Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Kriaka @ 2012 08 11, 15:20)
blink.gif

Buvusios "Dalios salono" patalpuose ir as jau buvau  4u.gif  Aciu uz patarimus  4u.gif

Aciu  4u.gif
Man galva susisuko ziurint i visas tas kaitlentes, orkaites  doh.gif  doh.gif Ju tiek daug  blink.gif  doh.gif Net nebezinau pagal koki kriteriju rinktis  doh.gif  Gal kas patarsit koki modeliuka orkaites, gal pacios turit ir labai labai patenkintos. Nes kur namie turiu tai siaip sau tokia  doh.gif
Ir dar...man siulo kaitlente imti ne 4 vietu, bet 3 kaitinimo vietu, ar turit kas? Lyg ir yra privalumu, bet kokio dydzio puoda pastatai, bet ar uztenka 3? Man kartais ir 4 mazai  doh.gif

Orkaitę tai jau apsisprendžiau su pirolizę imsiu. Na, dar greitas įkaitinimas ir grožis blush2.gif
Aš irgi galvojau apie trivietę, bet pati stebėjau dabar, kai gaminu.
Na gi pasitaiko, kad tikrai visos 4 užimtos. Manau išsisukčiau, nedažnai taip, bet vis dėlto apsistojau ant 4 vietų. Pas mane dujinė bus, tai vat, pagal ką tą paviršių imti tai net nenutuokiu. Pas mane dabar yra toks lyg švilpesys, kai dega, tai jau nebenorėčiau, bet iš kur žinot, kad kitoj nebus g.gif
Atsakyti

Ir dar...man siulo kaitlente imti ne 4 vietu, bet 3 kaitinimo vietu, ar turit kas? Lyg ir yra privalumu, bet kokio dydzio puoda pastatai, bet ar uztenka 3? Man kartais ir 4 mazai  doh.gif

Reikejo sakyt, kad man ne 3 reik, o kokiu 6-iu biggrin.gif
Atsakyti
Labas visiems. Dekui uz komentara del priesg.duru - reikes pasidometi. Ziuriu cia jau kaitlentes kai kas renkasi blink.gif , as tai i plyteles ziuriu, renkuosi jau, kad darbininkai be darbo nebutu lotuliukas.gif .....Ir dar pradejau ieskotis kas gamina laiptus ir duris, jau noreciau bent kokius laiptus uzsakyti ir keleta duru pradziai.....As cia anadien klausiau gal kas uzsisakinejote duris is duru platenotos, kaip ten pas juos?
Atsakyti
buitine technika pirkom Sile : internete susiziurejom pigiausiai siulomas kainas ir pasakem jiems, tai gavom uz tokias pacias...

RK, tvora kainavo 128 litai uz metra (be darbo : lenteliu dazymas + prisukimas)

NIC Jaukume mes pirkom tapetus laiptams... siaip pasirinkimas ten nemazas (kainos irgi smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 11, 16:26)
Orkaitę tai jau apsisprendžiau su pirolizę imsiu. Na, dar greitas įkaitinimas ir grožis blush2.gif

gal parodysit ta grozi ax.gif

Neinzy, priminkit kur pirkot virtuves plautuve
Atsakyti

Aš sodyboj turiu tik dviejų vietų indukcinę, o bute trijų vietų, bet dujinę kaitlentę, man užtenka, tik ji 45cm pločio, tai kartais sustačius didesnius puodus - nelabai telpa, bet tokių kartų, kad reiktų iškart trijų puodų, labai mažai. Nors į namą planuoju 4 vietų indukcinę, nes 3 vietų bus brangesnė, o dviejų - bijau, kad neužteks.
dėl buitinės technikos pirkimo - man patiko kur pempininkuose yra parduotuvė - pajūrio verslas lyg- kai pirkau prieš porą metų techniką - buvau susiradus ko noriu, susirašius internetines kainas - jie pasiūlė pigiau, atvežimas nekainavo ir svarbiausia - nevėlavo
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 08 11, 21:02)
gal parodysit ta grozi  ax.gif

Na, grožis kiekvienam savas, bet rodau lotuliukas.gif
http://www.gorenje.l...kaites?c=300935
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 11, 22:08)

Dekui 4u.gif o stiklas neskaidrus, nes labiau iprasta matyt kas kepa rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(dolile @ 2012 08 11, 22:06)
kur pempininkuose yra parduotuvė - pajūrio verslas lyg- kai pirkau prieš porą metų techniką

kad nesu uzmacius Pempininkuose tokios parduotuves g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 11, 21:08)
http://www.gorenje.l...kaites?c=300935

as irgi tokia pasirinkau, tik juodos spalvos... man reikejo butinai juodos rankenos, ne sidabrines, tai teks ilgiau del to savo orkaites palaukt ir uz rankena papildomai 100 Lt nes sidabrine standartine :/ visa buitine pirkom Deco centre, Brolly salone, pries tai pasiziurejom kainas internete, tai dar numete kazkiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 11 rugpjūčio 2012 - 20:51
Brolly deco centre ir pajūrio verslas pempininkuose ir Šile yra ta pati įmone. Aš taip ir dariau - išsirinkau ko noriu internete pagal kaina, funkcijas ir grožį. Uzsirasiau kainas ir tikslius modelius - jie pasiūlė savo kaina, tada dar vienu paklausiau, grįžau pasakiau ką kiti siūlo; tai dar pigiau padare ir atveža ir turi vietoj. Liuks net negalvojau kad taip būti gali...
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 08 10, 23:26)
LABAS VAKARAS  4u.gif

Ziuriu nemazai skaitanciu  biggrin.gif  thumbup.gif

Noriu paklausti kur pirkot buitine technika? Kur verta ziureti, o kur ne?  ax.gif  4u.gif

Sveiki,as kiek ziurejau parduotuvese,tai visus norimus modelius pigiausiai radau www.derekis.lt ir is ju uzsisakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2012 08 11, 21:48)
as irgi tokia pasirinkau, tik juodos spalvos... man reikejo butinai juodos rankenos, ne sidabrines, tai teks ilgiau del to savo orkaites palaukt ir uz rankena papildomai 100 Lt nes sidabrine standartine :/ visa buitine pirkom Deco centre, Brolly salone, pries tai pasiziurejom kainas internete, tai dar numete kazkiek.

O, ir aš norėčiau baltos rankenos. blush2.gif Turėsiu dabar omeny, ačiū 4u.gif
O dėl matymo, tai visvien per tuos stiklus gerai nematai. Aš visvien prasidarau dabar pažiūrėt, nors ir permatoma. Kažkaip man tas neužkliūna blush2.gif
Atsakyti