Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(melynake28 @ 2012 08 18, 22:49)
Apie toki kasmyriuka tamsiai melyna galiu as pasisakyti,su 89 cm emiau S dydi,viskas super mazesnio nesinoretu,nes graziai apglunda nera platus,aisku jei norisi aptemto imkit tada xs,bet jeigu dar pasitrauktu jau butu tada labai aptemtas,man tai ziema norisi to jaukumo,jeigu dar kokius marskinukus pasivilkt po apacia S super thumbup.gif .

Ne, super aptempto nenoriu, bet ir kad nekabėtų. O kaip jo ilgis (ir jūsų ūgis)?
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2012 08 18, 22:49)
Apie toki kasmyriuka tamsiai melyna galiu as pasisakyti,su 89 cm emiau S d

Aš per mažą ryškiai pasiėmiau, su 100-M, man šis toks aptemptas jau doh.gif
Atsakyti
Na mano ugis 1,70-72cm,tai man mazdaug iki to kaulo kur virs subinuko,na nemoku nupasakot,nu bet geras ilgis lotuliukas.gif imesiu kuria diena foto kai bus kam nupaveksluoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2012 08 18, 23:29)
Na mano ugis 1,70-72cm,tai man mazdaug iki to kaulo kur virs subinuko,na nemoku nupasakot,nu bet geras ilgis lotuliukas.gif imesiu kuria diena foto kai bus kam nupaveksluoti biggrin.gif

Aš aukštesnė (178), tai nesinori, kad būtų per trumpas. Jau tiek visko nusižiūrėjau rudeniui doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nebus manau jeigu nesat stambi 4u.gif
Atsakyti
Kaip skirtingai visoms jauciasi tie kasmyriniai tee. as su 94 krutine gavau S ir man jis kaip ir ok, nors ties liemeniu noreciau kad butu siauriau. tai tikiuosi kad isskalbus siek tiek pasitrauks ir bus idealu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 19 rugpjūčio 2012 - 08:10
O man nepavyko norimo kašmyriuko pagauti nei vieno doh.gif jei kam netiks atitinkantis xs dydį, perimčiau 4u.gif

Gavau jackie pullover xs dydį, nė kiek nedidintas, mažesnis už tippi xxs. Ir laaabai trumpas, man su 168 bamba matos vos ne, tai nešiot nebent ant maikutės/marškinukų arba prie ko nors su aukštesniu liemeniu. Bet šiaip labai malonus prie kūno, gerai tempiasi, labiau gerokai nei jackie cardigan
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 08 19, 08:07)
Kaip skirtingai  visoms jauciasi tie kasmyriniai  tee. as su  94  krutine  gavau S  ir man  jis kaip  ir  ok,  nors  ties  liemeniu  noreciau kad butu siauriau.  tai  tikiuosi  kad  isskalbus siek tiek pasitrauks  ir  bus  idealu.

drinks_cheers.gif
Didintas jis.
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2012 08 19, 09:35)
drinks_cheers.gif
Didintas jis.

drinks_cheers.gif jau ispakavus matesi. niekad dar nesu gavusi tokio didelio S dydzio megztuko. tippiai S dydzio gerokai mazesni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 19 rugpjūčio 2012 - 08:39
Na gal prie kokio sijonuki ir xs as noreciau,nu bet tikrai ir S nera laisvas,o prie dzinsu ir kelnyciu tai pats tas,o jei pasitrauks bus idealiai manau :super
Papildyta:
Na va jei pavyks ir bus nuolaidos kokios pasiimsi xs del idomumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynake28: 19 rugpjūčio 2012 - 09:46
QUOTE(Lyn @ 2012 08 19, 09:07)
Kaip skirtingai  visoms jauciasi tie kasmyriniai  tee. as su  94  krutine  gavau S  ir man  jis kaip  ir  ok,  nors  ties  liemeniu  noreciau kad butu siauriau.  tai  tikiuosi  kad  isskalbus siek tiek pasitrauks  ir  bus  idealu.

drinks_cheers.gif
aš juos turiu M, tai man su 90 labai gerai, nes niekad nededu ant plonos maikutės, visada dar ir kokiu marškinius velkuosi, ar golfą.
Atsakyti
Laaaabai laukčiau melynake28 nuotraukos su kašmyriuku, nes jau visai pasimečiau unsure.gif Man labai prigludusio nereikia, pečiai ne iš siauriausių, tai vis dėlto linkstu link s ax.gif
Atsakyti