Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

Jucke, buvo vakar 10 dydis, bet tamsi, lyg juoda. aš mačiau natūroje vieną mergaitę prieš porą savaičių, pirmadienį Megoje biggrin.gif , jetus kaip gražiai atrodė su koraline wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2012 08 12, 09:24)
Jucke, buvo vakar 10 dydis, bet tamsi, lyg juoda. aš mačiau natūroje vieną mergaitę prieš porą savaičių, pirmadienį Megoje biggrin.gif , jetus kaip gražiai atrodė su koraline wub.gif

Agha, didesnius dydzius- 10, 14 ar 16 buvo realu pagauti ir su papildoma nuolaida, bet vat su mazesniais doh.gif blush2.gif Belieka apsisarvuoti kantrybe ir bandyti 'suzvejot' thumbup.gif O juoda man nea rolleyes.gif Vat ta rozine wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2012 08 12, 08:59)
Bandžiau, bet nepavyko schmoll.gif , viena pasibedravau su savim doh.gif Manau bent kiek sąžinės turintis žmogus tikrai būtų sureagavęs į mano parašytas žinutes. Bet šita moteris pasorodo jos visai neturi, visiška tyla iš jos pusės (prisisjungus buvo net kelis kart vakar), bet žinau, lazda turi du galus, tai faktas cool.gif Taigi mergaitės atsargiai su nare kornellita, mačiau yra seniau pardavinėjus Jcrew temoje.
Dar vierna nauja istorija papildys juodąjį sąrašą doh.gif

Užuojauta console.gif
Aš iš jos kaip tik Silk Pintuck Blouse pirkau. Valyvumu moteriškė tikrai nepasižymi, o į kalbas nesileidžia cool.gif apskritai, tai siūlyčiau kitoje pardavimų temoje, tituliniame lape parašyti įspėjimą apie tos narės drabužių būklę, kad kitos prašytų realių foto ir smulkiai aptartų grąžinimo sąlygas, jei kiltų klausimų 4u.gif , kad negautų prekių tokiais vaizdeliais
user posted image
user posted image
user posted image

niekaip nesuprantu kaip ji "nepastebėjo" prieš išsiųsdama trijų krempudros dėmių aplink apykaklę (viena, tai it kokia broškė per pat vidurį, priekyje doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 12 rugpjūčio 2012 - 09:50
cap carap, išsiplovė? Tikrai kažkaip reikia pažabot tokias aferistes pardavėjas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 12 rugpjūčio 2012 - 09:59
Nešiau į valyklą, tai išvalė (nors garantijų nedavė), bet papildomos išlaidos ir sugadinta nuotaika.

Tiesa, Silk Pintuck Blouse palaidinė 10 dydžio, galiu matmenis surašyti 4u.gif Audinukas linkęs pasitempti 4u.gif
Atsakyti
As irgi pirkau is sios nares pries gera savaite, keista, bet viskas puiku-ir preke, ir bendravimas kulturingas...vienu zodziu jokiu priekaistu, cia gal tiesiog nesusipratimas ir keistas sutapimas...
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2012 08 12, 10:21)
Bijau, kad nerealu pagauti sia grazuole, 4 dydzio. As pati ja stebiu dar nuo new arrivals laiko ir be sansu. Aisku, as gaudziau melyna ir rozine spalvas. Nors, aisku, visko buna. Gal ir pavyks 4u.gif  thumbup.gif O del dydzio ji lyg ir atitinka dydi, kaip ir didesne dalis jcrew silkinukiu. Draugei pagavau 10 dydi, koki ji ir nesioja, tai tip top. Naturoje ji laaaabai grazi  wub.gif

Įmanoma, aš pagavau 6 koralinę su 30% thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2012 08 12, 11:22)
As irgi pirkau is sios nares pries gera savaite, keista, bet viskas puiku-ir preke, ir bendravimas kulturingas...vienu zodziu jokiu priekaistu, cia gal tiesiog nesusipratimas ir keistas sutapimas...

Jums pasisekė. o aš dabar norėjau pukus nurinkt, tai atidžiai ištyrinėjau, radau prairusią rankove po pažastim doh.gif nešiotas oj nešiotas, siūlių po pažąstim matosi susiuvimas ištemptas, ir tokios kaip padilusios nuo nešiojimo tos pažastys doh.gif toks vaizdas, kad gerokai per mažas jai buvo. Pdariau telefonu foto, kadangi fotikas nepakrautas, bet labai puikia viskas matosi doh.gif 1, skylė, pažastis3, pažastis4, 5. Atsibodau jau turbūt blush2.gif doh.gif
Atsakyti
tikrai matosi, kad patrintas... nu nesuprantu... as dejausi kelis kartus ir ploviau ir jis kaip naujas pas mane
Atsakyti
Turiu Silk Pintuck Blouse 2 dydi su 90cm. apimtimi ir kaulėtais, nors ir nelabai siaurais petukais mirksiukas.gif Tinka idealiai. Bet ji, palyginus, pavyzdziui, su Talithos 2 dydziu, yra mažėlesnė, siauresnė.
Neon rode spalva, asmeniškai man, realybėje labai panaši i J.Crew neon persimmon spalvytę cool.gif Kai gavau, buvau lengvai šokiruota, tačiau prie baltų džinsiukų vaizdas labai simpatiškas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 08 12, 11:38)
Įmanoma, aš pagavau 6 koralinę su 30% thumbup.gif

su kokiom apimtim 6 nešiojat?
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2012 08 12, 12:13)

Suprantamas Jūsų nepasitenkinimas...linkiu išspręst tą klausimą su pardavėja,gal dar ji nematė jūsų žinučių g.gif ...pas mane irgi niekad neišjungiamas SM, toli gražu ne visad forume sėdžiu 4u.gif
Atsakyti