Sveikos mergaites, nutariau ir as isbandyt kas tas yra jcrew nieko nesu is ten pirkus bet vat labai patiko sios kelnes: http://www.jcrew.com...59424/59424.jsp Siaip paprastai nesioju 25 dydi su 90 per klubus ir 68 per liemeni. Gal galite patarti koki dydi imt situ dzinsiuku???
Gavau kašmyriuką ir mažas, skečia per krūtinę Spalva - byzantyne blue, realiai ryškesnė, labai labai Čia reali foto ant manęs, aš 168 cm ūgio, 90-70-92 Tik kažkodėl man toks mėlynas gavosi, nors realiai violetinis Foto ne parodai daryta, grįžus iš darbo nekantravau pasimatuoti
Gavau kašmyriuką ir mažas, skečia per krūtinę Spalva - byzantyne blue, realiai ryškesnė, labai labai Čia reali foto ant manęs, aš 168 cm ūgio, 90-70-92 Tik kažkodėl man toks mėlynas gavosi, nors realiai violetinis
COLLECTION FEATHERWEIGHT CASHMERE CARDIGAN užsisakiau xs dydį, sakykite kiek jis per krutinę cm gal kas turite? nes ką tik išparduotuvėje pamačiau matmenis S ir ten asese parašiusi, kad dys s per krutinę 39cm. tai kiek tada bebus xs siaubas, tai kiek jis pamažintas yra, bijau net laukti xs
COLLECTION FEATHERWEIGHT CASHMERE CARDIGAN užsisakiau xs dydį, sakykite kiek jis per krutinę cm gal kas turite? nes ką tik išparduotuvėje pamačiau matmenis S ir ten asese parašiusi, kad dys s per krutinę 39cm. tai kiek tada bebus xs siaubas, tai kiek jis pamažintas yra, bijau net laukti xs
inga_, jis nemazintas, jis atitinka dydi, tie cm nieko nereiskia, juk tempiasi As nesioju S, tai S kaip tik, o gavau XS (vietoje uzsakyto S) ir mazas Ir taip gaila, nes uz tokia kaina ju nebera...
o mano bus xs tai man is vis mus mažas, tiek neišsitems tiek daug , man reikia mažiausiai 42cm. o cia s rašo 39, čia reikia žiauriai kūdos , kurios dėvi xxs ir krutinės yra 80 cm.?