripiesi, net nezinau ka ir daryti... g.gif

As puosciau lipdukais, atradom nebrangiu iki 25 Lt. sienu-baldu lipduku. Yra kiek maciau ir maziems ir didesniems vaikams ir suaugusiems lipduku. Nepatikus ar pasikeitus norams galima juos nuimti ir klijuoti naujus. Investicijos nedideles, remonto kaskart vaiko norams pasikeitus nedarysi ir sienu nedazysi, o cia nuemei ir vel gali puosti naujais smile.gif

Ir vaikams kambarys tampa jaukesnis, ir graziau silciau atrodo. Mes buvom pasipuose mike pukuotuku sienas, o dabar jau Ratai ir Makvyno era prasidejo smile.gif Nors ateiciai galvoju jau kiek rimtesnius lipdukus klijuoti, ypac pas 9-meti kambaryje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 11 29, 23:21)

Berods temos pradžioje viena narė įkėlė šią nuorodą http://www.ulus.lt/
galbūt rasit ką patinkančio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wspring: 12 gruodžio 2012 - 12:41
Patarkit,kur ieskot tapetu vaiku kambariams,nu nieko gero nerandu ,senukuose,ermitaze pasirinkimo 0. doh.gif
Atsakyti