Manguste,
kadangi neparašėt durų ir lango išmatavimų, taip pat baldų, tai primečiau iš akies...

Visų pirma, net jei ir nenaudojamos tos antros durys, manau neverta jų užstatyt, kažkoks keistas įspūdis susidaro. O ir iš koridoriaus įtariu persišviečia kažkiek siluetai.
Šiaip išdėstymą kaip ir gan aiškiai pavaizdavau, todėl nekomentuosiu.
Kas dėl spalvų, tai kadangi sienos, grindys, durys lieka tie patys ir tų pačių spalvų, tai baldų ir tekstilės pagalba mėginčiau sušvelnint kambariuką.
Norėtųsi baltų paprastų dieninių užuolaidų. Jei gan dažnai vaikštot į balkoną, tai gal tiktų naktinės šviesios parištos užuolaidos.
Lovos užtiesalai irgi galėtų būti kažkokie neutralūs, o jei norisi ryškumo, tai visada galima pridėti spalvotų pagalvėlių.
Jei pirksit/užsakinėsit naują spintą ir komodą, tai turiu įtarimą, kad iš tokios pat plokštės kaip ir lovytės bei stalas. Tai patarčiau nedėti tų spalvotų intarpų (žalių/oranžinių), nes greit atsibosta. O man, asmeniškai, tai išvis nesuvokiamas dalykas. Bet juk dėl skonio nesiginčijama

O dar geriau būtų jei pakeistumėt ir kelis tuos fasadus (du stalo stalčiai ir lovyčių stalčiai), nemanau, kad kainuotų daug, nes vis tik kelios lentos.
Na ir dėl jaukumo ir žaidimams patiesčiau kilimuką, kažkodėl įsivaizduoju apvalų. Bet irgi kokių švelnesnių spalvų. Gal aš čia per daug prirašiau apie švelnias šviesis spalvas, bet man atrodo tokiam ryškiam kambary turėtų būt gan sunku.
Dar nuimčiau visus lipdukus

Jei ką pamiršau pakomentuot, tai dar papildysiu