Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Seila @ 2012 08 03, 14:31)
Rimkka , na as toli nuo jusu tai man uzteks ir virtualaus... tongue.gif  ax.gif

ei, atvažiuoji gi į Gaga, galim gi susiorganizuoti meetą lotuliukas.gif
Atsakyti
Registruojuos juose namučiuose ir aš. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 08 03, 13:41)
ei, atvažiuoji gi į Gaga, galim gi susiorganizuoti meetą  lotuliukas.gif

Mielai bet per mazai laiko busiu,o dar pas drauge gyvensiu neisspruksiu man atrodo... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 08 03, 14:54)
Mielai bet per mazai laiko busiu,o dar pas drauge gyvensiu neisspruksiu man atrodo... g.gif  rolleyes.gif

nu va... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 08 03, 13:55)
nu va...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na pati supranti...vaziuosiu su drauge,pas dar viena drauge,be sansu...Issiilgusios mes bunam,neatlimpam...ir taip zinau kad bus maza laiko...nes ta trecioji neina i koncerta...o gi 2dieni koncertas...jauciu ji dirbs...zodziu... rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
o dieve, pražliumbiau 2 valandas. Kaip vaikas... angel_sadangel.gif
bet dabar jau gerai ir vėl saulė man šviečia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 08 03, 15:51)
bet dabar jau gerai ir vėl saulė man šviečia  tongue.gif

Kažkas nutiko, Qwertama? Ar tiesiog? 4u.gif Aš gulėdama prie jūros ir kankindama save mintimis, žiūriu, kad pradėjo ašaros riedėt kaip pupos... Tada priverčiau save nueit į jūrą, tai tiek prisimaudžiau, prinardžiau, kad visi negerumai išsivėdino ir vėlgi, kaip sakai, šviečia saulė thumbup.gif

marmaliade, į dieną po naujieną čia pas mus... doh.gif Viskas buvo puiku ir tiesiog dingo?.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 08 03, 15:09)
na pati supranti...vaziuosiu su drauge,pas dar viena drauge,be sansu...Issiilgusios mes bunam,neatlimpam...ir taip zinau kad bus maza laiko...nes ta trecioji neina i koncerta...o gi 2dieni koncertas...jauciu ji dirbs...zodziu... rolleyes.gif  g.gif

viskas suprantama mirksiukas.gif

QUOTE(Qwertama @ 2012 08 03, 16:51)
bet dabar jau gerai ir vėl saulė man šviečia  tongue.gif

kas atsitiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 08 03, 16:59)
Kažkas nutiko, Qwertama? Ar tiesiog? 4u.gif Aš gulėdama prie jūros ir kankindama save mintimis, žiūriu, kad pradėjo ašaros riedėt kaip pupos... Tada priverčiau save nueit į jūrą, tai tiek prisimaudžiau, prinardžiau, kad visi negerumai išsivėdino ir vėlgi, kaip sakai, šviečia saulė thumbup.gif

marmaliade, į dieną po naujieną čia pas mus... doh.gif Viskas buvo puiku ir tiesiog dingo?.. doh.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 08 03, 17:03)
viskas suprantama  mirksiukas.gif
kas atsitiko?  unsure.gif

na kaip ir nieko nenutiko blogo... tiesiog būna taip, kad dūžta slapčiausios svajonės. Kad ir nedidelės ir nelabai svarbios, bet skaudu kai dūžta... Kažkaip supratau, kad nevisai taip yra viskas kaip aš noriu matyti.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 08 03, 18:22)
na kaip ir nieko nenutiko blogo... tiesiog būna taip, kad dūžta slapčiausios svajonės. Kad ir nedidelės ir nelabai svarbios, bet skaudu kai dūžta... Kažkaip supratau, kad nevisai taip yra viskas kaip aš noriu matyti..  unsure.gif

vaje... laikykis, mergyt mirksiukas.gif
Atsakyti
registras 4u.gif

kissa po darbu yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 08 03, 12:29)
PLEPSĖS user posted image

Seila 91
rimkka 86
kissa666 61

blink.gif blink.gif blink.gif oho pavariau cia as doh.gif

QUOTE(marmaliade @ 2012 08 03, 13:36)
Miargai, pasikonsultuosiu... kaip manot bendrauji su zmogum, viskas super, parasai jam kelis sms ir staiga juis dingsta... Nu toks nepaaiskinamas poelgis... Ar jo ieskot?  ax.gif Jauciu palaukt kol atsiras... tik kazkaip keista...
ta pati situacija kas ir pas mane doh.gif
Atsakyti
Laaabas bigsmile.gif
O jau namučių gražumas bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Ačiū Ethella mirksiukas.gif

Neseniai į Vilnių parlekiau, turėjau pora dienų laisvų, tai važiavau į kaimą smile.gif

Ech, gaila, kad prakišom tom "Varlėm"... Bet labiausiai patiko Kleizos pasakyti žodžiai, kas matė drinks_cheers.gif lotuliukas.gif "Eik tu nx ***" ax.gif biggrin.gif

Tikriausiai sekmadieni susimatysiu su simpatija.. ax.gif jei nebus užsiėmęs... ax.gif

Blyn, tas kiaulystės dėsnis veikia kaip reikalas " kai turi vaikiną, tai ir kiti bernai atkreipia dėmesį. O kai nėra, tai nieko nėra" doh.gif Tai va, yra dar du vaikinai su kuriais įdomiai bendraujasi... blush2.gif su vienu visai norėtusi ir kavos susitikt blush2.gif
Atsakyti