aga, as irgi labai noriu padekot..
silsta, Tu taip issamiai..
dbar turiu laiko, tai pasakoju.
Turiu zalvarini puoda uogienems virt. Na, zinot, tokis kaip per filmus - kaip diiiidele auksta petelne. Tai vat, sakau, regis tas puodas butu sukurtas obuoliu suriams virt

.. Nei kas prisvilo, nei pritrauke.
Sirupas vire greit, net karamelizavosi (kas negalejo neisgasdint), bet, supylus obuolius, viskas atsistojo i vietas. Viriau gal 40 minuciu. Minties apie puodo palikima negalejo net kilt, bo jei nemaisai, tai tada tikrai mase gali imti sprogineti. Maisiau, kol buvo imanoma fiziskai..t.y. tai dares vis sunkiau ir sunkiau.. Kaip prieda dejau cinamona.
Atveso, i maiselius, paslegiau, laukiu

)))
Klaidos - obuolius tikrai galejau pjaustyt smulkiau ir ilgiau palaikyti cukruje. Tam, kad ju pavirsius paskui karamelizuotusi...
O siaip - tikrai nera taip sunku, kaip maniau esant... tiesa, dar gi nezinau, kaip pavyko....