Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

Kavamale, o kaip manot, ar tiktų jums 0 dydis g.gif norėčiau tokios wub.gif bet kažin ar dar eina pagaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 08 23, 16:56)
Kavamale, o kaip manot, ar tiktų jums 0 dydis  g.gif norėčiau tokios  wub.gif bet kažin ar dar eina pagaut  g.gif

hm, krutine, tai tilptu, bet va trumpkos butu rankoves ir pats ilgis.. unsure.gif
smagu, kad patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 08 23, 15:56)
Kavamale, o kaip manot, ar tiktų jums 0 dydis  g.gif norėčiau tokios  wub.gif bet kažin ar dar eina pagaut  g.gif

Labai labai... wub.gif Man ir rupi... ir ar su 165 ugiu kazi kaip rankoves, bus jauciu ilgos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2012 08 23, 17:41)
Labai labai...  wub.gif  Man ir rupi... ir ar su 165 ugiu kazi kaip rankoves, bus jauciu ilgos...  g.gif

kad nera per ilgos rankoves tikrai. Normalaus, standartinio ilgio smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
nutariau ir as isbandyt kas tas yra jcrew smile.gif nieko nesu is ten pirkus bet vat labai patiko sios kelnes:
http://www.jcrew.com...59424/59424.jsp
Siaip paprastai nesioju 25 dydi su 90 per klubus ir 68 per liemeni. Gal galite patarti koki dydi imt situ dzinsiuku???

Aciu!!! smile.gif
Atsakyti
Gavau kašmyriuką ir mažas, skečia per krūtinę unsure.gif
Spalva - byzantyne blue, realiai ryškesnė, labai labai wub.gif
user posted image
Čia reali foto ant manęs, aš 168 cm ūgio, 90-70-92 4u.gif Tik kažkodėl man toks mėlynas gavosi, nors realiai violetinis wub.gif
user posted image
Foto ne parodai daryta, grįžus iš darbo nekantravau pasimatuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 08 23, 20:56)
Gavau kašmyriuką ir mažas, skečia per krūtinę unsure.gif
Spalva - byzantyne blue, realiai ryškesnė, labai labai  wub.gif
Čia reali foto ant manęs, aš 168 cm ūgio, 90-70-92  4u.gif Tik kažkodėl man toks mėlynas gavosi, nors realiai violetinis  wub.gif

Koks čia dydis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 23 rugpjūčio 2012 - 19:58
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 20:57)
Koks čia dydis?

S 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 08 23, 20:58)

Nieko sau, maniau xs. Šiaip tikrai labai aptemptas ir trumputis, nieko jau nepasivilksi po apačia.
Atsakyti
wub.gif wub.gif
COLLECTION FEATHERWEIGHT CASHMERE CARDIGAN užsisakiau xs dydį, sakykite kiek jis per krutinę cm gal kas turite? g.gif ax.gif nes ką tik išparduotuvėje pamačiau matmenis S ir ten asese parašiusi, kad dys s per krutinę 39cm. tai kiek tada bebus xs g.gif verysad.gif siaubas, tai kiek jis pamažintas yra, bijau net laukti xs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 08 23, 20:57)
wub.gif  wub.gif
COLLECTION FEATHERWEIGHT CASHMERE CARDIGAN užsisakiau xs dydį, sakykite kiek jis per krutinę cm gal kas turite? g.gif  ax.gif  nes ką tik išparduotuvėje pamačiau matmenis S ir ten asese parašiusi, kad dys s per krutinę 39cm. tai kiek tada bebus xs g.gif  verysad.gif  siaubas, tai kiek jis pamažintas yra, bijau net laukti xs verysad.gif

inga_, jis nemazintas, jis atitinka dydi, tie cm nieko nereiskia, juk tempiasi mirksiukas.gif As nesioju S, tai S kaip tik, o gavau XS (vietoje uzsakyto S) ir mazas doh.gif Ir taip gaila, nes uz tokia kaina ju nebera... verysad.gif
Atsakyti
o mano bus xs tai man is vis mus mažas, verysad.gif tiek neišsitems tiek daug , man reikia mažiausiai 42cm. o cia s rašo 39, čia reikia žiauriai kūdos , kurios dėvi xxs ir krutinės yra 80 cm.?
Atsakyti