Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

man ir reiketu susidraugaut labiau su sijonais ir suknelemis smile.gif bet va, reikia ir dar tinkamu batu prie ju doh.gif lotuliukas.gif užburtas ratas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 08, 20:35)
man ir reiketu susidraugaut labiau su sijonais ir suknelemis smile.gif bet va, reikia ir dar tinkamu batu prie ju  doh.gif  lotuliukas.gif  užburtas ratas  lotuliukas.gif

va va, pasiteisinimas man - nesioju sportbacius arba slepetes bobutiskas, tai negaliu sikarnai rengtis, aciu tau Dandelione biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 08 08, 20:43)
va va, pasiteisinimas man - nesioju sportbacius arba slepetes bobutiskas, tai negaliu sikarnai rengtis, aciu tau Dandelione  biggrin.gif

tada atsiprašau blush2.gif prisiminiau kaip sakei kad negali nešiot normalių batų
Papildyta:
oi doh.gif aš labai atsiprašau blush2.gif
meyle Su gimtadieniu mažute flirt.gif linkiu kad Tavo visi slapčiausi troškimai išsipildytų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 08, 20:49)

jo jo mano irgi akys tokios buvo kai pamačiau ir perskaičiau blink.gif blink.gif
Atsakyti
http://www.15min.lt/...vyras-59-240082 blink.gif blink.gif blink.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 08, 17:58)
Cherry o Jis tai atsiminė ?  ax.gif

Jis atsiminė 4u.gif

QUOTE(kissa666 @ 2012 08 08, 18:56)
ex... pralaimejom  verysad.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 08, 20:14)
Moteros, ar jūs žinot kokia šiandien diena?  lotuliukas.gif
Taigi pasaulinė orgazmo diena  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Blem, tai gal reikėjo su berniaku susitikt biggrin.gif Nors ne esmė, mūsų bendravimas iki tiek nepažengęs, kad paminėt tokią dieną ax.gif Ir kaži ar kada nors pažengs, nes kol kas tai santykiai veda tiesiu keliu į niekur...

Man tai patinka sijonas rolleyes.gif Tik tiek, kad pas mane jie labiau spintoj tūno ir kažko laukia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 08, 21:49)

trūksta žodžių... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 08, 14:30)

noriu ir as i pasimatyma  unsure.gif  bet neturiu tinkamo kandidato  unsure.gif
Papildyta:
Man neskaudu, kad jis man nepaskambino... Man skaudu, kad as laukiau... Kaip idiote..

Labai tinkantys sie zodziai man siuo metu, nebenoriu nieko laukti, pesimizmo banga uzejusi del pasimatymu, is anksto neigiamas nusiteikimas doh.gif ...tai laukiu kol praeis ax.gif ....o tai siandien sedziu su drauge bare ir praeidineja vyriskis pro mus, drauge sako, kaip jis tave nuziurejo biggrin.gif ...tai as is karto pagalvojau turbut su manimi kazkas ne taip, jei paziurejo biggrin.gif

Rimka, kaip pasimatymas? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2012 08 08, 21:05)
Rimka, kaip pasimatymas?  bigsmile.gif

rimka dar matyt pasimatyme... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2012 08 08, 23:05)
Labai tinkantys sie zodziai man siuo metu, nebenoriu nieko laukti, pesimizmo banga uzejusi del pasimatymu, is anksto neigiamas nusiteikimas  doh.gif ...tai laukiu kol praeis  ax.gif ....o tai siandien sedziu su drauge bare ir praeidineja vyriskis pro mus, drauge sako, kaip jis tave nuziurejo  biggrin.gif ...tai as is karto pagalvojau turbut su manimi kazkas ne taip, jei paziurejo  biggrin.gif

Rimka, kaip pasimatymas?  bigsmile.gif

Ta pesimistinė banga kaip atėjo, taip ir išeis mirksiukas.gif
Tikrai, Rimkka, kaip??? smile.gif

p.s. kol peržiūrėjau Fb kur kuri iš jūsų esat doh.gif biggrin.gif bet vistiek dar nelabai pamenu kam koks vardas priklauso ax.gif
Atsakyti
Gavau sestadieni pakvietima i gimtadieni... Jetau jetau, jau dabar strikalioju, varysim i kluba, negaliu patiketi kad tokia laime mane aplanke po dvieju savaiciu... bigsmile.gif ax.gif yahoooooo.... lotuliukas.gif soksiu soksiu sokiu...jau dabar smagu...yra ko laukti... biggrin.gif

http://www.youtube.c...h?v=fm5ECiZyqmo
Papildyta:
Si dar geresne... rolleyes.gif blush2.gif
http://www.youtube.c...h?v=Ods0o6RBM3Q

Mane jau velka... thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu klausyk, kaip smagu bigsmile.gif Gerų dalykų visada malonu laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 08 08, 22:37)
Gavau sestadieni pakvietima i gimtadieni... Jetau jetau, jau dabar strikalioju, varysim i kluba, negaliu patiketi kad tokia laime mane aplanke po dvieju savaiciu... bigsmile.gif  ax.gif yahoooooo.... lotuliukas.gif soksiu soksiu sokiu...jau dabar smagu...yra ko laukti... biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif kaip fainai mirksiukas.gif šauniai laiką praleisk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 08, 21:44)
Nu klausyk, kaip smagu bigsmile.gif  Gerų dalykų visada malonu laukti smile.gif

kai i kluba tenka nueiti kas 3-4 men tai cia geris po dvieju savaiciu... ax.gif ir vel kruva mergiociu bus... tongue.gif
Atsakyti