Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikinas ir buvusi mano draugė

Keista, kad draugė taip staigiai ir be jokių svarbesnių priežasčių užpyko ir su savo geriausia drauge nebendrauja, va o su vaikinu telefonų nr mainosi, kuris jai anksčiau lyg tais nepatiko ir bandė įkalbėti autorę su juo išsiskirti schmoll.gif Aš iš to ką perskaičiau, susidariau įspūdį, kad jai vaikinas labai net patinka, o geriausiai draugei pavydi jo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ellena_1 @ 2012 08 09, 16:10)
bet man vien tas faktas kad jis man nieko nesake, jau vercia mastyti kad kazkas vyksta....juk ne siaip jo pazystama kokia o musu buvusi bendra drauge...butu sakes parejas spek ka snd sutikau paplepejom va sake gal kada uzsuks ar pan.

aš irgi turbūt taip galvočiau. Juo labiau, kad vaikinas žinojo, kad draugės suipykusios... o kieno iniciatyva jūs visi trys kartu būdavot? gal jau susimirkčiojo jie jums už nugaros g.gif nu jei drauge nei iš šio nei iš to nustojo su jumis bendraut o va, vaikinas jai reikalingas. Nes aš kiek db permečiau mintyse savo draugių, tai pagalvojau, kad jei susipykčiau tai turbūt savaime ir su jų vaikinais ryšys nutrūktų... na taip jau būna g.gif Ar jie tokie jau geri draugai buvo tapę?
Atsakyti
Na tai nuo tokių "draugių" kuo tolyn!!!
Jei nebebendrauji su drauge, tai koks čia dar bendravimas BE JOS su jos vaikinu? Man tas nesuprantama. Na ir kas, kad buvot bendri draugai? Kas iš jūsų kompanijos geresni draugai- Jūs ir ex-draugė, ar ji ir Jūsų vaikinas? Panašu, kad panelė rimtai nusitaikius į vaikiną- iš pradžių atseit draugė, o paskui žiūrėk ir kai kas daugiau. Esat jauni. Vyresniam amžiuje būna ilgametės draugystės šeimomis, tada nenuostabu ir nekeista jei vyras nueina kavos-arbatos su šeimos drauge, kurią ne metus ir ne du pažįsti. Ir tai dar sugeba žmonės nustebinti. Kol Jūs tokie, atsiprašau, pieniai, tai santabarbaros verda santykiuose kaip reikalas. Pasakykit vaikinui, kad jei jis vis dėlto su ja susitiks, labai Jus pažemins, kad jūs jos iniciatyva nebebendraujat, pati nežinot net jos motyvų, o ji va štai taip elgiasi Jums už nugaros, kad prašyti draugės vaikino numerio draugei nežinant- taip suaugę ir sąžiningi žmonės nesielgia. Turit kalbėt ramiai ir aiškiai, nes jaunam amžiuje jie nekažką suvokia apskritai, ir jei rėksit padrikai tai jis tik supyks ir išvis nieko nebesupras kas dėl ko ir t.t. Ir man keista, kad jei kaip pati minėjote bendravote trise ir jie kaip supratau net neturėjo vienas kito telefonų numerių, tai Jūs buvot tas laidininkas tarp jų. Dabar matyt yra nuspręsta Jus apeiti smile.gif
Atsakyti
drauge turejo jo numeri tik jis neseniai ji pasikeite, ir jie siaip pacioje pradzioje labai gerai sutardavo, tik paskui kazkas nutiko jie susipyko(nors taip likau nesupratusio kodel) drauge dar kokius 4 men su manimi bendravo o paskui nustojo...o mes su ja bendravome kokius 6metus, kai susipazinom su juo mums abiems jis labai patiko biggrin.gif bet ji ir jis kazkaip atrodo neitiketina, kaip ir skoniai ju nesutinka, nors.... kam jai ant manes pykti vis dar o ant jo jau nebe? g.gif pamenu jis pasakojo po kokio triju menesiu musu buvimo kartu isimylejau tave is pirmo zvilgsio.... ax.gif nebezinau ne ka galvoti...nebezinau ne ka galvoti...turbut skaitet mano kita tema...jauciu reik ji palikt... unsure.gif
Atsakyti
ei o jūsų istorijos nėra susijusios?
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2012 08 11, 21:52)
ei o jūsų istorijos nėra susijusios?

aš taip supratau, kad čia tas pats vaikinas, tik su bendradarbe suka ir ar su autorės drauge kažkas neaiškaus vyksta. nežinau, iš šono žiūrint tai autorė keistus nepatikimus žmones į savo draugų ratą įsileidžia. vaikinas, nuo kurio reikėtų laikytis atokiau ir ta jos draugė visiškai ne draugė. Draugės taip nesielgia... nors 22 metelių vaikinukai dar nebrendylos.

Autore, arba laukit kol jis užaugs, arba negaiškit savo laiko. Jums prarasto laiko vaikant "drauges" nuo vaikino nieks nesugrąžins smile.gif ax.gif
Atsakyti