Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Dominuke, manau kad ne, nes kai buna vaiku sveciuose tai jie ten zaidzia, miegot eina noriai ir nera buve kad parodytu nepasitenkinima smile.gif Kambari pagyvina balti kampai, dar kaip rasiau ta "lentyna" esam balta pastate, kur zaislai knygos i tuos kvadratus sudeliotos, tai ner taip kad monotoniska ta spalva smile.gif Dar labai svarbu kad dienos sviesos kambary daug butu.Esu macius labai grazu zydra kambari mergaitei(kur 6iamete pati issirinko spalva) tai ten ale palepe, su nuleistais kampais sienos, irgi palikti buvo kampai- su ruzavom detalem labai grazu buvo!
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2012 12 31, 01:07)
Sveikos. Nagi uztikau lobiu pilna tema cia smile.gif Saunuoles,graziai ireginejat ir stengiates buti unikalios smile.gif
Mes isikelem i nama ir palengva kuriames. Imesiu sunuzio kambariuka, mazu kam reiks idejos smile.gif

user posted image

Graži pradžia thumbup.gif
O sakykit, komodos Rast iš Ikea? Jei taip, tai pasakykit, ar stalčiai atsidaro iki galo (ne iki pusės)? Aš irgi galvoju jungt dvi komodas arba vieną prie kitos, arba, kaip ir jūs, vieną ant kitos. Tik tokiu atveju, gal bandyčiau nuimt (jei eitų) apatinės komodos viršų, kad ne taip tas sujungimas kristų į akis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2013 01 02, 16:54)
Graži pradžia  thumbup.gif
O sakykit, komodos iš Ikea?

Aciu aciu smile.gif Nea, komodos ne is Ikea. Cia masyvaus medzio(vyro sefai kraustesi, tai mum pasiseke truputi), stalciai atsitraukia iki galo ir issitraukia jei reikia graziai smile.gif Ikejiniu ar kitokiu laminatiniu, nenudazysi gerai, nes norint kad butu grazu-reikia nuslifuot senus dazus, pasiaust pavirsiu, o jei pradesi laminatines sveist- liks tik pjuvenos sad.gif Tai net nevark. Patarciau siaip geriau kokiu mediniu,padevetu pasieskot ir nuo dusios jas pasiruost wink.gif
Atsakyti
Sveikos.

Skubu ir aš pas jus patarimo. Pagaliau pribrendo reikalas pabaigti sutvarkyti mergaičių kambarį ir mums. Reikia spintos (rūbams), gal komodos, lentynų. Lovos jau yra, stalas kol kas vienas didesnis, po 2 metų bus greičiausiai du mažesni. Televizoriui kambaryje taip pat turi buti vieta. Remonto jokio neplanuojam, tik viską tvarkingai sudėlioti. Dabartinės abi lentynos iš kambario iškeliaus. Durys tokios jau buvo padarytos, kai atsikraustėm, siūliau vyrui jas keisti, bet nepasirašė. verysad.gif Durų atsidaro tik ta dalis, kuri neužstatyta. Reikia sumąstyti, kokių baldų reikėtų ir kaip juos gražiai ir patogiai išdėlioti. Kambario viena siena 3,5 m, kita 4,9 m.

Gyvai kambarys kažkaip kitaip atrodo, kai pamačiau nuotraukas tai tikras bardakas. doh.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dėkinga būsiu už bet kokias mintis ir patarimus, nes kol kas nežinau ko griebtis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2013 01 02, 20:42)
Aciu aciu  smile.gif Nea, komodos ne is Ikea. Cia masyvaus medzio(vyro sefai kraustesi, tai mum pasiseke truputi), stalciai atsitraukia iki galo ir issitraukia jei reikia graziai smile.gif Ikejiniu ar kitokiu laminatiniu, nenudazysi gerai, nes norint kad butu grazu-reikia nuslifuot senus dazus, pasiaust pavirsiu, o jei pradesi laminatines sveist- liks tik pjuvenos sad.gif Tai net nevark. Patarciau siaip geriau kokiu mediniu,padevetu pasieskot ir nuo dusios jas pasiruost wink.gif

Tos ikėjinės yra pušinės ir puikiai tinka dažymui. O laminatinių baldų kuo toliau, tuo labiau pradedu nemylėt, o ypač vaikų kambariuose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2013 01 03, 13:42)

as gal lova traukciau arciau kitos, stala prie lango, o visas lentynas ant vienos sienos g.gif
arba lentynas/komoda/spinta statyt prie tos sienos kur dabar lova, prie duru,
stala prie lango, o lovas prie skirtingu sienu
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2013 01 03, 13:42)
Sveikos.
Skubu ir aš pas jus patarimo.

Aš gal daryčiau taip: stalą dėčiau prie radiatoriaus, prie lango. Vieną lovą statyčiau ten kur dabar stalas stovi, o kitą palikčiau ten kur ir stovi palei persikinę sieną. Visas spintas, komodas lentynas dėčiau per kampą, t.y. pradėčiau nuo ten kur pukuotukas užklijuotas ant sienos ir tolyn palei žalią sieną iki durų. TV galėtų būti ant kokios neaukštos komodos per vidurį tos žalios sienos tarp visų spintų/lentynų.
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2013 01 03, 12:42)

labai gyvas kambarėlis biggrin.gif užuolaidos neblogai būtų,sušvelnintų kampus,nes spalvos ryškokos.

aš tik dėl instrumento pasisakysiu,kažin ar nebūtų praktiškiau jį ant kažko pastatyt,komodos ar lentyną sukonstruot,labai vietą užima g.gif turim pianiną tai doh.gif tampydavom po visą butą.
Atsakyti
Manguste,
kadangi neparašėt durų ir lango išmatavimų, taip pat baldų, tai primečiau iš akies...

user posted image

Visų pirma, net jei ir nenaudojamos tos antros durys, manau neverta jų užstatyt, kažkoks keistas įspūdis susidaro. O ir iš koridoriaus įtariu persišviečia kažkiek siluetai.

Šiaip išdėstymą kaip ir gan aiškiai pavaizdavau, todėl nekomentuosiu.

Kas dėl spalvų, tai kadangi sienos, grindys, durys lieka tie patys ir tų pačių spalvų, tai baldų ir tekstilės pagalba mėginčiau sušvelnint kambariuką.
Norėtųsi baltų paprastų dieninių užuolaidų. Jei gan dažnai vaikštot į balkoną, tai gal tiktų naktinės šviesios parištos užuolaidos.
Lovos užtiesalai irgi galėtų būti kažkokie neutralūs, o jei norisi ryškumo, tai visada galima pridėti spalvotų pagalvėlių.
Jei pirksit/užsakinėsit naują spintą ir komodą, tai turiu įtarimą, kad iš tokios pat plokštės kaip ir lovytės bei stalas. Tai patarčiau nedėti tų spalvotų intarpų (žalių/oranžinių), nes greit atsibosta. O man, asmeniškai, tai išvis nesuvokiamas dalykas. Bet juk dėl skonio nesiginčijama ax.gif O dar geriau būtų jei pakeistumėt ir kelis tuos fasadus (du stalo stalčiai ir lovyčių stalčiai), nemanau, kad kainuotų daug, nes vis tik kelios lentos.
Na ir dėl jaukumo ir žaidimams patiesčiau kilimuką, kažkodėl įsivaizduoju apvalų. Bet irgi kokių švelnesnių spalvų. Gal aš čia per daug prirašiau apie švelnias šviesis spalvas, bet man atrodo tokiam ryškiam kambary turėtų būt gan sunku.
Dar nuimčiau visus lipdukus smile.gif

Jei ką pamiršau pakomentuot, tai dar papildysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ValSve: 03 sausio 2013 - 16:14
Arba galimas toks variantas (man nepatinka mazi kambariukai su lova pries lova (primena traukinio kupe arba universiteto mazaji bendrabucio kambari) smile.gif :

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2013 01 03, 14:42)
Sveikos.

Skubu ir aš pas jus patarimo. Pagaliau pribrendo reikalas pabaigti sutvarkyti mergaičių kambarį ir mums. Reikia spintos (rūbams), gal komodos, lentynų. Lovos jau yra, stalas kol kas vienas didesnis, po 2 metų bus greičiausiai du mažesni. Televizoriui kambaryje taip pat turi buti vieta. Remonto jokio neplanuojam, tik viską tvarkingai sudėlioti. Dabartinės abi lentynos iš kambario iškeliaus. Durys tokios jau buvo padarytos, kai atsikraustėm, siūliau vyrui jas keisti, bet nepasirašė. verysad.gif Durų atsidaro tik ta dalis, kuri neužstatyta. Reikia sumąstyti, kokių baldų reikėtų ir kaip juos gražiai ir patogiai išdėlioti. Kambario viena siena 3,5 m, kita 4,9 m.

Dėkinga būsiu už bet kokias mintis ir patarimus, nes kol kas nežinau ko griebtis. 4u.gif

Jūsų kambaryje gražiausia, kas yra, tai grindys ir durys wub.gif Tik, deja, nei baldai, nei sienos čia netinka. Įsivaizduočiau šį kambarį lengvo klasikinio stiliaus, žinoma, jei jums šis stilius prie širdies.
O esamoj situacijoj baldus dėločiau taip:
* abi lovas statyčiau prie tos pačios sienos; tarp jų dar turėtų tilpti ir nedidukė komoda, lentyna-spintelė (gali būti iki pat lubų) ar kitas baldelis;
* jei stalas tilptų prie lango, perstumčiau jį ten;
* jei stalas prie lango netelpa, vietoj jo statyčiau spintą, o stalą prie spintos;
* atsižvelgdama į baldų išdėstymą TV kabinčiau ant sienos.
Atsakyti
Su kokia programėle tuos planus dėliojat? Ačiū 4u.gif
Atsakyti