Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(desire @ 2014 06 12, 21:07)
Dar neaisku, ar reikes operacijos, pradziai siuncia diagnostikai. As nusiteikiau, kad reikes  biggrin.gif

O tai pats zandikaulis blogas ? ar cia tik tas traskejimas vienintele beda ? smile.gif
Atsakyti
Dabar galvoju, kad traskejimas nera tikslus apibudinimas. Valgant zandikaulis traska (klangsi) ir lyg iseina is vietos. Neskauda. Pats sukandimas nera idealus, bet pasak ortodontontes, dar nera baisu.
Atsakyti
QUOTE(desire @ 2014 06 12, 22:32)
Dabar galvoju, kad traskejimas nera tikslus apibudinimas.  Valgant zandikaulis traska (klangsi) ir lyg  iseina is vietos. Neskauda. Pats sukandimas nera idealus, bet pasak ortodontontes, dar nera baisu.

nenoriu gasdinti, bet mano bedos nuo to ir prasidejo, tik va nesuprasdama tuo metu as nekreipiau demesio, o kaip dabar man jau paaiskino, kad tokiu atveju zandikaulio diskas isineria is vietos ir grizta atgal, todel traska. Blogiau kai isineria nebegrizta, tada jau nebetraska, o skauda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(desire @ 2014 06 12, 22:32)
Dabar galvoju, kad traskejimas nera tikslus apibudinimas.  Valgant zandikaulis traska (klangsi) ir lyg  iseina is vietos. Neskauda. Pats sukandimas nera idealus, bet pasak ortodontontes, dar nera baisu.

Bet tai tokiu atveju ka operuot ? jei zanikauliai patys tvarkoje, tai gal tik pritaikys kapas ir viskas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 06 12, 23:07)
Bet tai tokiu atveju ka operuot ? jei zanikauliai patys tvarkoje, tai gal tik pritaikys kapas ir viskas  ? smile.gif

drinks_cheers.gif as ir taip manyciau, kad kol diskas vietoj, tai reikia tik ji sutvirtinti ir nereikia operacijos
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 06 10, 23:58)

Na as tai imsiu tikrai 3sav. nedarbinguma, nes daug turiu plepet tai bus sunku, o dar valgyt sunku tai bus silpna darbe.

tikiuos patvirtinimas greitai ateis smile.gif

o as tik bijau, kad 3 savaiciu bus per mazai g.gif

QUOTE(desire @ 2014 06 12, 13:22)
Sveikos.

Pagaliau susiėmiau ir prieš pusę metų pradėjau tvarkytis burną.

sveikinu su prisiruosimu! tokios bedos niekur nedingsta, turbut ilgainiui tik blogeja.
o sakykit nesciosiom dantis gali tvarkyti? nes (gal ir juokingai nuskambes) nezinau kaip busima vaikeli itraukti i savo planus. po operacijos reikes atsigauti, kad nestuma planuoti, pries operacija baisu, nes neaisku kaip mano burna reaguos i breketus ir neduok Dieve, dantys suprastes per nestuma, tai juos reikes tvarkyti.

Atsakyti
As tikiuosi geriausio, bet ruosiuosi blogiausiam biggrin.gif
Manau, kad nestumas dantu tvarkyma apriboja. As pries pastojant uzsitaisiau visas skylutes ir higiena pasidariau. Skaiciau, kad jei yra reikalas, taiso antrame semestre, bet tokiu dalyku kaip implantacija ar breketai nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2014 06 12, 23:52)
tikiuos patvirtinimas greitai ateis smile.gif

o as tik bijau, kad 3 savaiciu bus per mazai g.gif
sveikinu su prisiruosimu! tokios bedos niekur nedingsta, turbut ilgainiui tik blogeja.
o sakykit nesciosiom dantis gali tvarkyti? nes (gal ir juokingai nuskambes) nezinau kaip busima vaikeli itraukti i savo planus. po operacijos reikes atsigauti, kad nestuma planuoti, pries operacija baisu, nes neaisku kaip mano burna reaguos i breketus ir neduok Dieve, dantys suprastes per nestuma, tai juos reikes tvarkyti.

Na as cia tas 3sav. irgi i savo optimistiska sarasa itraukiau biggrin.gif tikiuos uzteks, nes pacientai manes irgi negali ilgai lauti. Na bet ziuresiu jei del prastos mitybos bus silpna, tai reiks sedet namie, nes darbe badaudama ilgai neisbusiu biggrin.gif
O nesciom dantis galima taisyti antrame semestre. smile.gif
Atsakyti
noriu paklausti tu, kurios daresi operacija, kiek ji jums kainavo?
Atsakyti
QUOTE(eimiuke @ 2014 06 14, 10:14)
noriu paklausti tu, kurios daresi operacija, kiek ji jums kainavo?

Kaina svyruoja nuo 10 iki 20 tuks. smile.gif
Atsakyti
aciu:)
tai nemazi pinigai, man taip pat siulo darytis operacija, bet manau, kad desiuos tik breketus.
Papildyta:
kramtuskee1 o jus, kaip suprantu, dar laukete operacijos?
Atsakyti
QUOTE(eimiuke @ 2014 06 14, 13:20)
aciu:)
tai nemazi pinigai, man taip pat siulo darytis operacija, bet manau, kad desiuos tik breketus.
Papildyta:
kramtuskee1 o jus, kaip suprantu, dar laukete operacijos?

Taip dar 3men. Man iki operacijos smile.gif siulau daug paskaityt,panagrinet. Apsisprest ar tikrai patenkinta esat savo zandikauliu, veido profiliu. Jei taip,nesidarykit operacijos. Bet jei dvejojat gerai pagalvokit. As taip pat pries 7-8m. Atsisakiau op. Dejaus tik breketam,o po to tas noras idealumo nugalejo ir dabar vel islaidos breketam, vel dantu stumdymas smile.gif
Atsakyti