Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Radau kad Katie Holmes yra soft summer. O ji tikrai tamsiais plaukais, kaip galvojat?

user posted image

user posted image

bet jos akys kaip suprantu siltos, sitoj nuotraukoj gerai matosi:

http://images.fanpop...7_1600_1200.jpg

Taipogi N. Vodianova visur priskiriama soft summer, ar jos akys ne per saltos kaip soft? Ar cia nesiskaito saltos? g.gif

http://www1.pictures...hGJ-MLbEvSx.jpg

http://www3.pictures...kOoF3EnFARx.jpg

http://www4.pictures...gPwC_ipE5Il.jpg

Atsakyti
Sita moteris irgi pasirodo soft summer blink.gif (ja nustate kaip Deeper Soft Summer/possible True summer)

user posted image

cia ji parasius apie savo paieskas http://renata-beauty...mer-nights.html

Nu bet is plauku tai ji man gryna ziema unsure.gif
Atsakyti
As tik nesuprantu kodel kai kur Kate Middleton priskiriama prie soft summer. Mano manymu tai ji tikra cool summer, nieko softinio as pas ja nepastebiu. g.gif As netgi kai meginu isivaizduoti tipiska cool summer tai kazkodel man visada pries akis iskyla K.Middleton vaizdas. g.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
O sitoj lentelej K. Middleton jau cool summer

user posted image
Atsakyti
Hiver gi tas lenteles sudarinėja visi kas netingi. Kaip kam rodos taip ir deda. Iš interneto platumų galima pririnkt kokių tik nori atfotožopintų variantų ir susidaryt vienokį ar kitokį vaizdą. Man Kate irgi cool atstovė.
Beja tas pats yra ne tik su Kate... kažkur mačiau Milla prie pavasarių, o Angelina prie clear winter, nors ir taip ir taip žiūrėjau jos akys niekaip nepatenka į clear... o ten pavizdyje paimtas jos atvaizdas su padidintu kontrastu ir užmėlintom akim.
Pavyzdžiui aš turiu fotografijų kur priklausomai nuo apšvietimo esu tikrų tikriausias ruduo... o iš ties labiausiai netinkančios spalvos rudeninės, bet tose foto ir mano rūbai atrodo rudeninių spalvų. Bet kai aš žinau kad jie kitos spalvos, tai man ir aišku kodėl aš ne ruduo.
O ta Renata tai buvo ir true ir soft autmn pagal paletes... aš kai angliškai skaitau labai menkai, tai visai nesupratau kame ten šaknys. Bet visur ji su pilnu veik makiažu... gal ji bando migruot ir stebi rezultatus ar pavyko g.gif . O plaukai tai gal irgi dažyti ax.gif . Beja manau kad soft summer gali būti ir tamsios, na tik nepereit į žiemos tamsiąsias. Kad ir ta pati Kate su tokio tamsumo plaukais gali būti ištikrųjų soft summer, kaip pvz Angelina (ji tai tikrai tamsi)
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 16, 10:27)
Hiver gi tas lenteles sudarinėja visi kas netingi. Kaip kam rodos taip ir deda. Iš interneto platumų galima pririnkt kokių tik nori atfotožopintų variantų ir susidaryt vienokį ar kitokį vaizdą. Man Kate irgi cool atstovė.
Beja tas pats yra ne tik su Kate... kažkur mačiau Milla prie pavasarių, o Angelina prie clear winter, nors ir taip ir taip žiūrėjau jos akys niekaip nepatenka į clear... o ten pavizdyje paimtas jos atvaizdas su padidintu kontrastu ir užmėlintom akim.
Pavyzdžiui aš turiu fotografijų kur priklausomai nuo apšvietimo esu tikrų tikriausias ruduo... o iš ties labiausiai netinkančios spalvos rudeninės, bet tose foto ir mano rūbai atrodo rudeninių spalvų. Bet kai aš žinau kad jie kitos spalvos, tai man ir aišku kodėl aš ne ruduo.
O ta Renata tai buvo ir true ir soft autmn pagal paletes... aš kai angliškai skaitau labai menkai, tai visai nesupratau kame ten šaknys. Bet visur ji su pilnu veik makiažu... gal ji bando migruot ir stebi rezultatus ar pavyko  g.gif . O plaukai tai gal irgi dažyti ax.gif . Beja manau kad soft summer gali būti ir tamsios, na tik nepereit į žiemos tamsiąsias. Kad ir ta pati Kate su tokio tamsumo plaukais gali būti ištikrųjų soft summer, kaip pvz Angelina (ji tai tikrai tamsi)

O, siaip tai gal visai nebloga ideja nusistatyt tipa pagal netinkacias spalvas. smile.gif Pavyzdziui man netinka visokios neonines labai svarios spalvos, tokios kaip pas clear winter ir clear spring kad buna. Jau rudenio geriau tinka negu tos. Yra tokia drabuziu firma J. Crew, man ju rubai grazus, bet labai daznai nieko negaliu ten nusipirkti nes pas juos daugiausiai tos rekiancios arba visos saldzios spalvos. O jeigu imt ne is tokiu, tada lieka juoda, balta, pilka arba camel. doh.gif
As irgi kai pavarciau ta bloga tai radau Renata priskirusia save prie Autumn. http://renata-beauty...;max-results=50 Ir ji taip dziaugesi tomis rudens spalvomis, netgi warm autumn, dejo savo atvaizda i rudens peizazus, kosmetika irgi tokia rinkosi ir nusprende kad jai tokios spalvos idealiai tinka prie odos atspalvio... ir cia bac soft summer/cool summer. Cia ji be jokio makiazo http://renata-beauty...naked-face.html
Kazin ar nera taip kad kai mums labai vienos spalvos patinka mes kartais itikinam save kad jos mums tinka... Arba nematom ar tinka ar ne... Pavyzdziui man irgi buna kad kai matuojuosi pasidaziusi ir geros nuotaikos, na patinku sau tuo metu, tai ir spalvos atrodo visos neblogai atrodo. O jeigu nepasidazius matuojuosi tai daznai sau bunu negrazi ir su tinkanciom spalvom, atrodo niekas netinka. smile.gif
Atsakyti
Patiko gan daug variantų pateiktų lūpdažių vasaroms>
user posted image

...ir soft summer reali atstovė su gan tamsiais plaukais>
user posted image
Atsakyti
man tai Kate Middleton labiau soft nei cool. Plaukai labai daug to auksinio pigmento turi ir oda tokia šilta atrodo. Na kai kuriose foto gal ir panašu į šaltą tipažą, bet daugumoj man jinai vistiek soft summer tipas atrodo. Kažkaip neradau niekur auksu pasipuošusios. Gal jinai labai nusirudina save, nes veidas tai dažnai taip nenatūraliai nušpakliuotas atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 16, 14:15)
Patiko gan daug variantų pateiktų lūpdažių vasaroms>

...ir soft summer reali atstovė su gan tamsiais plaukais>

Bet tokios gana ryskios spalvytes. Man labiausiai patiktu ir turbut tiktu 4 nr. ax.gif

O siai moteriai tai mano nuomone netinka tos is kaires abi esancios spalvos - turkio ir salta rozine (ypac si), o idealiai tinka esancios desineje, ypac burgundiska. O turetu visos tikt ar ne? unsure.gif

QUOTE(taram-param @ 2012 10 18, 10:31)
man tai Kate Middleton labiau soft nei cool. Plaukai labai daug to auksinio pigmento turi ir oda tokia šilta atrodo. Na kai kuriose foto gal ir panašu į šaltą tipažą, bet daugumoj man jinai vistiek soft summer tipas atrodo. Kažkaip neradau niekur auksu pasipuošusios. Gal jinai labai nusirudina save, nes veidas tai dažnai taip nenatūraliai nušpakliuotas atrodo g.gif

Tai kad pas ja kaip tik sakyciau plauku pigmentas saltas pilkas, o yra auksinis blizgesys ant saules, bet tai visi plaukai net patys pilkiausi ant saules turi to auksinio spindesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 18 spalio 2012 - 09:45
As galbut sakyciau kad jos akys i siltuma traukia, matau lyg ir zalia spalva... Bet tokia turbut visiems potipiams budinga? g.gif

user posted image
Atsakyti
Nors atrodo keista, bet būna kyla klausimas soft autumn ar warm spring atstovas... ir palyginimui dedu paletes warm spring viršuje/ soft autumn apačioja:
user posted image

user posted image
ir... iš kt. psl.
user posted image

user posted image
ir dar... čia jau ryškiai skiriasi paletės biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2012 10 18, 12:07)
As galbut sakyciau kad jos akys i siltuma traukia, matau lyg ir zalia spalva... Bet tokia turbut visiems potipiams budinga? g.gif

Aš sakyčiau moteriškė dažytis nemoka blush2.gif ... rūbus pasirenka, o va išsidažius veeik visada kažkaip ne to... gal jai sesutė parenka pagal save spalvas, o ji visgi žiema ax.gif
Atsakyti
Idomia tema uztikau biggrin.gif Gal kas pakomentuos... Man labai tinka raudona spalva (tiek ryski, tiek prislopinta), visi labai pastebi, kad atgyju, kai kazka raudono deviu smile.gif Ar galima bent kazkiek pagal tai tipa nustatyti? O siaip odos, plauku, akiu spalvos artimos aptarinejamai K. Holmes. Oda gelsvoka, akys siltos zaliai-pilkai-melynos, plaukai tamsus sokoladiniai... 4u.gif
Atsakyti