Sveikos,
šiandien sužinojau, jog buvusi mano drauge(buvusi nes prieš pusmetį dėl neaiškių priežasčių pradėjo su manimi nebebendrauti, nors tikrai nieko blogo jai nepadariau, labai jai į akis tuomet nelindau, kadangi ji ant daug ko dėl niekų pykdavo...galvoju gal šiaip vėl kas:)nors žinoma rašiau bandžiau susisiekti telefonu bet iš jos puses buvo tyla...), bet ne tame esmė pasirodo prieš savaitę ji susitiko su mano buvusiu, kaip jis sako ''netyčia", ir jie apsikeitė numeriukais ale ji jam pasiūlė gal kada susitiks ir šiaip paplepės(mes daug kartu tryse anksciau leisdavom laika)....kadangi maniškio vakar gimtadienis buvo taip netyčia išsiaiškinau(ji jį pasveikino su svente)sakau kaip jūs čia bendraujat?jis pasimetes o tai as tau nesakiau?na va ir db net nežinau ka galvot...viduje viskas užvirė, gal ir be reikalo, bet šiaip nemalonu ir iš draugės pusės dar tuo labiau jog ji jam sakė kad aš jai kažka padariau iskaudinau....nors nieko tokio nebuvo, kam jai meluot kam siulyt su juo susitikt?man viduje viskas užvire, negaliu apie tai negalvot....su draugu esame jau pusantru metu kartu, žinoma aš parodžiau jam jog man tai nepatinka, bandau save tramdyti, bet tiesiog negaliu siuntu ant jo...ir tai ale buvusiai draugei norisi imt ir parasyt ka tu su juo nori veikt?kaip sakot ar ne per jautriai reaguoju, nenoriu kaip ir pyktis su draugu dėl niekų.....rasau jums nes dar esu jaunute truksta gyvenimiskos patirties....busiu dėkinga už patarimus:)
QUOTE(ellena_1 @ 2012 08 08, 20:17)
Sveikos,
šiandien sužinojau, jog buvusi mano drauge(buvusi nes prieš pusmetį dėl neaiškių priežasčių pradėjo su manimi nebebendrauti, nors tikrai nieko blogo jai nepadariau, labai jai į akis tuomet nelindau, kadangi ji ant daug ko dėl niekų pykdavo...galvoju gal šiaip vėl kas:)nors žinoma rašiau bandžiau susisiekti telefonu bet iš jos puses buvo tyla...), bet ne tame esmė pasirodo prieš savaitę ji susitiko su mano buvusiu, kaip jis sako ''netyčia", ir jie apsikeitė numeriukais ale ji jam pasiūlė gal kada susitiks ir šiaip paplepės(mes daug kartu tryse anksciau leisdavom laika)....kadangi maniškio vakar gimtadienis buvo taip netyčia išsiaiškinau(ji jį pasveikino su svente)sakau kaip jūs čia bendraujat?jis pasimetes o tai as tau nesakiau?na va ir db net nežinau ka galvot...viduje viskas užvirė, gal ir be reikalo, bet šiaip nemalonu ir iš draugės pusės dar tuo labiau jog ji jam sakė kad aš jai kažka padariau iskaudinau....nors nieko tokio nebuvo, kam jai meluot kam siulyt su juo susitikt?man viduje viskas užvire, negaliu apie tai negalvot....su draugu esame jau pusantru metu kartu, žinoma aš parodžiau jam jog man tai nepatinka, bandau save tramdyti, bet tiesiog negaliu siuntu ant jo...ir tai ale buvusiai draugei norisi imt ir parasyt ka tu su juo nori veikt?kaip sakot ar ne per jautriai reaguoju, nenoriu kaip ir pyktis su draugu dėl niekų.....rasau jums nes dar esu jaunute truksta gyvenimiskos patirties....busiu dėkinga už patarimus:)
tai tas vaikitas-tavo buvęs ar esamas

Buk gera paaiskink suprantamiau, tas draugas dabartinis tavo vaikinas ar buves?

Suklydo matyt mergaitė, sako kad yra jau pusantrų metų kartu.
Draugė specialiai taip elgiasi ko gero. Pas mane seniai irgi buvo atvejis kai mano draugė slapta susirašinėjo su mano ex. Jis ją vadino gražuole ir t.t., o ji tuo mėgavosi.

...
esamas vaikinas , del buvusio taip nepergyvenciau ir nesinervuociau
as taip irgi manau kad ji specialiai taip....bet kam jai to niekaip nesuprantu....
as jau pradejau galvot gal jie susitikineja slapcia...vaikinas nesupranta kodel taip supykau, sako kas cia tokio....bet man vien tas faktas kad jis man nieko nesake, jau vercia mastyti kad kazkas vyksta....juk ne siaip jo pazystama kokia o musu buvusi bendra drauge...butu sakes parejas spek ka snd sutikau paplepejom va sake gal kada uzsuks ar pan.nesinau ar gerai padariau bet paskiau jog nenoriu kad jie susirasinetu bendrautu ir pan.

as taip irgi manau kad ji specialiai taip....bet kam jai to niekaip nesuprantu....

nemanot, kad persistengėt? jei draugė ant jūsų už kažką supyko, tai ir nesiruoš eiti pas jus abu į svečius. o jei jau bendravo su jumis abiem, tai iš esmės nieko blogo, kad su juo toliau bendrauti nori.
o kad nepasakė iš karto - maža ką, gal užmiršo, nes daug reikalų dieną turėjo.
negi vaikinu taip nepasitikit?
o kad nepasakė iš karto - maža ką, gal užmiršo, nes daug reikalų dieną turėjo.
negi vaikinu taip nepasitikit?
na gal ir perdejau nezinau...vaikinu kaip ir atrodo pasitikiu, bet ja nelabai...kaip sakoma kartais geriausios drauges yra didziausios prieses nes jos tave labai gerai pazysta ir zino tavo silpniausias vietas...dar tuo labiau kad dabar nebebendraujame..bet ji ir ant jo buvo kazko supykusi (jai jis nelabai patiko sakydavo kad as geresni galiu susirast pries pat musu susipykima ar kaip tai pavadinti...)ne tik ant manes tai dabar taip iseina ant jo jau nebepyksta o ant manes vis dar....?

tai kame problemos, jei vaikinu pasitikite? juk bandyti "užlipti" gali ir visai svetima moteris, bet jei jis nenorės, tai nieko ir nenutiks.
Tokiu atveju geriausia - atvirumas. RAMIAI pakalbekit su juo, paaiskinkit, kodel jums taip nesmagu. Jei reikia - susirasykit viska ant lapelio pries pokalbi, kad paskui nepamirstumet pamineti kurio nors punkto. Ultimatumu nekelkit, tiesiog paprasykit jo suprasti jusu poziuri ir nerima. Kaip jis jaustusi, jei butu jusu vietoje.
Ir po sito pokalbio be rimtos priezasties sitos temos daugiau nelieskit. Nes niekas taip neatstumia, kaip pastoviai zyziantis ir verkslenantis zmogus. Sekmes jums.
Ir po sito pokalbio be rimtos priezasties sitos temos daugiau nelieskit. Nes niekas taip neatstumia, kaip pastoviai zyziantis ir verkslenantis zmogus. Sekmes jums.

...bet ar padaret?