aš jau pjaustau obuolius antrai partijai
tik nežinau kas gausis nes obuolių pusė rūgščių pusė saldžių, kaži nepakenks
QUOTE(Rose Prick @ 2010 10 07, 21:15)
aš jau pjaustau obuolius antrai partijai
tik nežinau kas gausis nes obuolių pusė rūgščių pusė saldžių, kaži nepakenks 
Rose Prick, nieko negaliu patarti, nes verdu tik iš antaninių (kiek skaičiau, išeina ir iš kitokių veislių obuolių). Pabandysi, tada tikrai žinosi ir kitoms patarsi...
medlink, tikrai pavyks tau, tik reikia pradėti
QUOTE(silsta @ 2010 10 08, 09:04)
Dar norėjau paklausti
medlink, sveika,
skubu tau į pagalbą... Sulčių negalima nupilti, kol viusas cukrus neištirpęs. Tuos užpiltus cukrumi obuoliukus laiks nuo laiko vis reikia pamaišyti, kad cukrus visas ištirptų. Tu atgal supilk sultis, jei jau nupylei, ir tegul pabūna dar kol ištirps. Tik maišyk mediniu šaukštu, ir netruks ištirpti. Tu net paros laiko turbūt neišlaikei? Neprarugs taip greitai obuoliukai... Aš laikau nuo 1 paros iki 2 parų balkone.
skubu tau į pagalbą... Sulčių negalima nupilti, kol viusas cukrus neištirpęs. Tuos užpiltus cukrumi obuoliukus laiks nuo laiko vis reikia pamaišyti, kad cukrus visas ištirptų. Tu atgal supilk sultis, jei jau nupylei, ir tegul pabūna dar kol ištirps. Tik maišyk mediniu šaukštu, ir netruks ištirpti. Tu net paros laiko turbūt neišlaikei? Neprarugs taip greitai obuoliukai... Aš laikau nuo 1 paros iki 2 parų balkone.
QUOTE(silsta @ 2010 10 08, 10:34)
medlink, sveika,
skubu tau į pagalbą... Sulčių negalima nupilti, kol viusas cukrus neištirpęs. Tuos užpiltus cukrumi obuoliukus laiks nuo laiko vis reikia pamaišyti, kad cukrus visas ištirptų. Tu atgal supilk sultis, jei jau nupylei, ir tegul pabūna dar kol ištirps. Tik maišyk mediniu šaukštu, ir netruks ištirpti. Tu net paros laiko turbūt neišlaikei? Neprarugs taip greitai obuoliukai... Aš laikau nuo 1 paros iki 2 parų balkone.
skubu tau į pagalbą... Sulčių negalima nupilti, kol viusas cukrus neištirpęs. Tuos užpiltus cukrumi obuoliukus laiks nuo laiko vis reikia pamaišyti, kad cukrus visas ištirptų. Tu atgal supilk sultis, jei jau nupylei, ir tegul pabūna dar kol ištirps. Tik maišyk mediniu šaukštu, ir netruks ištirpti. Tu net paros laiko turbūt neišlaikei? Neprarugs taip greitai obuoliukai... Aš laikau nuo 1 paros iki 2 parų balkone.
Ačiū
Labasi labai ačiū
Maišau medine mentele, nes šaukštą vaikas sulaužė
QUOTE(Rose Prick @ 2010 10 07, 21:15)
aš jau pjaustau obuolius antrai partijai
tik nežinau kas gausis nes obuolių pusė rūgščių pusė saldžių, kaži nepakenks 
labai gerai gausis. as taip verdu, sumaisius visokiu rusiu. tie saldiniai obuoliai kietesni, sunkiau suverda ir gaunasi toks marmurinis suriukas. liuks, kaip skanu
Vakar prismoj uzmaciau, kad pardavineja obuoliu suri. 18 lt kg
QUOTE(Fregata @ 2010 10 08, 12:47)
Aš tai niekada nesu pirkusi, vis kas dovanų duodavo
Sveikos merginos
Labai noriu obuolių sūrį pasidaryti pati, nes jo gaudavau dovanų. Paskaičius jūsų temą atrodo kad nėra labai sudėtingas procesas
O ar galima supjaustytus obuolius su atsiradusiomis sultimis kartu virti? Ar būtina pirma nupilti atsiradusį skystį, jį virinti ir tik po to sukrėsti obuolius?
Labai noriu obuolių sūrį pasidaryti pati, nes jo gaudavau dovanų. Paskaičius jūsų temą atrodo kad nėra labai sudėtingas procesas
Miela poeme, labai atidžiai perskaityk temą ir tikrai tikrai rasi atsakymą į tave dominančius klausimus. Juk tiek daug mes diskutavom... 
Galima virti kartu obuolių skilteles su atsiradusiom sultimis, žinoma, jei tau reikia obuolienės
Galima virti kartu obuolių skilteles su atsiradusiom sultimis, žinoma, jei tau reikia obuolienės
QUOTE(silsta @ 2010 10 08, 15:26)
Galima virti kartu obuolių skilteles su atsiradusiom sultimis, žinoma, jei tau reikia obuolienės
Esu virus ir sitaip,bet...is po to karto ilgai apie surio virima net pagalvot nenorejau
Silsta,kazi,o kaip gautusi jei to sirupo isvis nevirtum.Uzsikaistum tik nukostus obuoliukus.Nes to sirupo juk praktiskai kaip ir nelieka
O tam tikram momente sirupa verdant,kol jis dar visiskai neisvires,iseitu labai skanus saldainiai





