Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Pūkita,kur ji dings,turės imt tave.

Draugų berniuką kelioms valandoms parsivedėm,žinokit,visai faina du vaikai. blush2.gif Gal dėl to,kad žinau,kad už poros valandų išeis. biggrin.gif Bet kažkaip pagavau save besigėrinčia tuo čiauškėjimu.Blyn,ne tik Pūkitai senatviniai mmarazmai,bet jau ir man. doh.gif Gryn penCija. laugh.gif

Tai ką,kuriam verslo planą-Julioškė keps,aš galiu vaikus žiūrėt,kol dar gėriuosi jais laugh.gif Tuoj visiems į mokyklą reiks,liks tik mažiukė Julioškės,tai su ta susitvarkysiu.O ką Pūkitas veiks? g.gif
Papildyta:
lens.gif

Vartotojų skaito šią temą: 7 (Svečių: 5)

Narių: 0

blink.gif
Papildyta:
Daluže,kas per programa?
Aš tai manau,kad tos visos dietos laikina,nebesilaikai ir vėl parkeliauja kilogramiukai,man geriausia dieta MĖ.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 09 11, 19:40)

Tai ką,kuriam verslo planą-Julioškė keps,aš  galiu vaikus žiūrėt,kol dar gėriuosi jais laugh.gif Tuoj visiems į mokyklą reiks,liks tik mažiukė Julioškės,tai su ta susitvarkysiu.O ką Pūkitas veiks? g.gif

As galiu padet valgyt tortus biggrin.gif jau meducio tai niekad neatsisakau blush2.gif

Man senatve kitaip pasireiskia, popiet su vaiku krentam lovon pogulio draugiskai doh.gif

Kazka dar norejau rasyt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 09 11, 07:50)
Tarkim, esi normalaus sudejimo moteris, o krutine A dydzio (zodziu ner papu)....gerai jaustumiesi nuejusi i parduotuve? Matuoji suknele, per sikna vos ilendi, o "papai" tusti ir plaukia...Negali pirkt atviresnes sukneles, nes virsutine kuno dalis lygi 0..as jau nekalbu apie tas sukneles, kurios "kabinasi" ant krutines (na kur be sleikuciu, laikosi tik ant "papu")...o kaip i papludimi? Bikinis su pakietinimu? Islipi is vandens ir kol "isvarva" visas vanduo is pakietinimu, o gal ji reiktu issigrest? O kur diskomfortas vyru atzvilgiu, kai nusiimi liemenuka, o ten tik spuogiukai....Zodziu  ax.gif  issisakiau (bent kazkiek)...

smile.gif iki gimdymo turejau A/B dydi, dabar turiu B. Man pats tas. Niekad nenesioju sukneliu,maikuciu be petneseliu, giliu iskirpciu ir t.t. ir del to nepergyvenu. Bikinis tik be pakietinimu (nes tikrai nesmagu kai ilgai slapias buna). Turiu drauge, kuri pasakytu,kad pas mane "spygutes" lotuliukas.gif o man vat kokie D dydzio jau per daug butu

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 09 11, 08:31)
Kas del rubu, neturiu tokiu galimybiu, kad samdyti stilista, kuris isrinktu rubus, kurie tinka, neturiu tiek pinigu, kad eit i prabangias rubu parduotuves (kur galbut butu galima kazka gaut ne vien tik XS dydzio)...tenka apsisukti per ispardavimus (geriausiu atveju) arba visokie papiguskes....

Nemanau,kad butina eit i brangias parduotuves. neblogu galima rast ir pigesnese
(pvz., mano mama perkasi maximose arba padevetuose, o sutikus pagalvotum,kad kokiam Paryziuj shopinosi)

QUOTE(Ž.J. @ 2012 09 11, 09:02)
o man reik tik vieno... akiu lazerines korekcijos .. nu bet taupau ...taupau..... o siap viskuo patenkinta.....

O vat sito dalyko kazkodel bijau unsure.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 09 11, 09:57)
Na aš manau taip: jeigu jaunas vyras ištikrųjų specialiai ieško būtent vyresnės moters, tai jau reiktų susimąstyti, ar tai nėra išskaičiavimas. Na paramos ieškojimas ir panašiai. Čia tas pats ir kai jauna moteris specialiai ieško vyresnių už ją vyrų, kurie tiktų joms į tėčius gal net, dėl labai konkrečių finansinių priežasčių.

Yra tokiu vyru,kuriem tiesiog patinka vyresnes moterys... nesvarbu kiek pinigu jos banko saskaitoj

QUOTE(Wonder Woman @ 2012 09 11, 16:31)
apie kuno patobulinimus: visada klykauju, kad neturiu papu (na, isties neturiu), ir sakydavau, kad susidesiu kada nors. bet kuo toliau tuo kvailiau man si mintis atrodo. negalejau i save ziureti, kai maitinant buvo milziniski papai. tiesiog sau vulgariai atrodau. nors kitos moterys graziai atrodo smile.gif pvz raimukas su daluze turi grazias krutines smile.gif

Man tik dydziu buvo padideje, tai visai patenkinta buvau biggrin.gif tik reikejo laiko apsiprast su naujais ismatavimais
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 09 11, 20:40)
Blyn,ne tik Pūkitai senatviniai mmarazmai,bet jau ir man.  doh.gif Gryn penCija. laugh.gif

Tai ką,kuriam verslo planą-Julioškė keps,aš  galiu vaikus žiūrėt,kol dar gėriuosi jais laugh.gif Tuoj visiems į mokyklą reiks,liks tik mažiukė Julioškės,tai su ta susitvarkysiu.O ką Pūkitas veiks? g.gif

Sveika prisijungus lotuliukas.gif

Blyn Upjora nevaryk, kepu ir as visokius biesus ax.gif is sakyciau gan neblogai, gal be tokiu super druper glaju ir skulptureliu bet gaunas gan neblogai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 09 11, 19:22)
Skierkute,gal kapliai kalasi? g.gif

Svarstytas variantas, bet nesimato dar nieko ten smile.gif as turiu dabar versija, kad jis psichologiskai paveiktas paskutiniu ir pries tai buvusiu musu rietenu su vt, prisiskaiciau cia..
Atsakyti
Pūkita,tik nereik įsižeisti,nežinojau,kad kepi. tongue.gif Tai būsi ai jau dvi konkurentė Julioškei.Vat kita ėdikė atsiliepė,tai jau dvi pirkėjos garantuotos.

Skierkute,aišku,kad veikia vaikiuką rietenos.Aš nemaniau,kad jūs šalia jo riejatės.Bet manau,kad ir dantys gali kaltis.Kai kuriuos vaikus jie anskti kankint pradeda.Primink,kiek mėnesių kleckui.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 09 11, 21:59)
Pūkita,tik nereik įsižeisti,nežinojau,kad kepi.  tongue.gif Tai būsi ai jau dvi konkurentė Julioškei.Vat kita ėdikė atsiliepė,tai jau dvi pirkėjos garantuotos.

Man senatvinis periodas, tai nebuvo kada isizeist, nedasilo, kad cia izeidimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,mergaites 4u.gif

Na,kaip visada,kai apie papus,tai tema atsigauna biggrin.gif

As tai savo kune viska keist noreciau,na tik nosyte gan simpatiska turiu,tai ja pasilikciau lotuliukas.gif
O,jei rimciau,tai,kaip ir Mort,noreciau vidines ramybes,to gebejimo priimti ir myleti save tokia,kokia esi,ties kuom dabar ir dirbu blush2.gif Prisiminiau fraze is filmo(neprisimenu pavadinimo),kad "musu netobulumai daro mus ypatingais,isskirtinais"(cia apie kuniskuosius netobulumus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 11 rugsėjo 2012 - 23:14
O aš prisiminiau perskaitytą frazę-Daug kas skundžiasi grožio trūkumu,bet niekas proto trūkumu. biggrin.gif Nepamenu kas autorius.
Atsakyti
labas visoms!
na ir priraset! bigsmile.gif

QUOTE(puuupi @ 2012 09 11, 01:29)
Pagaliau gi isigijau lyginimo lenta(planuotas pirkinys nuo kokiu 2001 metu) , kaifuoju lygindama dabar  biggrin.gif

na ir tempai pas tamsta biggrin.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 09 11, 11:12)
Ir šiaip va dar pagalvojau, kad visi tie papai silikoniniai ir kitos grožio operacijos vis tik yra žmogaus kompleksų didumo reikalas. Ir čia jau nieko nepadarysi, nes kiekvienas žmogus skirtingas. Vienas labai stipriai kompleksuoja, o kitam dėl tos pačios bėdos visiškai dzin. Mano sesė pvz pasidarė ausų operaciją, nes jos buvo šiek tiek atlėpę, o va draugė dėl dr labiau atlėpusių visiškai nekompleksuoja... Užtat šiaip aš nesu nusistačiusi prieš operacijas, tik, manau, kad žalia žalia jaunystė, kai tau vos dvidešimt keli metukai - dar ne laikas kompleksuot ir pjaustyt save smile.gif

o kur dar supanti aplinka, vien grazuoles su dideliais papais vaizduojamos doh.gif ir nesvarbu, ar tai sporto klubas, ar tai pripuciamas baseinas ar tai blakstienu tusas doh.gif

QUOTE(Ž.J. @ 2012 09 11, 12:02)
o man reik tik vieno... akiu lazerines korekcijos .. nu bet taupau ...taupau..... o siap viskuo patenkinta.....

Z.J. sudirbo cia visas biggrin.gif

QUOTE(Mort @ 2012 09 11, 12:09)
Aš tai norėčiau vidinės ramybės  ax.gif
Lyrinis nukrypimas  lotuliukas.gif

tai jau tikrai, kad nukrypimas biggrin.gif Daluze apie pjaustymus ir nusiurbimus kalbejo biggrin.gif

man iki taip visur reklamuojamos tobulos figuros reikia riestesnio uzpakalio, statesniu papu, girdejau ir klubu inplantu yra biggrin.gif ot laikai atejo doh.gif
QUOTE(<imelda> @ 2012 09 11, 12:27)
Dar galima padiskutuoti kodel jauni vyrai iesko vyresniu moteru. As pvz niekaip nesuprantu (bet gal cia tik as tokia nesusipratele) tokiu poru kur vyras buna jaunesnis kokiais 10 m.
Kaip pvz mano viena buvus bendradarbe,kai UK gyvenau turejo 24 metu meiluzi, jai buvo tuo metu 40 m.

viena is priezasciu, tai del geresnio sexo. vyresnes labiau patyrusios, labiau atsipalaidavusios, tiek nesilauzo, kaip kad jaunikles. tokia ta nuomone yra susiformavusi.
turejau pazintyse netikra anketa, vyra savo gaudziau. anketoje 32-35 metu moteris, daugiausiai laisku gaudavau is 24-26 metu vaikinuku.

Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 09 11, 14:48)
Nu koks nerealus tortas - superinis  thumbup.gif

tikrai kad super! ideja faina, o kiek darbo ideta blink.gif

QUOTE(martanux @ 2012 09 11, 14:48)
o svorio tema man baisingai skaudi doh.gif  per 1.5men priaugau visus 10kg blink.gif  ir kaip ju db atsikratyt kai valios pas mane nerasta visiskai doh.gif

as nemanau kad tu prastai atrodai, gi buvai labai sukudusi.

QUOTE(julioske @ 2012 09 11, 15:05)
o nakti uzplauke kazkas zmogui, eme ir issitrauke visas lasines, vamzdelius ir tyliai numire....

siaubelis

QUOTE(Wonder Woman @ 2012 09 11, 19:31)
pvz raimukas su daluze turi grazias krutines smile.gif

labai aciu, ir aciu man uz katrybe ieskant liemeneles.

QUOTE(Upjora @ 2012 09 12, 01:34)
O aš prisiminiau perskaitytą frazę-Daug kas skundžiasi grožio trūkumu,bet niekas proto trūkumu.  biggrin.gif Nepamenu kas autorius.

thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas
mes dar karstoki esam pakosijam pasiskambinom dakteri iki penktadienio namu arestas doh.gif
as ir tortus valgau bigsmile.gif tipo nesimato biggrin.gif
Upjora laikykis del staskos,ir gauni y uzpakaly uz keiksmazodi lotuliukas.gif
Vakar su SB kalbejau kad dar noreciau pas ji y kaima parelaksuoti,tikiuosi dukra pasveiks ir kartu vaziuosim gryno oro,ir ant peciaus keptos kiausinienes biggrin.gif
Atsakyti