Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Sveikos mergiukai mirksiukas.gif

mano savaitgalis nuostabus thumbup.gif
penktadieni su maniskio sesem buvom mieste, pradzioje Republike, paskui nuvarem visi i Mojo biggrin.gif
vakar issimiegojom nuostabiai, tada jis isvare namo-prirase filmu, as gaminau voveraites, pavalgem ir kinai ejo i trasa thumbup.gif
o siandien irgi miegojom iki 11 doh.gif dabar maniskis sode-pjauna zole, as buvau iki tevu nuvarius-pratikrinau darza, tai dar viena stiklaini agurku sudejau rolleyes.gif
dabar laukiu kada maziukas grys-vaziosiu pas ji pietu blush2.gif

ai tiesa, galiu pasigirti a blush2.gif blush2.gif blush2.gif vakar isgirdau tuos zodziu wub.gif "myliu tave" wub.gif uzmigau su belekokia sypsena, buvo taip malonu wub.gif wub.gif
Atsakyti
okey panos prisiduodu ir aš po nuostabaus savaitgalio wub.gif
kuo toliau tuo geriau, tikrai... wub.gif man atrodo aš greit jį įsimylėsiu... blush2.gif vakar galima sakyti 2kartus man išgelbėjo gyvybę hihihi.gif nuostabus jausmas kai namie yra vyras blush2.gif ryte man taip skaudėjo galvą, niekaip nepasimokinu, kad negalima maišyti doh.gif sakau atnešk vaistų.. ok vaikinas atsikėlė ir išėjo.. aš guliu ir galvoju o kur jis dabar nuėjo gi nevietinis.. ir ką jūs sau galvojat valio vaistai ir mineralinis atėjo blush2.gif padarė mano vaikui ir sau pusryčius, man leido pamiegoti... wub.gif poto sėdim, laukiam mano tėvų, girdžiu kažkas baladojasi, o aš vis neturiu įpročio pasižiūrėti pro akutę ir atidarau duris kaip šoko kažkoks diedas manęs mušti ir rėkauti kad jis čia šeimininkas šitam bute blink.gif draugas kaip stvėrė jį už skvernų ir išmetė iš buto.. vaikas verkia išsigandęs aš ir visa drebu... jetus kai pagalvoji kas būtų buvę jei ne Jis... blink.gif po to vėl baladojosi tai draugas mentus iškvietė, bet kas iš tų mentų kol atvažiavo to diedo ir nebuvo.. doh.gif vaikas dar ir dabar bijo namo grįžti... draugas prigrasino prieš atidarant duris pasižiūrėti pro akutę blush2.gif vakare buvom miesto šventėj.. smagu visai buvo bet sušalau tai grįžom gana anksti namo.. bus kelios foto, galėsiu parodyti bigsmile.gif o šiandien abu miegojom, gulėjom iki 12:30h blush2.gif taip gera buvo... wub.gif bet deja šian turėjo išvažiuot anksti.. verysad.gif p.s tai pirmas vaikinas kuris mano vaikui mašiną padovanojo ir man kelis kartus gėlių atnešė wub.gif ech.. ko daugiau reikia... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, mergytes... 4u.gif ax.gif
Niu ku, skaitau visu savaitgaliai kazkuom ypatingi, kas su savo simpatijom, kas namus tvarkosi nuo anksciausio ryto, kas vienisauja...Bet vistiek smagu... rolleyes.gif Vakar taip sauniai pasedejom su merginom kavineje, po to ejom pasisokti,o jau zmoniu...Siaubas kazkoks... doh.gif kiek daug girtu merginu, kokios visos arsios, kaip isprotejusios neissitenka sokti,stumdosi, akis drasko, dieve net baisu... Sakom publika vakar idomi tokia buvo... g.gif Kiba is kokio uzmiescio privaziavo visokiu... unsure.gif nes jau mandagumo tai nerasta... cool.gif Pasisokom,pasikokteilinom ir tiek, namo 4 grizau, koncertavo dar 69 danguje... mirksiukas.gif
Horizonte nieko naujo... cool.gif aj buvo Maciulis su Valanciunu klube...Vyriokai dailus... bigsmile.gif

Beja siandien dirbu as...Sustojo bmx x6, nupirko nemazai zuvytes...sako dar turi tokios,sakau ne...tai kai turesi noreciau zinoti, duok nr pasiskambinsiu,sakau ok, duosiu zmogaus kuris su tuo tvarko visus reikalus, sako ne ne, duok savo...sakau ne... blush2.gif sako o koks tavo vardas?pasisakiau, sako mano toks...sakau malonu... blush2.gif sako duok nr., sakau as tik chalturinu cia,nedirbu pastoviai...zodziu atsoko,po keliu minuciu kazkas pypina, paziuriu,saukia pro langa,nu duok numeri, duok...paskambinsiu...sakau tikrai ne,nepyk... biggrin.gif juokas ima,dar paliko man kruva arbatos... tongue.gif nu galvoju as bjauri, bet merginos,jis jauciu kokia 15metu vyresnis... g.gif unsure.gif kazkaip po to kai reik per tel vis suda malti ir sukinetis kad nesusitiksiu vel nesamone buna...aj...nezinau... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 12 rugpjūčio 2012 - 14:26
Labas visoms mirksiukas.gif
Jetau kol perskaičiau kam koks savaitgalis buvo, iš tiesų džiugu, kad veltui laiko neleidžiat bigsmile.gif Aš prisikeliavau smile.gif Švenčiau pusbrolių gimtadienius mirksiukas.gif Šiandien žiauriai noriu geeert biggrin.gif be laipsnių biggrin.gif
Lagita, o draugas tavasis toks žinantis ką darantis smile.gif Smagu girdėt 4u.gif
Laurita* wub.gif o tu jam atsakei tuo pačiu? rolleyes.gif
Meyle, gero laiko Italijoje smile.gif O su šeimininke nelabai sutariat ar kaip? 4u.gif nes kaip supratau, kad su vaikiuku, tai santykiai nuostabūs smile.gif Ai, jeigu ką- aš irgi už pagalvėlę ax.gif Mačiau dar klausimėlį apie deginimosi kremus, bet aš nieko nerekomendavau 4u.gif
Seila, bet tu trauki krepšininkus bigsmile.gif Kur tu- ten ir jų bent vienas bigsmile.gif O tam pirkėjui tai ir gerai, kad telefono nr. nedavei 4u.gif kaip sakei, jei jau matai, kad paskui reiks galvot kaip sms nuo jo atsimušt...tai kam to reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 12, 16:31)
Labas visoms mirksiukas.gif
Laurita* wub.gif o tu jam atsakei tuo pačiu? rolleyes.gif

laba mirksiukas.gif

taip taip, taip biggrin.gif as jau senai norejau, vis budavo ant liezuvio galo, bet tvardziausi lotuliukas.gif tai va, ir islaukiau wub.gif
Atsakyti
Ką tik išleidau elskerę tongue.gif Pasigaminom Ethellos makaronus su lašiša, apsivalgymas rolleyes.gif Parūkėm kaljano, atsigėrem šampanėlio... Smagu mirksiukas.gif Dieninis baliukas biggrin.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 08 12, 11:35)
Pagalvėlė    Ar ne per didelis seilinukui Jis? 

QUOTE(comep @ 2012 08 12, 11:43)
pagalvele  ax.gif gali buti jog net kaip reikalas ugtelejes tokio daikto giliai i spinta neikis, o seilinuka.....

QUOTE(monkey @ 2012 08 12, 12:17)
Taip pat balsuoju uz pagalvele

Ačiū už balsavimą 4u.gif

Ethella, žinok jis kaskart dėvi seilinuką... Hyperaktyvus vaikas, kartais sugalvoja pasimėtyt koldūnais doh.gif Be seilinuko neišgyventų arba tiksliau skalbimo mašina neturėtų poilsio biggrin.gif

QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 12, 15:31)
Meyle, gero laiko Italijoje smile.gif O su šeimininke nelabai sutariat ar kaip? 4u.gif nes kaip supratau, kad su vaikiuku, tai santykiai nuostabūs smile.gif Ai, jeigu ką- aš irgi už pagalvėlę ax.gif  Mačiau dar klausimėlį apie deginimosi kremus, bet aš nieko nerekomendavau 4u.gif

Sutariame, kiek tai įmanoma. Šiaip ji labai piktas žmogus unsure.gif Susiraukus ir nemaloni. Bet su visais...net su savo mama, vyru ir t.t. O gal kiek ne pikta, kiek tokios natūros. Tai nejaučiu malonumo būt su ja dieną naktį, bet...iš visko reikia pasiimti tai, kas teigiama 4u.gif O su vaiku taip, esam nemirtingi draugai drinks_cheers.gif

Laurita, sveikinu... wub.gif pačiu metu, kai pakeliui dar viena meilė... rolleyes.gif

lagita, kad tik viskas geryn ir geryn !!!

Seila, jeigu tas vyras tau nepatiko, tai ir gerai, kad nedavei nr. Nėra čia ko kiekvienam norinčiam tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 12 rugpjūčio 2012 - 16:13
jo tikrai jau savo pasirinkimu labai džiaugiuosi wub.gif
Laurita mmm kaip smagu wub.gif
Seila nu bet ir įkyruolis doh.gif aš ir tokiems nr neduodu, ir iš vis savo nr retai kam duodu unsure.gif
Meyle aš ir balsuoju už pagalvėlę drinks_cheers.gif Ethellos makaronus ir aš vis gundausi pasidaryti.. rolleyes.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi už laurita, LAgita wub.gif smagu skaityti 4u.gif
Meyle neistveriau nusipirkau knyga blush2.gif jau perskaičiau penkis skyrius, šiuo momentu. Yra tai ko man reikia doh.gif Truputi gero pamokslo, kad akys atsivertu.. Nes nei vienam is heroju tikrai nerupiu!!!ir
eilinį karta jaučiuosi apgauta... Vis kAzkaip nepasimokau...
Atsakyti
QUOTE(Laira 27 @ 2012 08 12, 19:30)
Dziaugiuosi už laurita, LAgita  wub.gif smagu skaityti 4u.gif
Meyle neistveriau nusipirkau knyga blush2.gif jau perskaičiau penkis skyrius, šiuo momentu. Yra tai ko man reikia doh.gif  Truputi gero pamokslo, kad akys atsivertu.. Nes nei vienam is heroju tikrai nerupiu!!!ir

o kiek kainuoja ta knyga? ax.gif g.gif
Atsakyti
Jau ir as noriu tos knygos... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Com' on žmonės, jau tos kalbos apie knygas...ir man dabar jos reik doh.gif Bet aš jau sau draudžiu eit į knygyną unsure.gif Nes čia viena iš tų "kenksmingų" vietų, kur geriau man neit, jeigu noriu turėt ką valgyt rolleyes.gif lotuliukas.gif

Žiūrėjau krepšinį rolleyes.gif Laimėjo JAV smile.gif Kokia staigmena tongue.gif Ir dabar laukiu kaip seksis L. Asadauskaitei 4u.gif Ką jūs veikiat?
Atsakyti
QUOTE(Laira 27 @ 2012 08 12, 17:30)
Meyle neistveriau nusipirkau knyga blush2.gif jau perskaičiau penkis skyrius, šiuo momentu. Yra tai ko man reikia doh.gif  Truputi gero pamokslo, kad akys atsivertu.. Nes nei vienam is heroju tikrai nerupiu!!!ir

Oi geras...aš irgi ją ryju tiesiog. Nieko naujo, bet tiesiog atveria akis doh.gif
Atsakyti