QUOTE(vylabusle @ 2012 08 12, 22:02)
Pink peony, dėl visa ko labai pasisaugok šiom dienom, nes, kaip supratau iš kitos temos, HCG tau kažką gero bando rodyt

jeigu nepramuš nelabosios - pasidaryk testą po poros dienų - a ką gali žinot, gal užkibs, kas kabinasi

O pakritimas atsitiktinis gali būti. Pas mane su BT iš viso bardakas (bet žemiau linijos nekrenta), tačiau nėštumas kol kas laikosi, ir progesteronas, kai tikrinau prie žemiausios temperatūros, buvo geras!

Nenoriu bergzdžių vilčių įpūsti, bet tu man labai įtartina, nepaisant tų tepliojimų ir pakritimo
vylabusle, visu pirma, dekui Tau
Zinok, praeita sav, buvau kazkokia kitokia, atrode, kad tikrai kazkas kazkas cia vyksta kitaip... Pati sau buvau itartina

Prie tos temos jau prirasiau pasiaiskinima
Man tik keistas jausmas, kad kai jau visi patepliojimai pasibaige, atsirado stiprus PMS pozymiai: krutine labai jautri, apetitas zveriskas, ir jausmas, kad tuo tuoj pramus mm, saltukas kartais pakrecia... Tai va laukiu

Nors jei nebutu situ panasiu pozymiu, galvociau, kad visgi tie menki patepliojimai - buvo atejusios menesines, kad ir kokios keistos bebuvo...
BT siandien nematavau