Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(eglliux @ 2012 08 08, 13:00)
Fotografavau vakar laukus  ax.gif  padariau nuotraukeliu ir pora man labai patinka limpa  bigsmile.gif  tai noreciu kritikos, kad padetumet nusiimti  rozinius akinius  biggrin.gif

nusiimk akinius ir sudaužyk. 4u.gif

tik nesupyk, bet tas logotipas ciniškai atrodo. kam jis? saugai kažką? šių foto saugot dar nėra reikalo, jos tokios nevogtinos.

man nė viena nepatinka. pirmoje fonas tik gražus. antra tai ryškumo zonos bandymas. pirma.. nujaučiu, ko norėjai, bet negerai sukomponuota, nukirsta ranka, motyvas nusibodęs, spalvos bia.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 08, 13:41)
as ciur bilietus pardavineju biggrin.gif

Žodžiu , supratau taip- kai mes važiuojam Vilniun (o kažkada tikrai važiuosim, nes panelė dovanų gavo Vichy parko pramogas) paskelbiu garsiai temoj, kad Robobebras spėtų parduoti bilietus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 08, 13:04)
Žodžiu , supratau taip- kai mes važiuojam  Vilniun (o kažkada tikrai važiuosim, nes panelė dovanų gavo Vichy parko pramogas) paskelbiu garsiai  temoj, kad Robobebras spėtų parduoti bilietus... biggrin.gif

jo jo, tik lady gagos kainų lygmens nepasiekit, plyz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 08, 13:03)
nusiimk akinius ir sudaužyk. 4u.gif

tik nesupyk, bet tas logotipas ciniškai atrodo. kam jis? saugai kažką? šių foto saugot dar nėra reikalo, jos tokios nevogtinos.

man nė viena nepatinka. pirmoje fonas tik gražus. antra tai ryškumo zonos bandymas. pirma.. nujaučiu, ko norėjai, bet negerai sukomponuota, nukirsta ranka, motyvas nusibodęs, spalvos bia.

oj ne logotipas ne prie ko, zaidziau programa ir palikau doh.gif lotuliukas.gif
hm o man taip grazu buvo doh.gif lotuliukas.gif dekui einu ziuret i foto kitomis akimis g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 08 08, 14:07)
oj ne logotipas ne prie ko, zaidziau programa ir palikau  doh.gif  lotuliukas.gif
hm o man taip grazu buvo  doh.gif  lotuliukas.gif  dekui einu ziuret i foto kitomis akimis  g.gif

zinok, tikrai negrazus tas logo, jei kartais tu Say netiki:)
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 08 08, 13:00)
Fotografavau vakar laukus  ax.gif  padariau nuotraukeliu ir pora man labai patinka limpa  bigsmile.gif  tai noreciu kritikos, kad padetumet nusiimti  rozinius akinius  biggrin.gif

Nuotraukos neidomios, nepyk.O parasa trink, mesk lauk.

Isvis manau, kad parasas turi tik pas super duper fotografus.
Atsakyti

QUOTE(Alabama @ 2012 08 08, 14:10)

O kas yra super duper fotografas?Be ironijos, smalsu... 4u.gif
Atsakyti
Pirmojo ND antras dublis

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 08, 13:16)
O kas yra super duper fotografas?Be ironijos, smalsu... 4u.gif

ch ch ch :]
michael kenna tikrai ne, nes nėra logotipo ant fotkių http://www.michaelkenna.net/
Atsakyti
o sita buvo i seseliu zaidima blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 08 08, 14:00)

gerai, kad fotografuoji, ieškai kažko... Pirmoji man būtų fainiau, jei vi rankutės būtų. Kitaip fotografuočiau
Antra foto, nežinau kas ten, bet irgi gan įdomus ieškojimas. Bet kažko ir trūksta

QUOTE(Alabama @ 2012 08 08, 14:10)
žinok pas super duper fotografus kaip tik nėra parašų biggrin.gif
arba mes super duper kitaip suprantam.

tarkim čia parašų nemačiau

nors galbūt tas logo tikslingai uždedamas, savotiška reklama. Žmonės pamato paskui kreipiasi pas tą patį fotografą. Bet jei fotosesijos neorganizuojamos, tai parašas galimas, bet šiaip visiškai nereikalingas.
Ai pavėlavau, jau Say paaiškino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 rugpjūčio 2012 - 13:22

as tai manau, kad nereikia sureiksminti/sudievint to paraso ...mes kai dailes mokiausi galejom uzlipdyt savo parasa ant tapybos, piesimo darbu, grafikos gal sunkiau, rasydavom kitoj pusej, kad zinotume - kieno... tiesiog uzdedi savo inicialus, pazenklini ir tiek...niekas nekale, kad uzaugsi ir jei busi didis meninykas galesi deti parasa.. nesamone...tai tavo darbas, gali ji zenklinti kaip tinkamas..

tik tiek, kad nevykes parasas gali sugadinti pati darba... bet pats savaime parasas nera kazkokia dangiska mana, kurios neva turi nusipelnyt g.gif
Atsakyti