QUOTE(Evut @ 2012 11 28, 00:16)
Beje, kažkuri yra sakiusi, kad bet kuriam tipui tinka kažkoks geltonos, raudonos, mėlynos ir žalios atspalvis, tik reikia jį žinoti, bet, kaip suprantu, true summer netinka jokia geltona, ar ne? (mano viena mėgstamiausių spalvų

)
True summer tinka tokia sviesi salta prislopinta geltona
QUOTE(Teka @ 2012 12 30, 14:07)
merginos, o pas kokį ten tipą ta olive atspalvio oda? na bent jau mašinoj mano oda į tokią spalvą neša

įdomu koks ten tipas
As esu skaicius kad ruduo ir kad retesniais atvejais vasara gali turet olive odos atspalvi, pavasaris tikrai ne, o del ziemos nezinau.
QUOTE(Teka @ 2012 12 30, 16:57)
o man viena pažįstama pasakė tokį dalyką...tipo kalbėjom dėl plaukų spalvos, sakau man reik šaltos spalvos kokios, o ji sako, taigi jei oda šalta, reik plaukų kaip tik šiltų, kad sušvelnint visą tą šaltumą... bet juk ne taip, tiesa?
Nu tai o kaip jus manot is kur tiek
nedadielku pas mus gatvemis vaiksto?

Ogi is to isitikinimo kad jeigu esi saltu bruozu juos reikia pasiltint.

Ir ne kitaip.

Man is vis keistas pastaruoju metu paplites poziuris kad grazios spalvos tik tos kurios siltos, nezinau mada cia ar kas... Pavyzdys: rinkausi vasara suknele, viena buvo peleniniu roziu, kita peleniniu metu. Abi spalvos man tiko, galvojau kuria imt. Metine man pasirode idomesne, rozine daugiau standartas taciau gal lengviau derint, pardaveja isiterpe: "as jusu vietoj imciau rozine, ji siltesne, o ta ana tokia salta, siltesne juk graziau." Tai va.
QUOTE(ramyra @ 2013 01 02, 23:17)
Va šioji irgi priskirta prie soft summer - Keri Russel. Žavi būtybė, bet ar gali vasara būt rudais plaukais?
Gali soft vasara ir tamsi but, Katie Holmes juk irgi Soft Summer.
O veido rausvumas (kapiliarai ir pan.) tai kaip ir budingas soft summer.