Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(syncra @ 2013 02 23, 19:37)
Labas kramtuske, kur siulai parasyt?  biggrin.gif

As Grybauskuj asmeniskai i el. Pasta parasau ir mes viska derinam kas kaip smile.gif
Atsakyti
Nu va pagaliau ir as pasistumejau i prieki smile.gif Iskart po velyku pasisotinus savaitei i prieki lekiu dedis breketuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 03 01, 19:18)
Nu va pagaliau ir as pasistumejau i prieki smile.gif Iskart po velyku pasisotinus savaitei i prieki lekiu dedis breketuku biggrin.gif

thumbup.gif sveikinimai- procesas prasidės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 03 01, 18:18)

Didėliausi sveikinimai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 03 01, 19:18)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, ateinu pasigirti, kad jau kovo 21 d nuima man breketukus thumbup.gif kaip greitai praejo laikas... bus keista be breketu... po op viskas labai gerai, niekas netraska, nieko neskauda smile.gif viskas thumbup.gif
Atsakyti
Uau didziausi sveikinimai smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir kaip kaip ispudziai, kai jau tinimas nusluges, kai valgyt jau gali, pasikeite veido bruozai, patenkinta likai savo sypsena, dantuku tiesumu ? smile.gif
Atsakyti
Aš irgi prisidedu prie sveikinimų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir baltai pavydžiu,kad tau jau viskas baigėsi 4u.gif
Atsakyti
As ir prisidedu prie jusu smile.gif Pries pora dienu uzdejo breketus, prasidejo pasiruosimo procesas smile.gif. Man idomu, kiek jum buvo metu kai operavotes? Ir ar labai pasikeite isvaizda? Nes kiek ziurejau foto, tai nezymiai zmones keicia... o man pasake, kad busiu is tu atveju kai labai pasikoreguoja veidas, tai net suglumau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2013 03 08, 13:39)
As ir prisidedu prie jusu smile.gif Pries pora dienu uzdejo breketus, prasidejo pasiruosimo procesas smile.gif. Man idomu, kiek jum buvo metu kai operavotes? Ir ar labai pasikeite isvaizda? Nes kiek ziurejau foto, tai nezymiai zmones keicia... o man pasake, kad busiu is tu atveju kai labai pasikoreguoja veidas, tai net suglumau blush2.gif

sveiki smile.gif o i kuria puse Jum reikia keist? ka kur perstumt?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 03 08, 14:42)
sveiki smile.gif o i kuria puse Jum reikia keist? ka kur perstumt?

Man operuos abu zandikaulius, labai islindes virsus. Ir apskritai sake, kad atvejis isskirtinis, bet nelabai as supratau kodel... vaikysteje nesiojau visa arsenala irangos, kol galiausiai suzinojau, kad man niekas nepades ir reikalinga operacija... siaubingai isgasdino, pabegau tada smile.gif Praejus 10 metu vel nupedinau pas gydytojus smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Na mane irgi domina kaip ten tie veido bruozu pokyciai. Man Grybauskas sake, kad profilis praktiskai nekis, tik panoraminis veido vaizdas turetu tapti taisyklingas, nes dbr vienas zandikaulis didesnis ir smakras pakrypes i sona smile.gif O kaip kitiems? Dideli pokyciai nusimato?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveta: 08 kovo 2013 - 20:12