Jucke, buvo vakar 10 dydis, bet tamsi, lyg juoda. aš mačiau natūroje vieną mergaitę prieš porą savaičių, pirmadienį Megoje
, jetus kaip gražiai atrodė su koraline
QUOTE(jurgina@ @ 2012 08 12, 09:24)
Jucke, buvo vakar 10 dydis, bet tamsi, lyg juoda. aš mačiau natūroje vieną mergaitę prieš porą savaičių, pirmadienį Megoje
, jetus kaip gražiai atrodė su koraline 
Agha, didesnius dydzius- 10, 14 ar 16 buvo realu pagauti ir su papildoma nuolaida, bet vat su mazesniais
QUOTE(jurgina@ @ 2012 08 12, 08:59)
Bandžiau, bet nepavyko
, viena pasibedravau su savim
Manau bent kiek sąžinės turintis žmogus tikrai būtų sureagavęs į mano parašytas žinutes. Bet šita moteris pasorodo jos visai neturi, visiška tyla iš jos pusės (prisisjungus buvo net kelis kart vakar), bet žinau, lazda turi du galus, tai faktas
Taigi mergaitės atsargiai su nare kornellita, mačiau yra seniau pardavinėjus Jcrew temoje.
Dar vierna nauja istorija papildys juodąjį sąrašą
Dar vierna nauja istorija papildys juodąjį sąrašą
Užuojauta
Aš iš jos kaip tik Silk Pintuck Blouse pirkau. Valyvumu moteriškė tikrai nepasižymi, o į kalbas nesileidžia

niekaip nesuprantu kaip ji "nepastebėjo" prieš išsiųsdama trijų krempudros dėmių aplink apykaklę (viena, tai it kokia broškė per pat vidurį, priekyje
cap carap, išsiplovė? Tikrai kažkaip reikia pažabot tokias aferistes pardavėjas
As irgi pirkau is sios nares pries gera savaite, keista, bet viskas puiku-ir preke, ir bendravimas kulturingas...vienu zodziu jokiu priekaistu, cia gal tiesiog nesusipratimas ir keistas sutapimas...
QUOTE(Jucke @ 2012 08 12, 10:21)
Bijau, kad nerealu pagauti sia grazuole, 4 dydzio. As pati ja stebiu dar nuo new arrivals laiko ir be sansu. Aisku, as gaudziau melyna ir rozine spalvas. Nors, aisku, visko buna. Gal ir pavyks
O del dydzio ji lyg ir atitinka dydi, kaip ir didesne dalis jcrew silkinukiu. Draugei pagavau 10 dydi, koki ji ir nesioja, tai tip top. Naturoje ji laaaabai grazi 
Įmanoma, aš pagavau 6 koralinę su 30%
QUOTE(Vlastimila @ 2012 08 12, 11:22)
As irgi pirkau is sios nares pries gera savaite, keista, bet viskas puiku-ir preke, ir bendravimas kulturingas...vienu zodziu jokiu priekaistu, cia gal tiesiog nesusipratimas ir keistas sutapimas...
Jums pasisekė. o aš dabar norėjau pukus nurinkt, tai atidžiai ištyrinėjau, radau prairusią rankove po pažastim
Turiu Silk Pintuck Blouse 2 dydi su 90cm. apimtimi ir kaulėtais, nors ir nelabai siaurais petukais
Tinka idealiai. Bet ji, palyginus, pavyzdziui, su Talithos 2 dydziu, yra mažėlesnė, siauresnė.
Neon rode spalva, asmeniškai man, realybėje labai panaši i J.Crew neon persimmon spalvytę
Kai gavau, buvau lengvai šokiruota, tačiau prie baltų džinsiukų vaizdas labai simpatiškas
Neon rode spalva, asmeniškai man, realybėje labai panaši i J.Crew neon persimmon spalvytę
QUOTE(Dzinte @ 2012 08 12, 11:38)
su kokiom apimtim 6 nešiojat?
QUOTE(jurgina@ @ 2012 08 12, 12:13)
Suprantamas Jūsų nepasitenkinimas...linkiu išspręst tą klausimą su pardavėja,gal dar ji nematė jūsų žinučių