Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis - šeimai ir vaikams draugiškas miestas

QUOTE(mabi @ 2013 07 25, 09:23)
o manes atostogauti su palapine, niekas nenugrustu.

Mes su vyru ir labai skirtingai suprantame atostogas... Jam reikia laukinės gamtos, palapinės ir laužo šalia jos... O aš mėgstu atostogas su galimybe vakare nusiprausti po karštu dušu... smile.gif Todėl renkamės Piejūrio kempingą Ventspilyje. Miegame palapinėje, o ir karštas vanduo bei ne lauko tualetai mano norus patenkina... smile.gif

O dėl lietaus, tai jis nebaisus, svarbu nebūtų labai šalta, tai ir per lietų smagu pasivaiksčioti... Vaikams būna tikras malonumas basom po balas lakstyti... Nesvarbu, kad purvini kaip velniukai ir drabužius dažniau keisti reikia...

Šį savaitgalį vėl planuojame važiuoti tenai, tikėkimės vietų rasime kempinge... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~neira~: 25 liepos 2013 - 09:33
Dar truputį off topic: Loxxy, spėju, kad sau įprastų atostogų scenarijaus Turkijoje tiesiog nebandėte, pasikliovėte stereotipais mirksiukas.gif . Pažįstami (su penkiamečiu sūnumi, beje), šį pavasarį išsinuomojo automobilį ir parsivežė pavydėtinų įspūdžių. Tik kuro kainos nepatiko biggrin.gif . Arba kad ir šis reportažas ax.gif .

Na, o nuo blogo oro Baltijos pajūryje, deja, apsidrausti neišeina. Bet Ventspilis ir Latvija tikrai turi ką pasiūlyti ir nepliažiniu oru. Gaila, kad Viliausmamai taip nepasisekė...
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2013 07 24, 17:55)
Pirmadieni isvykome i Venspili,...

Nors daugelis stebėjosi jūsų atsiliepimais apie Ventspilį, kai neįdomų ir nuobodų, aš visgi dėkoju, kad papasakojote. Tik to baisaus viešbutuko pavadinimą galėtumėte čia paviešinti.
Pritariu, kad šaltas, vėjuotas oras visgi erzina, ir komforto nesuteikia. O jo būten ir norisi atostogų metu.

DĖL NAUJOS temos:
gal kas iš šios temos aktyvių dalyvių turite susitemintą info apie Ventspilio viešbutukus, kempingus ir etc, kavines, lankomas vietas??

Būtų labai patogu, jei pirmame naujos temos poste būtų sukelta visa info, nesikartotų tada klausimai "ką pamyti? kur apsisototi?? kur latų gauti".. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 07 25, 10:24)

Dėl Ventspilio: yra kelios išgirtos kavinės, Ukraina, Juras brizas ir t.t. Ar kurioje nors iš jų yra koks kampas vaikams, o gal kuri nors iš jų yra visai greta žaidimų aikštelės? Norėčiau vyno pagurkšnoti, vaiko prie kėdės neprilipdžius.

TexMex yra kampas vaikams. Jūros Brize pernai irgi mačiau, bet man rodos ten kuklus labai tas kampelis, bet yra kiemas, o ir žaidimų aikštelė labai netoli.
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2013 07 25, 10:23)
o manes atostogauti su palapine, niekas nenugrustu.

biggrin.gif biggrin.gif manes taip pat biggrin.gif galiu savaitgali pabut prie ezeru, bet gyventi savaite palapinej ne man biggrin.gif
QUOTE(Loxxy @ 2013 07 25, 10:24)

Dėl Ventspilio: yra kelios išgirtos kavinės, Ukraina, Juras brizas ir t.t. Ar kurioje nors iš jų yra koks kampas vaikams, o gal kuri nors iš jų yra visai greta žaidimų aikštelės? Norėčiau vyno pagurkšnoti, vaiko prie kėdės neprilipdžius.

Juros brizas lauke yra tarp stalu mazas staliukas pastatytas su 4 mazytem kedutem ir dezute zaisliuku 4u.gif mano maziui patiko ten kuistis, dickis tokia gausa nebuvo labai suzavetas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2013 07 25, 09:55)
Loxxy, spėju, kad sau įprastų atostogų scenarijaus Turkijoje tiesiog nebandėte, pasikliovėte stereotipais mirksiukas.gif .

Negaliu, esu labai kompleksuota arabiškose šalyse. Man jų lindimas į akis, nuolatinė prievolė ištisai derėtis, ir tas jausmas, kad tave vistiek išdūrė, kaip mergą su trečiu vaiku, kelia tik norą kuo greičiau iš ten sprukti. O ir kelių eismas jų. Nors sutinku, kad šalis turi ką parodyti, bet aš sunkiai įsipaišau į jų visuomenę ir emociškai joje jaučiuosi blogai.

QUOTE(trixy @ 2013 07 25, 10:27)
TexMex yra kampas vaikams.

QUOTE(slitka @ 2013 07 25, 10:59)
Juros brizas lauke yra tarp stalu mazas staliukas pastatytas 

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 07 25, 11:57)
Negaliu, esu labai kompleksuota arabiškose šalyse. Man jų lindimas į akis, nuolatinė prievolė ištisai derėtis, ir tas jausmas, kad tave vistiek išdūrė, kaip mergą su trečiu vaiku, kelia tik norą kuo greičiau iš ten sprukti. O ir kelių eismas jų. Nors sutinku, kad šalis turi ką parodyti, bet aš sunkiai įsipaišau į jų visuomenę ir emociškai joje jaučiuosi blogai.

na Turkija, tai ne Egiptas kur nuolat kisa savo visus pasiulymus. ir dar kalbate apie kazkokius zarnyno susirgimus. kazka jau tikrai painiojete. Egipte, gal ir imanoma kazkuo susirgti, bet ten yra tam skirti vandens buteliukai, kuriais naudojiesi visada, o ne is krano vandeniu. Turkijoje tikrai drasiai dantis valemes su kraniniu vandeniu (Egipte ne). o jei yra kalbana tik is nuogirdu, tai ne visada viska priimkite uz tikra piniga. as asmeniskai niekad nevaziuociau atostogauti prie baltijos juros, jei tai butu tik mano vienos norai. kai tenka ieskoti kompromisu su seima, as tikraja to zodzio prasme aukojuosi, nes net nepalyginsi aptarnavimo uzsienyje ir cia. o dar ir oro komfortas wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mes su trim vaikiukais sugalvojome šiemet pabandyti Latviją, sakykit kur patartumėt apsistoti, būtų šaunu butukas koks blush2.gif kur ieškoti skelbimų? ar gal jau kas turite atsiliepimų apie neblogą butuką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2013 07 25, 12:30)
na Turkija, tai ne Egiptas

Aha biggrin.gif Iš pirmos savo kelionės į Turkiją grįžau 46 kg. Nu nuo 3 parų ištisinio organizmo valymosi... Ir susirgau ne nuo vandens, o nuo nekokybiškai apdoroto maisto. Kiti lietuviai, ten viešėję su metų vaiku, po lašinėm naktį namo išskrido vaiko gaivinti. Todėl lai ji būna ir labai higieniška, bet aš kalbu tik iš asmeninės patirties. Ir lenda į akis ne mažiau nei Egipte. Bent jau prie manęs. Maž jaučia, kad negaliu to pernešti, todėl taip.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(_witch_ @ 2013 07 25, 12:31)
Sveikos 4u.gif  Mes su trim vaikiukais sugalvojome šiemet pabandyti Latviją, sakykit kur patartumėt apsistoti, būtų šaunu butukas koks blush2.gif  kur ieškoti skelbimų? ar gal jau kas turite atsiliepimų apie neblogą butuką blush2.gif

Temoje tikrai yra nuorodų, kur jų ieškoti. Ar Jums patogiau asmeniškai į AŽ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 25 liepos 2013 - 12:40
ha, ha, ha...... o man skaitant susidaro ispudis kad jau cia norima pasigirti kas kur buvo ir kas ka zino lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...... kaip neprestizas atsotogauti Latvijoje ir koks lygis uzsienyje lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...... kaip nelygis miegoti palapineje lotuliukas.gif lotuliukas.gif ......
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti