QUOTE(Noa @ 2012 11 20, 20:27)
Aš kažkada seniai seniai nusistatinėjau kontoroj Beauty for all seasons. Bet tai buvo prieš kokiųs 16 metų
Kur dabar ta kontora, neįsivaizduoju. Niekur nebematau.
Kainavo anais laikais - pasakiškai. Gal 600 Lt už nustatymą ir paletę... Bet tai sakau, tada.

Kainavo anais laikais - pasakiškai. Gal 600 Lt už nustatymą ir paletę... Bet tai sakau, tada.
Tai dabar kainuos 6000lt

QUOTE(taram-param @ 2012 11 21, 00:13)
O kaip manot ar imanoma rasti tokį raudonų plaukų atspalvi katras tiktų šaltoms vasaroms? Taip norėčiau raudonų plaukų, bet bijau kad visai užgoš mano veidą
Kažkokios labai nenatūralios vyšninės tai irgi nenorėčiau, o iš ryžų plaukų turbūt niekas netiktų nes oranžinė per šilta spalva vasaroms...

Kažkokios labai nenatūralios vyšninės tai irgi nenorėčiau, o iš ryžų plaukų turbūt niekas netiktų nes oranžinė per šilta spalva vasaroms...
Kaip suprantu true arba cool summer, tai pats pats pats sunkiausiai pernešantis bet kokia šiluma tipas, todėl turėtu būti sunku su raudona spalva. Jau man kaip sunku buvo saltu tamsiai rudu atspalviu kai reikėjo dažyti šviesius plaukus, o čia raudonas. Nors 12blueprints skaičiau, kad bet kokia splava gali buti priskiriama bet kuriam tipui, tarkim, natūralios raudonplaukes gali būti vasaros.