Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 12 11, 22:06)
Kai sutikau operuotis ir pssirasiau sutarti idave lapeli su tyrimu pavadinimasi,kad pasidaryciau ir atsiusciau.

lapeli as irgi gavau, tik nebuvo pasakyta kad butina juos pasidaryti jau iki briketu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2014 12 11, 23:17)
lapeli as irgi gavau, tik nebuvo pasakyta kad butina juos pasidaryti jau iki briketu  blush2.gif

Na man sake pasidaryt nes gali but, kad blogi tyrimai tai, kad nepradet bereikalingai gydymo smile.gif
Jei butu kokie kresumo rimti utrikimai niekas neoperuos, tai butu problema jei jau dantis isstumdo, o pasirodo, kad operuot negali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee1: 11 gruodžio 2014 - 22:25
QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 12 11, 22:24)
Na man sake pasidaryt nes gali but, kad blogi tyrimai tai, kad nepradet bereikalingai gydymo smile.gif
Jei butu kokie kresumo rimti utrikimai niekas neoperuos, tai butu problema jei jau dantis isstumdo, o pasirodo, kad operuot negali.

aisku,
nu tik tiek paguoda aisku man paciai, kad as dar ir po kitu operaciju esu, tai maza tikimybe, kad staiga nustojo kreset kraujas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2014 12 10, 20:49)
Kazkaip temute apmirusi  g.gif Kaip merginos laikotes po operaciju? Baisiai idomu, nes pagaliau pradesiu ir as sita kryziaus kelia

Sveikos, jau pusantros savaitės, kaip esu po strypų įsriegimo, jaučiuosi gerai, bet palyginus su operacija atlikta vasara, ši mane labiau erzino, bet džiaugiuosi, kad šį kartą apsieita be mėlynių ir tynimas gan greit praėjo. Kartais užsimirštu, kai pradedu juoktis, ar per daug plačiai šypsotis, kai kas apie save primena:), bet labai džiaugiuosi, nes rimtesnių procedūrų, kaip laužymų, sriegimų nebus, laukia tik malonus štrihai:)
Papildyta:
QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 12 10, 22:26)
O jus kartais ne Silainiu poliklinikoje lankotes ? biggrin.gif
Pas mane tai viskas tylu ramu, nuo rugsejo taip ir neisoperavo sad.gif

Kramtuskee1, kada jpas Jus nusimato operacija? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NoaPerle: 12 gruodžio 2014 - 19:31
QUOTE(NoaPerle @ 2014 12 12, 20:31)
Sveikos, jau pusantros savaitės, kaip esu po strypų įsriegimo, jaučiuosi gerai, bet palyginus su operacija atlikta vasara, ši mane labiau erzino, bet džiaugiuosi, kad šį kartą apsieita be mėlynių ir tynimas gan greit praėjo. Kartais užsimirštu, kai pradedu juoktis, ar per daug plačiai šypsotis, kai kas apie save primena:), bet labai džiaugiuosi, nes rimtesnių procedūrų, kaip laužymų, sriegimų nebus, laukia tik malonus štrihai:)
Papildyta:
Kramtuskee1, kada jpas Jus nusimato operacija? mirksiukas.gif

Kaiptik siandien susitariau del datos, operuos tik balandzio 23d. Butu sausi-vasari, bet kovo pirma savaite isskrendu,tad tenka nukelt.
Atsakyti
Sveikutes, ar priimsite mane y savo bury? As tai pat turiu beda su sakandziu, bet operacijai nepasiryzau. Bandysim sukandima tvarkyti herbstu ir breketais. Ketvirtadieny jau des herbsto aparata? Gal yra cia kurios jau jy nesioja?
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif tema apmirus bet visas kvieciu prisijungt prie grupes fb. Kur dalinsimes foto,gydymo eiga ir naujomis pazintimis smile.gif
Jei bus norinciu raskit mane Kramtuskee
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2015 01 18, 00:30)
Sveikos merginos smile.gif tema apmirus bet visas kvieciu prisijungt prie grupes fb. Kur dalinsimes foto,gydymo eiga ir naujomis pazintimis smile.gif
Jei bus norinciu raskit mane Kramtuskee

o galiu jungtis net jei dar net kabiu neturiu ant dantu, nes vis laukiu laisko is ligonines?
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2015 01 19, 20:37)
o galiu jungtis net jei dar net kabiu neturiu ant dantu, nes vis laukiu laisko is ligonines?

Jei yra beda ir norite pabendrauti, galit jungtis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2015 01 19, 22:01)
Jei yra beda ir norite pabendrauti, galit jungtis wink.gif

as prisijungsiu, kad tik dar labiau pasiryzciau smile.gif as jums parasiau Fb, zinute nuejo i "kitos" aplanka turbut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meluge: 19 sausio 2015 - 21:06
QUOTE(Meluge @ 2015 01 19, 22:02)
as prisijungsiu, kad tik dar labiau pasiryzciau smile.gif as jums parasiau Fb, zinute nuejo i "kitos" aplanka turbut.

Nieko is jusu negavau. Pabandykit dar kart. Kristina kramtuskee smile.gif
Atsakyti
Merginos, atsakykite, prasau, kiek mokesite uz savo zandikaulio operacja pas Grybauska? Nusprendziau ortodontiniu budu tvarkyti savo dantis, ortodonte pasake, kad blogas sakandis ( apatinis zandikaulis platesnis uz siauresni) , sakiau, kad operacijos nesidarysiu, nes pazistama, su viskuo sumokejo ar tai 20 ar 25 tukstancius litu. Nueme ji man antspaudus, po savaites grizau ( taremes, kad aptarsiem gydyma be operacijos), tai ji man pasiule DAR pora menesiu pagalvoti apie operacija. doh.gif . Esu studente, pai moku uz savo mokslus. Blogiausiu ateju pasiimsiu akademines atostogoas ir taupysiu tai operacijai. Tik va, prelimenraria kaina suznoti noriu, nes ortodonte jokiu uzuominu apie ja nepasake.
Atsakyti