Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

rammuniux,

user posted image

o kas čia yra?

kambarys labai mielas wub.gif sūnus pamatęs sakė Wow bigsmile.gif
Atsakyti
nors klausimas ne man , bet atsakysiu...čia yra blogai įkelta foto... apvertus būtų matyti lova ir spinta...rožinės spalvos su rankenėlėmis -gėlytėmis... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 08 21, 08:49)
nors klausimas ne man , bet atsakysiu...čia yra blogai įkelta foto... apvertus būtų matyti lova ir spinta...rožinės spalvos su rankenėlėmis -gėlytėmis... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tiksliai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal matėte kur nors pirkti tokį dviaukštės lovos varianta, t.y. lovytės ne viena virš kitos.
user posted image
Atsakyti
O aš dukriuko kambariui naują laikrodį sumeistravau biggrin.gif . Šis mums stilistiškai geriau tinka.

user posted image
Atsakyti
Koks simpatiškas laikrodukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 09 03, 09:27)
O aš dukriuko kambariui naują laikrodį sumeistravau  biggrin.gif . Šis mums stilistiškai geriau tinka.

http://images57.fotk...20816057-vi.jpg

Oho bigsmile.gif , labai grazu smile.gif . Viska pati padarei nuo A iki Z ?
Kaip suprantu fonas medinis, o ten kur geltona spalva, medis ar plastmase? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reanata1 @ 2012 09 03, 15:39)
Oho  bigsmile.gif , labai grazu  smile.gif . Viska pati padarei nuo A iki Z ?
Kaip suprantu fonas medinis, o ten kur geltona spalva, medis ar plastmase?  smile.gif

Visiškai nuo A iki Z tokio pasidaryti nesigautų ax.gif . Laikrodžio mechanizmas pirktinis, pjaustyta pagal užsakymą. Rankytėm tokių tikslių skaičių be spec. įrenginio išpjauti nepavyktų niekam. Tačiau pats projektas nuo A iki Z mano. Visi dydžiai, visi šriftai, spalvos yra mano pačios projektas. Patiko man pasižaidimas šis. Krikšto dukrytei dovanų irgi laikroduką suprojektavau wub.gif . Jau nujaučiu, ką Kalėdų senis šiemet neš draugų vaikams lotuliukas.gif . Sėdžiu apsikrovusi dabar visokiom rodyklėm smile.gif . Jau apie žalią, mėlyną ir raudoną laikrodžius galvoju biggrin.gif

O medžiaga, tai kas ne mechanizmas ir ne rodyklės, tai yra faniera. Tai kaip ir medis, bet ne medžio masyvas, o pagaminta iš drožlių jas lipinant tam tikra tvarka. Fanieros privalumas, kad ji neišsikraipo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 03 rugsėjo 2012 - 15:24
Gal esat kas uzmate Kaune tokios zalios spalvos ir tokio tipo kilimu?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 09 03, 09:27)
O aš dukriuko kambariui naują laikrodį sumeistravau  biggrin.gif . Šis mums stilistiškai geriau tinka.

Superinis darbukas thumbup.gif wub.gif Kur perkate laikroduką? Saviškiui irgi sumeistraučiau, nes gražaus nupirkti nerandu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimutė: 14 rugsėjo 2012 - 22:30
QUOTE(Eimutė @ 2012 09 14, 23:30)
Superinis darbukas  thumbup.gif  wub.gif Kur perkate laikroduką? Saviškiui irgi sumeistraučiau, nes gražaus nupirkti nerandu  blush2.gif

Tai mechanizmas yra beveik visose rankdarbių parduotuvėse. Aš mechanizmus pirkau Deko studijoje 4u.gif . Na, o pats pagrindas ir skaičiai jau ne iš parduotuvių.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 09 15, 16:50)
Tai mechanizmas yra beveik visose rankdarbių parduotuvėse. Aš mechanizmus pirkau  Deko studijoje  4u.gif . Na, o pats pagrindas ir skaičiai jau ne iš parduotuvių.

Tai kad rankdarbių parduotuvių beveik nerasta doh.gif Arba nž kur ieškoti. Ieškau dėžutės dekoruoti, tai išskyrus internetines parduotuves nerandu kur pirkti. Rimi skyrelis baisiai skurdus, Maximoj visiškai nebėra, Silver city dekupažo skyrelio nebėra verysad.gif
Atsakyti