Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(INGirJANG @ 2012 12 29, 13:23)
Labai ačiū už jūsų nuomone smile.gif
Kaip mano kiti?

Aš turbūt vaikams daryčiau du kambarius. Gal geriau dideliame kambary kažkaip komponuoti, kad būtų ir miegamas tėvams ir mini svetainė. Bandyčiau ten kaip nors lovą komponuoti ir atskirti kokia lentyna. Vis gi skirtingos lyties vaikai. Brendimai prasidės ir pan. Aš su broliu viename kambary augau. Labai norėjau savo erdvės. Man svarbiau vaiko patogumas negu asmeninis. Be to, kaip rašiau, gal galite kaip nors lovą pasidaryti dideliame kambary, kad ir jums patogu būtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 29 gruodžio 2012 - 12:30
QUOTE(INGirJANG @ 2012 12 29, 12:23)
Labai ačiū už jūsų nuomone smile.gif
Kaip mano kiti?

na, kaip matete, mes vaikams padareme bendra kambari ax.gif nzn, gal po kokiu 5metu atrodys kitaip, bet db vaikams gerai kartu (nors ir pasipyksta neretai biggrin.gif). O musu alia svetaine,ji mazyte - ten be sansu kazka kazkaip atskirti, jau tada reiktu miegoti ant iskleidziamos sofkes unsure.gif O beje, kai su MB pasipykstam, man irgi norisi pabuti kazkur atskirai - tada uzsidarau miegamajame su zurnalu rankoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(INGirJANG @ 2012 12 29, 09:07)
Sveikos,

Norėjau paklausti jūsų nuomonės. Gyvename trijų kambarių bute. Auginame mergaitę ir berniuką, skirtumas tarp jų keturi metai. Kadangi gręsia remontai, tai kaip manote ar vaikams skirti po atskirus kambarius, o mes patys miegosime svetainėje. Ar skirti jiems vieną kambarį, o mes turėsime ir miegamąjį ir svetainę...Niekaip neapsisprendžiu ax.gif

Kol maži tikrai daryčiau vieną vaikų kambarį, vistiek kartu žaidžia, mokosi dalintis, tvarkytis, kartu krizena prieš miegą ax.gif paaugs vaikai, atsiras poreikis ir atskirsit, jei iki paauglystės dar kokių 10 metų, tai kam patiems vargti ant išskleidžiamos lovos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2012 12 29, 16:20)
Kol maži tikrai daryčiau vieną vaikų kambarį, vistiek kartu žaidžia, mokosi dalintis, tvarkytis, kartu krizena prieš miegą  ax.gif paaugs vaikai, atsiras poreikis ir atskirsit, jei iki paauglystės dar kokių 10 metų, tai kam patiems vargti ant išskleidžiamos lovos  ax.gif

Na merginai mano paauglystė ne už kalnų biggrin.gif liko kokie trys meteliai rolleyes.gif

Matyt gal tikrai reikia kompromisą tokį daryti, kol kas skirti vieną kambarį, o kai jau visai "blogai bus", tada kraustytis mums į svetainę g.gif
Ir taip ir taip galvoju, niekaip nepriimu sprendimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(INGirJANG @ 2012 12 29, 11:07)
Sveikos,

Norėjau paklausti jūsų nuomonės. Gyvename trijų kambarių bute. Auginame mergaitę ir berniuką, skirtumas tarp jų keturi metai. Kadangi gręsia remontai, tai kaip manote ar vaikams skirti po atskirus kambarius, o mes patys miegosime svetainėje. Ar skirti jiems vieną kambarį, o mes turėsime ir miegamąjį ir svetainę...Niekaip neapsisprendžiu ax.gif

Pas mus lygiai ta pačia tema vyksta diskusija jau keli mėnesiai, jei ne visas pusmetis. Rezultate sau pasiėmėm didžiausią kambarį, vaikam po mažesnį skyrėm. Iš begalės foto ir video apibendrinau viską ir sugalvojau tokį variantą, bet kažin ar jį įgyvendisim, dar svarstom.user posted image
Atsakyti
QUOTE(INGirJANG @ 2012 12 29, 16:28)
Na merginai mano paauglystė ne už kalnų biggrin.gif  liko kokie trys meteliai rolleyes.gif

Matyt gal tikrai reikia kompromisą tokį daryti, kol kas skirti vieną kambarį, o kai jau visai "blogai bus", tada kraustytis mums į svetainę g.gif
Ir taip ir taip galvoju, niekaip nepriimu sprendimo doh.gif

O svetainė Jūsų labai maža? O virtuvės koks dydis? Jeigu virtuvė nedidelė, tai gal miegamą galima kelti į virtuvę, o svetainėje daryti virtuvė+svetainė. Kūtų visiem po kambariuką ir bendra erdvė
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 12 29, 16:33)
O svetainė Jūsų labai maža? O virtuvės koks dydis? Jeigu virtuvė nedidelė, tai gal miegamą galima kelti į virtuvę, o svetainėje daryti virtuvė+svetainė. Kūtų visiem po kambariuką ir bendra erdvė

Net nezinau ar 16kvm tai cia daug ar mazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(INGirJANG @ 2012 12 29, 11:07)

Jokiais budais i viena kambari vaiku juolab skirtingu lyciu negrusciau. Ir kas kad tektu miegoti svetainei, jau miegojau - ne taip ir baisu... o siaip jei yra tarkime kambarys 16 kv tai tikrai galima padalinti i 2 ir skirti vaikams.

QUOTE(INGirJANG @ 2012 12 29, 18:58)
Net nezinau ar 16kvm tai cia daug ar mazai smile.gif

Cia tikrai ne mazai, as turejau 16 kv 4in1 - svetaine+ virtuve+miegamasis+darbo kambarys. Ankstoka- bet imanoma. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 12 29, 16:33)

As irgi manau, kad labai neblogas patarimas miegamaji virtuveje pasidaryti, bet tik jei joje tilps dvigule lova thumbup.gif tik tada reiks daugiau investiciju, kad vandeni, kanalizacija, dujas, ventiliacija atvesti i kita kambari ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 12 30, 18:12)
As irgi manau, kad labai neblogas patarimas miegamaji virtuveje pasidaryti, bet tik jei joje tilps dvigule lova  thumbup.gif tik tada reiks daugiau investiciju, kad vandeni, kanalizacija, dujas, ventiliacija atvesti i kita kambari  ax.gif

Toks variantas mums visiskai netinka, nes musu virtuve pakankamai maza, ir zinoma finansai, kapitaliai keisti vamzdynus neisnes... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(INGirJANG @ 2012 12 30, 18:15)
Toks variantas mums visiskai netinka, nes musu virtuve pakankamai maza, ir zinoma finansai, kapitaliai keisti vamzdynus neisnes... ax.gif

na taip, čia jau kapitalinis remontas gaunasi.

Tai tada gal verta pasimodeliuoti, bent popieriuje, kaip atrodytų, jeigu iš svetainės daryti dvi erdves - miegamą ir svetainę.
Atsakyti
QUOTE(INGirJANG @ 2012 12 30, 18:15)

O svetaines kokia forma? Jei staciakampe, tai butu galima vienam gale statyti miegamojo normalia lova (be jokiu spinteliu, kad vietos neuzimtu) ir ja nuo kambario atitverti pertvara (Stiklas su rastu kokiu ar siaip sienele is gipsokartono patapetuoto kokiu graziu tapetu), tai lova nesimatys sveciams atejus, o patiems miegoti bus patogu thumbup.gif
Atsakyti