QUOTE(Whatever? @ 2012 09 13, 21:59)
Pritariu Sobieskai del Dziugos dezutes....Vidus -grazus...
Bet draugo skonis, renkantis paveiksliukus, truputi neisieskotas...Tai jei atmetus ta pati paveiksliuka, manau,kad tai maximumas, ka is jo galima "issipausti".Uz tai, kad apskritai emeisi tokio paveiklelio apipavidalinimo, 10 kartu valio...Uz bandymus

O tau paciai grazus paveikslelis?
Paveikslelis grazus nerealiai, beda buvo tame, kad jis buvo apvalus, tad ipiesiau spalvu kur jau paveikslelis ir svelniau pratesiau. Man nepavyk ogerai nufotografuoti, todel uzkeliau siek tiek kontrasta, paveikslelis isryskejo, bet realiai susilieja viskas kaip i migla. Man cia kosmoso mergaite tokia is gamtos gyvybes sudaryta

nu cia kaip kam, as tokio tipo daugiau daryciau, jei tik klientu butu, dazniausiai slaptai pasipraso norus susako ir viskas. Beje si ir buvo pratesta tie kviduje tiek isoreje keista, jau ne visoms akims

norejau tokia kaip pvz tureti pas save, todel nusifotkinau. Labai padejo vienas gelinis antspaudas, nes tokio smulkumo geliuku motyvus neispiestu nei vienas teptukas.
As ir nesakau, kad cia vau, tiesiog cia man idomu, todel ikeliu toki pvz. Gaila kad fotikas gryba pjauna, vaikas viska judina, va tau ir rezultatai foto