Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

Apklausa: Kuris iš Quinny vežimėlių Jums patinka labiausiai? (108 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 03 12, 13:41)
Na, kazkaip sunku patiketi, kad tik 6.6kg.  g.gif  Netgi pats gamintojas raso, kad sveria apie 7.8kg, kai kur netgi sunkesni, virs 8kg.  g.gif  Vat kad paprastas zappas legvesnis, tai itikinama, nes kad ir vaziuokle atitinkamai kaip Xtra, bet pati sedimosios dalies konstrukcija tik medziaga. As taip supratau, mes kalbam apie bendra svoris su viskuom, tai yra su sedyne...

Tai kad mamytė klausė paprasto zapp svorio, o ne xtra rolleyes.gif tai aš ir atsakiau kad tai yra paprasto zapp svoris 4u.gif gamintojai svorius rašo su visais priedais ir dar užmeta, kad nebūtų priekaištų smile.gif
jūs pasverkit kitus vežimus ir pažiūrėkit, jog jie yra lengvesni nei rašo manuale smile.gif

QUOTE(Tulpyte @ 2013 02 24, 16:22)
Sveikutes noriu paprasyti jusu vieno dalykelio gal kuri galite pasverti zapuka ir paradyti jo realu svori? 4u.gif labai jaunevienodai ji nurodo info. Butu labai didelis aciukas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _witch_: 12 kovo 2013 - 14:18
QUOTE(_witch_ @ 2013 03 12, 15:14)
Tai kad mamytė klausė paprasto zapp svorio, o ne xtra rolleyes.gif  tai aš ir atsakiau kad tai yra paprasto zapp svoris 4u.gif  gamintojai svorius rašo su visais priedais ir dar užmeta, kad nebūtų priekaištų smile.gif
jūs pasverkit kitus vežimus ir pažiūrėkit, jog jie yra lengvesni nei rašo manuale smile.gif

[size=1][/size]

Supratau... rolleyes.gif
Bet va, ne visada ir ka raso atitinka, o buna, kad atitinka idealiai...vat tarkim mes turim PP Mini, tai svoris atitinka, tiek kiek raso, tiek ir sveria, na...gal keliais gramais ir meluoja, bet siaip tip top... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 03 12, 14:56)
Supratau... rolleyes.gif
Bet va, ne visada ir ka raso atitinka, o buna, kad atitinka idealiai...vat tarkim mes turim PP Mini, tai svoris atitinka, tiek kiek raso, tiek ir sveria, na...gal keliais gramais ir meluoja, bet siaip tip top...  ax.gif

gali būt, quinny ir maxi cosi jie turbūt sveria su visais esamais priedais kartu doh.gif todėl tas ir svoris toks
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 03 13, 10:07)
gali būt, quinny ir maxi cosi jie turbūt sveria su visais esamais priedais kartu  doh.gif todėl tas ir svoris toks

Bet tarkim, pekant Zapp'a, Xtra, kokie dar priedai buna? Na, tik apsauga nuo lietaus ir adapteriai, o daugiau kaip ir jokiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 03 13, 10:15)
Bet tarkim, pekant Zapp'a, Xtra, kokie dar priedai buna? Na, tik apsauga nuo lietaus ir adapteriai, o daugiau kaip ir jokiu...  ax.gif

į svorį dažniausiai priskaičiuoja pirkinių krepšį, apsaugas, skėtuką, nes jie turi savo originalų, kai kur skaičiuoja mamos tašę, dėl xtra nesu tikra ir dar priskaičiuoja miegmaišį... Kažkada kai domėjausi kas tas svoris, tai sakė sveria su visais įmanomais priedais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 03 19, 10:28)
į svorį dažniausiai priskaičiuoja pirkinių krepšį, apsaugas, skėtuką, nes jie turi savo originalų, kai kur skaičiuoja mamos tašę, dėl xtra nesu tikra ir dar priskaičiuoja miegmaišį... Kažkada kai domėjausi kas tas svoris, tai sakė sveria su visais įmanomais priedais doh.gif

Bet kad tarkim Xtra nebuna kartu nei origin. sketuko, nei mamos tases, nei miegmaisio... g.gif Pirkom nauja, tai tebuvo tik apsauga nuo lietaus, daigtu krepsys ir adapteriai. rolleyes.gif Visa kita reikejo vel uzsisakyti ir isigyti atskirai.
Tai taip iseina, tu priedu nors ir nera, vistiek su jais sveria, ar kaip? g.gif
Atsakyti

QUOTE(Tekantisaule @ 2013 03 19, 10:40)
Bet kad tarkim Xtra nebuna kartu nei origin. sketuko, nei mamos tases, nei miegmaisio...  g.gif  Pirkom nauja, tai tebuvo tik apsauga nuo lietaus, daigtu krepsys ir  adapteriai.  rolleyes.gif  Visa kita reikejo vel uzsisakyti ir isigyti atskirai.
Tai taip iseina, tu priedu nors ir nera, vistiek su jais sveria, ar kaip?  g.gif

kai perki automobilį jis irgi būna su pradine komplektacija, viską užsisakai papildomai ir damoki, taip ir čia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 03 19, 12:10)
kai perki automobilį jis irgi būna su pradine komplektacija, viską užsisakai papildomai ir damoki, taip ir čia wink.gif

Tai taip, bet masinos svori, kubatura jau raso iskarto ant dokumentu, be jokiu priedu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 03 19, 11:12)
Tai taip, bet masinos svori, kubatura jau raso iskarto ant dokumentu, be jokiu priedu...  smile.gif

bet tai nereiškia kad tiksliai tiek ji ir sveria wink.gif čia jau aišku į lankas einam, tačiau man aiškino kad sveria su visais įmanomais priedais, tai jei pridedi juos manau ir gaunas tie 9 kg rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 03 19, 12:18)
bet tai nereiškia kad tiksliai tiek ji ir sveria wink.gif čia jau aišku į lankas einam, tačiau man aiškino kad sveria su visais įmanomais priedais, tai jei pridedi juos manau ir gaunas tie 9 kg rolleyes.gif

Na, nesvarbu... biggrin.gif Viena pazystama turi Xtra, reiks paprasyt, kad pasvertu (idomumo delei), nes pati niekad nesveriau, bet neatrodo lengvutis...Palyginti su musiskiu PP Mini daug sunkesnis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 19 kovo 2013 - 11:22
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 03 19, 11:21)
Na, nesvarbu...  biggrin.gif  Viena pazystama turi Xtra, reiks paprasyt, kad pasvertu (idomumo delei), nes pati niekad nesveriau, bet neatrodo lengvutis...Palyginti su musiskiu PP Mini daug sunkesnis.  smile.gif

man tai jis nesunkus smile.gif kažkaip kai nenešioju aš jo tai nesukėlė problemų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 03 19, 12:29)
man tai jis nesunkus smile.gif kažkaip kai nenešioju aš jo tai nesukėlė problemų smile.gif

Aisku, yra daug sunkesniu...ir as nenesiojau, pagrinde is masinos, i masina, i parduotuve, kavine ir vel i masina, neteko tampytis kartu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 19 kovo 2013 - 12:04