Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Mopsyte @ 2012 08 09, 08:42)
Laba ryta visiems. Pagal ta lentuke iseina, kad mes, kaimieciai, mokesime po 144 lt?

Norejau paklausti del tu siuksliu konteineriu....kaip jus juos parsivezete iki namo? Tilpo i masinas???  Bagazines?

taip, kaina 144lt. Vezemes su priekaba, keli kaimynai jungemes.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 09, 09:07)
Nera butinybes smile.gif
O kokie pliusai pridavus nama ?? Gal vertetu g.gif . Ir koks cia procesas aplamai?

tai as ne apie pridavima klausiau mirksiukas.gif Nejau registruose pas jus tik tuscias sklypas dar figuruoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 08 09, 09:55)
tai as ne apie pridavima klausiau  mirksiukas.gif Nejau registruose pas jus tik tuscias sklypas dar figuruoja?  g.gif

Nezinau. O nuo ko cia priklauso figuruoja ar ne?
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 08 08, 22:18)
Su tais kompostavimo konteineriais man kazkaip keistai...  g.gif
As kaip ypatingai nepatiklus zmogus - izvelgiu klasta, ar tik nebus jie po to apmokesdinti  g.gif
As tai jo tikrai neimsiu, geriau nusipirksiu - ne kazka kainuoja  blink.gif

oi, būkit rami ir nešvaistykit savų pinigėlių kur nereik - nepatiks - grąžinsit biggrin.gif

QUOTE(asaraa @ 2012 08 08, 23:32)

ačiū

QUOTE(Mopsyte @ 2012 08 09, 08:42)
Norejau paklausti del tu siuksliu konteineriu....kaip jus juos parsivezete iki namo? Tilpo i masinas???  Bagazines?

jie supakuoti ir nesurinkti - grįžti namo ir statai lego.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 08 08, 21:33)
Pas mane jau kelinti metai toks pats komp. konteineris - tai jis visai normalus ir geras pagal dydį, nes šiemet mačiau KLP dalina gal 3 kartus didesnius neįtikėtinos šešeiakampės formos  doh.gif  - žiūriu pas kaimyną pro langą ir neatsigrožiu  biggrin.gif . Kvapas dingo laaabai greit ir stojo komposto kvapas į vietą. Žo, tai tikrai ne pats prasčiausias variantas  smile.gif

na, gal priprasiu ir aš... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
O nupjauta zole dedat i kompostavimo deze?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 09, 10:23)
O nupjauta zole dedat i kompostavimo deze?

taip, pati jėga biggrin.gif
beje, aš tai dar gavai ir spec. kibiriuką (mačiau ermitaže 14-17 litų kainuoja) mesti atliekoms, na, pasidėjimui virtuvėj ir didžiulį ruloną ekologiškų maišelių, suyrančių, labai patogu išmesti visokias maisto atliekas su maišeliu į tą konteinerį. Tikrai apsimoka nusipirkti dėl patogumo, nes tą rulonėlį gal jau 3 sezoną naudoju (žiemą nedabrendu per sniegą iki konteinerio, tad nerūšiuoju tuomet).
Atsakyti
Syri, o kaip tas spec kibiras atrodo? Garaze laikai?
Atsakyti
biggrin.gif

Aš jums persiunčiu šį laišką todėl, nes tai tikrai veikia.Visi mes trokštame ramybės savo gyvenime. Jos galime pasiekti paklausę paprasto patarimo: "Tam kad viduje taptų ramu, turi pabaigti visus dalykus, kuriuos palikai nebaigtus" Taigi aš apsidairiau namuose ieškodama nebaigtų dalykų, kurių nebuvau pabaigusi. Ir prieš išeidama šį rytą į darbą, aš pabaigiau butelį raudono vyno, porą butelių balto vyno, pusę butelio airiško likerio, pusbutelį degtinytės, kelis praplėštus pakelius šokoladinių sausainių, paskutinę dozę antidepresantų, gabalą torto ir nebaigtą trilitrį raugintų agurkų. Jūs net neįsivaizduojate, kaip ramiai ir gerai aš jaučiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 09, 11:30)
biggrin.gif

Aš jums persiunčiu šį laišką todėl, nes tai tikrai veikia.Visi mes trokštame ramybės savo gyvenime. Jos galime pasiekti paklausę paprasto patarimo: "Tam kad viduje taptų ramu, turi pabaigti visus dalykus, kuriuos palikai nebaigtus" Taigi aš apsidairiau namuose ieškodama nebaigtų dalykų, kurių nebuvau pabaigusi. Ir prieš išeidama šį rytą į darbą, aš pabaigiau butelį raudono vyno, porą butelių balto vyno, pusę butelio airiško likerio, pusbutelį degtinytės, kelis praplėštus pakelius šokoladinių sausainių, paskutinę dozę antidepresantų, gabalą torto ir nebaigtą trilitrį raugintų agurkų. Jūs net neįsivaizduojate, kaip ramiai ir gerai aš jaučiuosi.

drinks_cheers.gif Geras rytas
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 09, 11:03)
Syri, o kaip tas spec kibiras atrodo? Garaze laikai?

nea, šalia įprastų šiųkšlių kibiro, atrodo beveik taip, tik su dangčiu dar http://www.google.lt...s...CwAg&zoom=1
Atsakyti
Ne statybu tema, bet .....

http://www.15min.lt/...vaika-56-152072
Papildyta:
http://www.15min.lt/...telpa-42-240207
Atsakyti
Tai ta kompostavimo deze, bent pas mus (Kretingoje) buvo supakuota ir reikejo ja patiems susirinkti, tai parsivezti ja su maziausia masina, vieni niekai wink.gif
O i ja dedu ne tik nupjauta zole (bet aisku gryna zole, be jokiu ten varpuciu) bet ir visas darzoviu atliekas, kiausiniu lukstus, lapus ir t.t. Man tai ta deze labai graziai isipaiso i zalia aplinka, o apsodinus ja kukuruzais ar saulegrazomis (kam jau labai nepatinka), visai jos nesimato wink.gif
Atsakyti