Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Plaukia laivas @ 2012 09 01, 21:55)
Sveikutes,
Sakykit kiek pas jus antrame aukste WC? As uz 1, vyras uz 2  doh.gif

Musu ir vaiku vonia atskirai, tik atskirai bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(braske24 @ 2012 09 01, 22:30)
na,kad as saviske kirpdavau daznai.tai kaip suptwntu jau turit suniuka?kaip fainai wub.gif

UI, ne ne, pavasari suvedines draugai savo pudeliene ir tik uzsisakem dar, galvoju apie mergyte ax.gif . Dar kitais metais galvosim apie antra vaika, noriu mergytes wub.gif . Turim kate - mergaite. MB sako, ei, a ne perdaug man mergu blink.gif lotuliukas.gif ?
Papildyta:
Braske, ne taip supratai, kate pasisiause kai buvo sveciuose pudeliene, kuri tures suniuku kitamet, kai suves ax.gif
Papildyta:
QUOTE(salamandra07 @ 2012 09 01, 22:27)

Jei esi Lietuvoj mielai priimciau i ekskursija kol atostogauju..

O man buvo malonu, kad siandien paskambinai ir apziurejau tavo grozius thumbup.gif
Dar susipazinau su viena forumiete is Truseliu, tik ji buvo cia labai trumpai, bet mes per az pasirasinejom, net niko nepamenu, bet gal pasirodys po intensyvios vasaros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 01, 23:40)

O man buvo malonu, kad siandien paskambinai ir apziurejau tavo grozius  thumbup.gif
Dar susipazinau su viena forumiete is Truseliu, tik ji buvo cia labai trumpai, bet mes per az pasirasinejom, net niko nepamenu, bet gal pasirodys po intensyvios vasaros ax.gif

Va vel sugrizau, po vasaros maratono smile.gif Smagu buvo susimatyt ir susipazint:) Grazus namuciai thumbup.gif
Tikimes iki Kaledu isikelti, dirbam-plusam, kad tik greiciau smile.gif, tai ir su kitomis labai noreciau susipazinti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(cikki @ 2012 09 01, 22:59)
Va vel sugrizau, po vasaros maratono smile.gif Smagu buvo susimatyt ir susipazint:) Grazus namuciai thumbup.gif 
Tikimes iki Kaledu isikelti, dirbam-plusam, kad tik greiciau smile.gif, tai ir su kitomis labai noreciau susipazinti  ax.gif

Man irgi buvo smagu susipazint, juk faina kuo daugiau pazinot, bendraut, kas supranta namo statybu varga ir visa kita, o kai dar vaikai panasaus amziaus, tai kaip nevartyk - pliusas blush2.gif

Duodu Cikki prisijungimo duomenis prie albumo, nes salygos tai leidzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cikki @ 2012 09 01, 22:59)
Tikimes iki Kaledu isikelti, dirbam-plusam, kad tik greiciau smile.gif, tai ir su kitomis labai noreciau susipazinti  ax.gif

Prisedau prie kompo "rimciau", chebra nuejo miegot biggrin.gif
Vat atrodo kelios zinutes, susirasymas, skambutis, o jau netolimu kaimynu yra bigsmile.gif . Kaip as sakau, drasiau, drasiau, vis smagiau, kai musu daug thumbup.gif
Aciu, del komplimento namams ax.gif . Kiekviena daug saves ideda i nama wub.gif , tokios mes moterys, jei darom, tai darom su meile wub.gif
Jus irgi saunuoliai su vyru, daug ka darot patys, vyras elektra vedzioja, tu visas namo apdailos lentutes dazai thumbup.gif , speju daugiau esat nuveike, bet ta uzfiksavau bebendraujant pirma karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 31, 16:13)
Suplanavom pavasari isigyti juoda pudeli  wub.gif , lauksim kada viena pudeliene tures vaikuciu ax.gif . Kitamet ir zole su tvora turetu buti, bus smagu, o jau mazoji kokia laiminga, nes seniau sakydavau, kol nera tvoros, nesnekam apie suni..... MB jauciu nelabai suzavetas, bet manau bus faina, nes pati esu augusi su pudeliu ir neisivaizduoju vaikisko gyvenimo be suniuko  biggrin.gif .
Tik kazi kaip bus su medinem grindim nuo suns nagu  g.gif
Zodziu, susiplanavus esu pora metu i prieki  lotuliukas.gif

Nusiteik kad grindys bus pabraizytos, laptai taip pat......Bet vistiek labai fainai tureti suni
Papildyta:
QUOTE(egis_klp @ 2012 08 31, 18:32)
Nelabai suprantu as del valymo..Nejau sunku isikuopti savo namus? Juk tai savotiskas malonumas o ir sutaupyt kelis simtus ne pro sali..Mes su zmona per kelias dienas viska isivalem..Nebent statybininkai labai jau "pasistenge", kad be firmos paslaugu neisiverciama..

ir as taip kalbejau, kad nesamone ir tikrai nesunku. Bet iki gimdymo buvo likusios kelios dienos, tai net galvoti buvo sunku, o ka jau kalbet apie valyma doh.gif
Na o veliau po truputi persivaliau viska pati
Atsakyti
QUOTE(skubanti @ 2012 09 02, 12:04)
Nusiteik kad grindys bus pabraizytos, laptai taip pat

Kaip suprantu, pas jus apsibraize?
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
Noriu pasveikinti su 5 metų jubiliejumi šią puikią ir informatyvią temutę birthday.gif
Kol kas esu fanė, bet gal greit prisijungsiu kaip narė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2012 09 02, 14:54)
Sveiki visi 4u.gif
Noriu pasveikinti su 5 metų jubiliejumi šią puikią ir informatyvią temutę birthday.gif 
Kol kas esu fanė, bet gal greit prisijungsiu kaip narė 4u.gif

Oho, is kur tokia informacija biggrin.gif bigsmile.gif ?

Vis neprisedu parasyt, kad siandien 5 metukai musu temai wub.gif
Papildyta:
Einu sampes "atidarinet" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 02, 15:06)
Oho, is kur tokia informacija  biggrin.gif  bigsmile.gif  ?

Nes pora metų esu ištikima skaitytoja wub.gif
Dar kartelį jus visas su gražia sukaktimi bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2012 09 02, 15:10)
Nes pora metų esu ištikima skaitytoja wub.gif
Dar kartelį jus visas su gražia sukaktimi bis.gif

Taip ilgai skaitai ir neparasai ax.gif ?
Tai prasom jungtis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Wow, kaip faina, kokia sukaktis thumbup.gif . Sveikinu visas Klaipėdietes statybininkes, planuojančias, besistatančias, besiruošiančias keltis ir jau įsikėlusias bei gyvenančias. Sėkmės Jums visoms 4u.gif 4u.gif ir būtų malonu realiai šią progą paminėti gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 02, 15:14)

Net susigėdau blush2.gif malonu kad taip šiltai priimat mane kol kas pliką basąbiggrin.gif
Na pasipasakosiu, ieškom sklypo jau pusę metų, dabar apsistojom ties Trušeliais, prie Trušelių bokštelio, kvartaliukas 16 namų, su visomis komunikacijomis, kanalizaciją dabar baiginėja daryti, vanduo bus iš Trušelių bokštelio, elektros spintos jau yra prie kiekvieno sklypo, agentė minėjo kad komunikacijos bus priduotos Rugsėjo mėnesį, tai laukiame kada tai įvyks 4u.gif
Atsakyti