Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 07 31, 22:57)
kaip suprantu cia privatus visi? dabar susimasciau kur geriau eiti i zalgiri ar privaciai pas ortodonta? nes kainos itariu panasios  g.gif

Taip cia privatus smile.gif
As pasirinkau privacius ortodontus del patogumo ir malonesnio aptarnavimo. Kainos praktiskai vienodos bet privaciai jauties kaip zmogus, o valdiskai ir eiles dideles ir visad pagal taloneli turi eit, negali derint vizito asmeniskai su ortodonte. O ir aplinka privaciam malonesne smile.gif
Atsakyti
Paklausiu kaip blondine ir ne vilniete, isikisdama i jusu diskusija blush2.gif o tai Zalgirio klinika nera privati g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2014 07 31, 23:32)
Paklausiu kaip blondine ir ne vilniete, isikisdama i jusu diskusija blush2.gif o tai Zalgirio klinika nera privati  g.gif

Ne ten valstybine istaiga smile.gif
Atsakyti
Sveiki, esu antra savaitė po operacijos, tynimas praktiškai praėjęs, like vos vos, po lupa prie smakro dar jaučiu šiokį tokį nutirpimą, bet labiausiai pergyvenu dėl to, kad ties ta vieta, nesuprantu ar susidariusi mėlynė ar kraujosruva ir ji nepraeina, kaip ir minėjau tynimas ir susidariusi mėlynė jau praėjo, bet vat tas lopinėlis nenyksta, noriu paklausti, kurios jau po operacijos, ar esat susidurusios su tokia situacija, ar yra kokių priemonių šiai problemai panaikinti, ar aš tiesiog per daug panikuoju, ir su laiku viskas praeis? ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NoaPerle @ 2014 08 01, 15:31)
Sveiki, esu antra savaitė po operacijos, tynimas praktiškai praėjęs, like vos vos, po lupa prie smakro dar jaučiu šiokį tokį nutirpimą, bet labiausiai pergyvenu dėl to, kad ties ta vieta, nesuprantu ar susidariusi mėlynė ar kraujosruva ir ji nepraeina, kaip ir minėjau tynimas ir susidariusi mėlynė jau praėjo, bet vat tas lopinėlis nenyksta, noriu paklausti, kurios jau po operacijos, ar esat susidurusios su tokia situacija, ar yra kokių priemonių šiai problemai panaikinti, ar aš tiesiog per daug panikuoju, ir su laiku viskas praeis? ačiū smile.gif

Operacijos dar neturejau, bet esu medike, tai galiu pasakyt, kad galutinai viskas issivaikscios tik per kelis men. o kaikuriems net iki puses metu trunka, kad sugryzt i pradine "forma", dvi savaites labai mazas laiko tarpas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 08 01, 15:33)
Operacijos dar neturejau, bet esu medike, tai galiu pasakyt, kad galutinai viskas issivaikscios tik per kelis men. o kaikuriems net iki puses metu trunka, kad sugryzt i pradine "forma", dvi savaites labai mazas laiko tarpas smile.gif

o gal yra kokie tepaliukai, kurie bent kiek prislopintų tą mėlynumą-raudonumą, nes įprasta kosmetika nepadeda, tuo labiau, kai dabar tokie karščiai, prasieini ir viskas nuvarva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NoaPerle @ 2014 08 01, 15:42)
o gal yra kokie tepaliukai, kurie bent kiek prislopintų tą mėlynumą-raudonumą, nes įprasta kosmetika nepadeda, tuo labiau, kai dabar tokie karščiai, prasieini ir viskas nuvarva ax.gif

Na betkoki su heparinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 08 01, 15:52)
Na betkoki su heparinu smile.gif

Ačiū kramtuskee1:), dar kaip medikės paklausiu, esu skaičius, kad masažavimas padeda greičiau panaikinti tokias mėlynes, ar tiesa?
Sėkmės ir Jums gydime;)
Atsakyti
QUOTE(NoaPerle @ 2014 08 01, 16:08)
Ačiū kramtuskee1:), dar kaip medikės paklausiu, esu skaičius, kad masažavimas padeda greičiau panaikinti tokias mėlynes, ar tiesa?
Sėkmės ir Jums gydime;)

Siaip, masazavimas padeda isvengti didelio tinimo, greitesnis gyjimas, bet reik moket masazuot, todel namu salygomis nepatartina to daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NoaPerle @ 2014 08 01, 15:31)

Galiu nuraminti, kad melynes tikrai praeis. Man praejo pilnai po 5 sav., operavo ir smakra. Siuo metu mokausi kramtyti, praejo 2,5 men. Po operacijos.
Atsakyti
QUOTE(Ramute... @ 2014 08 03, 21:54)
Galiu nuraminti, kad melynes tikrai praeis. Man praejo pilnai po 5 sav., operavo ir smakra. Siuo metu mokausi kramtyti, praejo 2,5 men. Po operacijos.

O ka jau valgai ? smile.gif
Atsakyti
Cia visoms tai sudetingai gija? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldzioji18: 04 rugpjūčio 2014 - 11:35