Pasidalinkite išgyvenimais ir rezultatais merginos bei vaikinukai
Keliaujam toliau gražios šypsenos link 
QUOTE(kramtuskee1 @ 2012 08 06, 17:03)
Ei ei, tai jus dantis issitiesinot, o dar konsultacijoje nebuvot ? Jus tokiu atveju darot dar blogiau...Nes dantis reik tiesint specialiai pagal chirurgo nurodymus. Tad teks vel juos kreivinti. ir delioti taip kaip reik pagal busima sukandima.
Nebūtinai, gali būti ir kitokių gydymo tikslų ir planų. Mums reikės ne kreivint, o implantuot, todėl prašau nebauginti.
QUOTE(klopedija @ 2012 08 08, 17:22)
Nebūtinai, gali būti ir kitokių gydymo tikslų ir planų.
Mums reikės ne kreivint, o implantuot, todėl prašau nebauginti.
Iš esmės viskas kaip ir aptarta, tik benaršydama atradau info, kad operacija gali būti nemokama, todėl ir teiravausi informacijos.
Mums reikės ne kreivint, o implantuot, todėl prašau nebauginti.
Nu nebent, nes man tai abu gydytojai sake, kad taip kaip yra gydoma orto be sudaryto op. plano tai nieko nereiskia
pas mane galinis sakandis.
Gydytoja siulo rauti pora virsutiniu darntu ir visus virsutinius stumti atgal breketu pagalba, kad sumazetu tarpas tarp virsutiniu ir apatiniu dantu. Ar yr kam taip darę??
Gydytoja siulo rauti pora virsutiniu darntu ir visus virsutinius stumti atgal breketu pagalba, kad sumazetu tarpas tarp virsutiniu ir apatiniu dantu. Ar yr kam taip darę??
Tai pats paprasčiausias būdas be operacijų sutvarkyti sąkandį.
Daugiau informacijos rasite breketų temoje: http://www.supermama...?...853741&st=0
Tik neaišku, koks estetinis vaizdas bus, sustūmus tuos dantis. Bet, jei smakras nemažas, pakankamai išreikštas, gali būti visai gerai.
Mes su "kūdikiu" apsisprendėm operuoti apatinį žandikaulį dėl to, kad ir žandikaulis mažas, ir smakras mažas, jau pradeda formuotis pagurkliukas...
Po to, žinoma, dar laukia dantų implantacija... 
Papildyta:
P.s.
Žiūriu, ten jau užklausėte.
Daugiau informacijos rasite breketų temoje: http://www.supermama...?...853741&st=0
Tik neaišku, koks estetinis vaizdas bus, sustūmus tuos dantis. Bet, jei smakras nemažas, pakankamai išreikštas, gali būti visai gerai.
Mes su "kūdikiu" apsisprendėm operuoti apatinį žandikaulį dėl to, kad ir žandikaulis mažas, ir smakras mažas, jau pradeda formuotis pagurkliukas...
Papildyta:
P.s.
QUOTE(klopedija @ 2012 08 12, 19:01)
Tai pats paprasčiausias būdas be operacijų sutvarkyti sąkandį.
Po to, žinoma, dar laukia dantų implantacija... 
Papildyta:
P.s.
Papildyta:
P.s.
na operuotis tai jau tikrai nesioperuosiu, o del to stumimo labai butu gerai jei kas atsilieptu kam yra stume tuos dantis. Nzn ar zenklus tas pasikeitimas ar verta riztis sitam
Na ką, išaušo ir mano diena, keliausiu ir aš pas Simoną į konsultaciją. Sustabilizavom sąkandį, bet be Simo verdikto ortodontas nenori imtis tolesnių žingsnių, kad paskui neapsigalvočiau vidury ar pabaigoje kelio
Sveikos
Vis seku šią temą, nes pati turiu šiek tiek problemų su sąkandžiu. Esu skaičiusi, jog operacija rekomenduojama jei tarpas tarp viršutinių ir apatinių dantų būna daugiau nei 3mm. Pas mane jis apie kokius 5 mm. Mano ortodontė neleido man darytis operacijos, prigasdino visokiais pašaliniais poveikiais, tuo, kad žandikauliai yra laužomi, tačiau manęs tai dar neatbaido toliau domėtis šiomis operacijomis, kadangi manęs netenkina mano profilis.
Mano viršutinis žandikaulis yra didesnis už apatinį. Gal kuri narė, kuriai daryta operacija dėl per mažo apatinio žandikaulio, galėtų mane pakonsultuoti?
Mano viršutinis žandikaulis yra didesnis už apatinį. Gal kuri narė, kuriai daryta operacija dėl per mažo apatinio žandikaulio, galėtų mane pakonsultuoti?
QUOTE(Juvira @ 2012 08 23, 22:29)
Sveikos
Vis seku šią temą, nes pati turiu šiek tiek problemų su sąkandžiu. Esu skaičiusi, jog operacija rekomenduojama jei tarpas tarp viršutinių ir apatinių dantų būna daugiau nei 3mm. Pas mane jis apie kokius 5 mm. Mano ortodontė neleido man darytis operacijos, prigasdino visokiais pašaliniais poveikiais, tuo, kad žandikauliai yra laužomi, tačiau manęs tai dar neatbaido toliau domėtis šiomis operacijomis, kadangi manęs netenkina mano profilis.

Otu labai nori poeracijas?
Mana i kiek pamenu panasi situacija.Kaip i apsiejau be operacijas, nors sakandis nebus idelus, bet tikrai nenoreciau del nedideliu nukrypimu, ka mani pjaustinetu.
Gali nueit kiton vieton kitai konsultacijai.
Dedu nuotraukas ir rodau - tiesiai šviesiai. Atsibodo aiškinti 

Žinau, jog dauguma pradės aiškinti, kad neturėčiau guostis, kad būna blogiau ir t.t., tačiau patikėkit, čia nuotraukos tikrai neblogai gavosi, o kur būnu prigauta netyčia, koks pagurklis atsiranda, koks baisus tas tarpas tarp dantų.
Pas mane nedidukas smakras, manau, kad jį šiek tiek padidinus su žandikauliu, viskas susitvarkytų...
Ką manote?

Žinau, jog dauguma pradės aiškinti, kad neturėčiau guostis, kad būna blogiau ir t.t., tačiau patikėkit, čia nuotraukos tikrai neblogai gavosi, o kur būnu prigauta netyčia, koks pagurklis atsiranda, koks baisus tas tarpas tarp dantų.
Pas mane nedidukas smakras, manau, kad jį šiek tiek padidinus su žandikauliu, viskas susitvarkytų...
Ką manote?
QUOTE(Juvira @ 2012 08 26, 17:41)
Dedu nuotraukas ir rodau - tiesiai šviesiai. Atsibodo aiškinti 

Ką manote?

Ką manote?
Sveikute