Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(kariatide @ 2013 01 13, 17:34)
Makvynu gerbejams superinius paveiksliukus viena mamyte daro smile.gif

http://www.facebook....8...e=1

manau ne tik berniukams galetu pagaminti ka grazaus smile.gif

aha zinau thumbup.gif paskutinis makvyno su bruoliu darbelis ir melsvas traukinukas - mano va eeee tongue.gif cia bus gimtadienio dovan penkiameciui ir vienmeciui berniukams.... ir dar eileje gaminami angeliukai kurie atiteks desimtmetei mergytei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutamano @ 2013 01 14, 22:58)
aha zinau thumbup.gif  paskutinis makvyno su bruoliu darbelis ir melsvas traukinukas - mano va eeee tongue.gif  cia bus gimtadienio dovan penkiameciui ir vienmeciui berniukams.... ir dar eileje gaminami angeliukai kurie atiteks desimtmetei mergytei smile.gif

parasykit, kiek kainavo, jei nesunku, galima i AZ 4u.gif Ir nelabai suprantu, kas ten per virveles ir kaip visa tai ant sienos atrodys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2013 01 14, 23:13)
parasykit, kiek kainavo, jei nesunku, galima i AZ 4u.gif  Ir nelabai suprantu, kas ten per virveles ir kaip visa tai ant sienos atrodys blush2.gif

http://www.facebook....369412659766559
va cia daugiau gali pasizvalgyti....
cia prie sienu klijuojasi medines lenteles su paveiksliukais, o prie virveles gali kabinti nuotraukas, ar vaiko piesinius
Atsakyti
QUOTE(rutamano @ 2013 01 15, 01:03)
http://www.facebook....369412659766559
va cia daugiau gali pasizvalgyti....
cia prie sienu klijuojasi medines lenteles su paveiksliukais, o prie virveles gali kabinti nuotraukas, ar vaiko piesinius

Laabai gražu wub.gif aš irgi norėčiau tokių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla30*: 15 sausio 2013 - 12:58
QUOTE(perla30* @ 2013 01 15, 12:44)
Laabai gražu  wub.gif aš irgi norėčiau tokių  wub.gif

man ir pasirode labai miela tai iskart 3 uzsakiau wub.gif
Atsakyti
[quote=rutamano,2013 01 15, 23:29]
man ir pasirode labai miela tai iskart 3 uzsakiau wub.gif

As irgi uzsikabliavau smile.gif Gal kas kainyte galit i az brukstelt...
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 07 31, 10:52)
Dar viena grazi vaikiska lova smile.gif

user posted image
user posted image

Ir siaip  idejoms:

user posted image

user posted image
user posted image

Mes irgi pasigaminome vaikams kambari, viena dviaukste lova, kita vienaukste, baltu baldu, na gavosi tikrai super thumbup.gif . Ir dabar noriu lovoms uztiesalu, bet kazko tokio su guma, kaip buna paklodes su guma. Gal jums teko kur nors matyti tokiu uzklotu lovoms, ar bent jos is kokios jie medziagos, tada siuciau, ar aplamai cia kaip siose nuotraukose paklodes su gumom? Nes jau lovytes menesi gyvena patalyne apklotos smile.gif , o taip norisi kad kambarys tvarkingas butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2013 01 16, 13:08)
Mes irgi pasigaminome vaikams kambari, viena dviaukste lova, kita vienaukste, baltu baldu, na gavosi tikrai super  thumbup.gif . Ir dabar noriu lovoms uztiesalu, bet kazko tokio su guma, kaip buna paklodes su guma. Gal jums teko kur nors matyti tokiu uzklotu lovoms, ar bent jos is kokios jie medziagos, tada siuciau, ar aplamai cia kaip siose nuotraukose paklodes su gumom? Nes jau lovytes menesi gyvena patalyne apklotos  smile.gif , o taip norisi kad kambarys tvarkingas butu  thumbup.gif

patys darėt lovas ar meistrai darė? gal foto galima
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2013 01 16, 13:08)
Mes irgi pasigaminome vaikams kambari, viena dviaukste lova, kita vienaukste, baltu baldu, na gavosi tikrai super  thumbup.gif . Ir dabar noriu lovoms uztiesalu, bet kazko tokio su guma, kaip buna paklodes su guma. Gal jums teko kur nors matyti tokiu uzklotu lovoms, ar bent jos is kokios jie medziagos, tada siuciau, ar aplamai cia kaip siose nuotraukose paklodes su gumom? Nes jau lovytes menesi gyvena patalyne apklotos  smile.gif , o taip norisi kad kambarys tvarkingas butu  thumbup.gif

taigi idekit nuotraukas, idomu gi labai biggrin.gif 4u.gif
o lovos uztiesalus gali manau pasiuti bet kuri siuveja 4u.gif paklauskit pas mama gulbe ar pas kita forumiete, kuri siuva uztiesalus, gal pasiutu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2013 01 16, 16:00)
taigi idekit nuotraukas, idomu gi labai  biggrin.gif  4u.gif
o lovos uztiesalus gali manau pasiuti bet kuri siuveja 4u.gif  paklauskit pas mama gulbe ar pas kita forumiete, kuri siuva uztiesalus, gal pasiutu 4u.gif

bigsmile.gif

del patalu ir butent paklodziu su gumom tai rasykit narei aleksiuke
as tik lovatieses, aciu Rokile uz rekomendacijas wub.gif
Atsakyti
Ui, merginos, kokia cia gera tema uzvedet. Man iki kambario pabaigomo truksta tik lovatieses vaikui. Ciuzinys truputi nestandartinis, tai nezinojau kur ieskoti su gumom.
Aciu 4u.gif
Musu kambarys tai is viso baltas smile.gif Ir sienos, ir baldai. Bet man patinka. Smagiausias kambarys namuose,
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2013 01 16, 18:20)
Ui, merginos, kokia cia gera tema uzvedet. Man iki kambario pabaigomo truksta tik lovatieses vaikui. Ciuzinys truputi nestandartinis, tai nezinojau kur ieskoti su gumom.
Aciu  4u.gif
Musu kambarys tai is viso baltas  smile.gif Ir sienos, ir baldai. Bet man patinka. Smagiausias kambarys namuose,

laukiam pasirodant ax.gif
Atsakyti