Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(žydinti_pieva @ 2013 01 08, 08:30)
Sveikos, mane domina toks klausimas. Ar verta daryti remontą 1,5m 3m vaikų kambaryje?

Aš pakentėčiau, jei dar įmanoma. Mūsiškiams vyresmiesiems iki 5 m. vis užeidavo darbščiųjų rankelių periodai doh.gif . Rasdavau tai paplėšytą kampelį, tai jau gabalą nuluptą, mažylis (dabar jam 2)m vis atradęs kokį pieštuką ar parkerį eina šedevrų piešt, ir visada kai tik nieks nemato (nors atrodo, kad jau ir priemones visas suslepiam) doh.gif
Atsakyti
Ai, čia įmesiu. Detalės visos senos (senos nuotraukos darbe), bet esmė pati matosi

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Kambarys grubiai 3x6. Į bardaką dėmesio nekreipiam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redos: 08 sausio 2013 - 14:29
Redos, labai fainas sprendimas vietos taupymo prasme. O ir net netaupymo - faina, jeigu ir šiaip norisi kažko kitoniškesnio thumbup.gif
Papildyta:
Mergina05, Jūsų kambarys man irgi labai patiko.

O dar kambarys, kur Makvyną klijuoti nori.... Aš neklijuočiau. Aš iš viso esu prieš prisirišimus prie personažų, labai jau trumpalaikis reikalas. Šiandien dar Makvynas patinka, o rytoj jau žmogaus voro norės. Jeigu vis vien labai reikia Makvyno, tai geriau vaiką kur nors pafotografuočiau makvyno mašinėlėje ir tada tų nuotraukų pasikabinčiau. Būtų ir asmeniška, nes vaiko foto, ir mylimas personažas. O kai norės kažko kitko, tai bus lengva pakeisti ir kainuos mažai. Tiesiog kitas foto įdėti bus galima
Atsakyti
QUOTE(Redos @ 2013 01 08, 14:28)
Ai, čia įmesiu. Detalės visos senos (senos nuotraukos darbe), bet esmė pati matosi

Jei neprieštarausit, nuotraukas išsisaugojau, kad SB galėčiau parodyti. Labai jums ačiū, lekiu su rulete pasidarbuoti biggrin.gif
Atsakyti
Kažkada senai šiam forume ir radau tą kambarį. Dariau tą idėją ir niekada nepasigailėjau, nes turėti 1 kambaryje 2 vaikus, nenorėti dviaukštės lovos ir nenorėti iš kambario padaryti vagono - tikrai yra labai labai sunku. Pradinė, "gražioji" idėja

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Papildyta:
Ir dar - nemoku įdėti, bet SM yra panaši idėja, bet čiut čiut kitokia. Kam įdomu, susirasite - ore|gano 2008 01 11, 22:20. Ši narė irgi idėjusi kambarį panašaus tipo, tik spintos sprendimas kitas. Pas ją kambarys kitokio tipo, todėl matyt spinta šone. Bet pati idėja su pakyla tokia pati smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redos: 08 sausio 2013 - 14:48
Redos,labai graziai irengtas kambarys,pati turiu sia ideja is forumo issisaugojusi,o kai pamaciau jusu irengta kambary,abejoniu neliko del apstatymo smile.gif .
Atsakyti
O kaip su sildymu, uzsidengia nemazai radiatoriaus kai ta pakyla. Nesalta?
Neprimeto vaikai daiktu salia radiatoriaus?
Antroj foto kur is interneto, geras sprendimas su radiatorium. Bute kazin ar imanomas.. g.gif
O gal gale tos pakylos galima padaryti viena laiptuka zemyn, ale atsisest ir per langa ziuret. Tuo pat ir radiatoriaus daugiau atsidengtu..
Cia siaip pamastymai toms kas ruosiasi daryt smile.gif Ideja gera. kazkada manoo mama ant tokios pakylos galvojo miegamo lova daryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 08 sausio 2013 - 16:04
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 01 08, 16:01)
O kaip su sildymu, uzsidengia nemazai radiatoriaus kai ta pakyla. Nesalta?

Teoriškai šiluma keliauja į viršų. Viršus nedengtas, tai turėtų keliauti normaliai. Pas mus butas yra labai vėsus. Tas kambarys ir anksčiau, ir dabar buvo vėsus. Tai net negaliu sulyginti, ar dabar vėsiau negu anksčiau. Bet jeigu ir vėsiau, vistiek nesigailiu. Nes tai būtų tada tas vienintelis minusas. Ai ne, meluoju. Pats didžiausias minusas būna tada, kai tenka ieškoti aukos, kuri lįstų karts nuo karto po pakyla ir ten valytų viską, bei trauktų lauk prilindusius daiktus biggrin.gif .
Atsakyti
Mamytes,gal turite kokiu ideju del vaiko kambario uzuolaidu?Norisi kazko jaukaus,lengvo,kad neuzsitamsintu kambarys...Kokiu lengvuciu dieniniu uzuolaidu...Nu kiek ieskau internete,nieko nerandu.Pas mus vienas vitrininis,didelis langas,o kitas mazytis....
Atsakyti

O dar kambarys, kur Makvyną klijuoti nori.... Aš neklijuočiau. Aš iš viso esu prieš prisirišimus prie personažų, labai jau trumpalaikis reikalas. Šiandien dar Makvynas patinka, o rytoj jau žmogaus voro norės. Jeigu vis vien labai reikia Makvyno, tai geriau vaiką kur nors pafotografuočiau makvyno mašinėlėje ir tada tų nuotraukų pasikabinčiau. Būtų ir asmeniška, nes vaiko foto, ir mylimas personažas. O kai norės kažko kitko, tai bus lengva pakeisti ir kainuos mažai. Tiesiog kitas foto įdėti bus galima

As nesureiksminu kaip "ale prisirisimo", jei abu broliukai nori, patys isisrinko tapeta su siais personazais, kodel nepasidziaugus blush2.gif Tegul pasidziaugia, jog tapetas ne amziams, po poros metu jei atsibos, pakeisim.
Atsakyti
As tokiu atveju geriau klijuociau vienspalvius tapetus ir lipdukus ant ju. makvynu ir dideliu ir mazu pilna lipduku yra, ir visu jo draugu, siunciau draugei is ebejaus pernai smile.gif O tada jau be problemu gali pakeisti lipdukus, kai vaikams atsibos smile.gif O mazieji gales ir savo norus pareiksti, kur ka uzklijuoti smile.gif
Pas sunu kambarys su lipdukais, nesigailiu nei kiek smile.gif Gailiuosi tik kad pas dukra taip pat nedarem, o tapetavom tapetais su rastu... sad.gif
O jusu fototapetas tai grazus thumbup.gif gerai jei pasiruose po poros metu keist pagal vaiku igeidzius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 08 sausio 2013 - 20:29
QUOTE(linosska @ 2013 01 08, 20:15)
As nesureiksminu kaip "ale prisirisimo", jei abu broliukai nori, patys isisrinko tapeta su siais personazais, kodel nepasidziaugus  blush2.gif  Tegul pasidziaugia, jog tapetas ne amziams, po poros metu jei atsibos, pakeisim.

Ir as taip manau drinks_cheers.gif Nieko nera amzina, o beto viena diena patinka, kita jau nebe... doh.gif
Atsakyti