Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Sveikos.

Tyrinėjau aš tuos tipus, tai ta soft summer tokia mistika biggrin.gif nei tai vasara, nei tai ruduo. Tipiškos atstovės būtų J. Aniston ir S.J. Parker.

Va šioji irgi priskirta prie soft summer - Keri Russel. Žavi būtybė, bet ar gali vasara būt rudais plaukais? Ir akys jos įdomios, nuo apšvietimo priklauso. Kartais rudos, kartais melsvos. Aš pati dabar nusidažius riešuto spalva. Bet žiemą veido oda baisiai kenčia nuo žvarbaus vėjo ir šildymo namuose doh.gif Tai tas rausvumas išlindo g.gif

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 02 sausio 2013 - 23:18
QUOTE(Evut @ 2012 11 28, 00:16)
Beje, kažkuri yra sakiusi, kad bet kuriam tipui tinka kažkoks geltonos, raudonos, mėlynos ir žalios atspalvis, tik reikia jį žinoti, bet, kaip suprantu, true summer netinka jokia geltona, ar ne? (mano viena mėgstamiausių spalvų  biggrin.gif  doh.gif )

True summer tinka tokia sviesi salta prislopinta geltona
user posted image

QUOTE(Teka @ 2012 12 30, 14:07)
merginos, o pas kokį ten tipą ta olive atspalvio oda? na bent jau mašinoj mano oda į tokią spalvą neša  doh.gif  biggrin.gif įdomu koks ten tipas

As esu skaicius kad ruduo ir kad retesniais atvejais vasara gali turet olive odos atspalvi, pavasaris tikrai ne, o del ziemos nezinau. g.gif

QUOTE(Teka @ 2012 12 30, 16:57)
o man viena pažįstama pasakė tokį dalyką...tipo kalbėjom dėl plaukų spalvos, sakau man reik šaltos spalvos kokios, o ji sako, taigi jei oda šalta, reik plaukų kaip tik šiltų, kad sušvelnint visą tą šaltumą... bet juk ne taip, tiesa?

Nu tai o kaip jus manot is kur tiek nedadielku pas mus gatvemis vaiksto? tongue.gif Ogi is to isitikinimo kad jeigu esi saltu bruozu juos reikia pasiltint. biggrin.gif Ir ne kitaip. lotuliukas.gif Man is vis keistas pastaruoju metu paplites poziuris kad grazios spalvos tik tos kurios siltos, nezinau mada cia ar kas... Pavyzdys: rinkausi vasara suknele, viena buvo peleniniu roziu, kita peleniniu metu. Abi spalvos man tiko, galvojau kuria imt. Metine man pasirode idomesne, rozine daugiau standartas taciau gal lengviau derint, pardaveja isiterpe: "as jusu vietoj imciau rozine, ji siltesne, o ta ana tokia salta, siltesne juk graziau." Tai va. smile.gif

QUOTE(ramyra @ 2013 01 02, 23:17)
Va šioji irgi priskirta prie soft summer - Keri Russel. Žavi būtybė, bet ar gali vasara būt rudais plaukais?

Gali soft vasara ir tamsi but, Katie Holmes juk irgi Soft Summer. smile.gif

O veido rausvumas (kapiliarai ir pan.) tai kaip ir budingas soft summer.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 sausio 2013 - 16:24
Sveikos 4u.gif gal ir man jus padesite, nusistatyti spalvini tipa? blush2.gif Labai lauksiu jusu nuomoniu smile.gif
http://public.fotki....my-first-album/
Nuotraukoje su tamsiais plaukais antakiai paryskinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zealan @ 2013 01 03, 18:08)
Sveikos  4u.gif  gal ir man jus padesite, nusistatyti spalvini tipa?  blush2.gif  Labai lauksiu jusu nuomoniu  smile.gif
http://public.fotki....my-first-album/
Nuotraukoje su tamsiais plaukais antakiai paryskinti  ax.gif

Grazi akiu spalva wub.gif Ar antakius dazote su permanentiniais dazais? (turiu galvoje visas tris nuotraukas) Kokie jie kai neparyskinti? Ir jusu naturali plauku spalva ar nera sviesesne uz dabartine spalva? Nes toks jausmas kad esat sviesesne visuom kuom.
Is dabartinio rezultato gal sakyciau kontrastinga vasara ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 sausio 2013 - 18:20
QUOTE(Hiver @ 2013 01 03, 16:06)
True summer tinka tokia sviesi salta prislopinta geltona

As esu skaicius kad ruduo ir kad retesniais atvejais vasara gali turet olive odos atspalvi, pavasaris tikrai ne, o del ziemos nezinau. g.gif

Nu tai o kaip jus manot is kur tiek nedadielku pas mus gatvemis vaiksto? tongue.gif  Ogi is to isitikinimo kad jeigu esi saltu bruozu juos reikia pasiltint. biggrin.gif  Ir ne kitaip. lotuliukas.gif Man is vis keistas pastaruoju metu paplites poziuris kad grazios spalvos tik tos kurios siltos, nezinau mada cia ar kas... Pavyzdys: rinkausi vasara suknele, viena buvo peleniniu roziu, kita peleniniu metu. Abi spalvos man tiko, galvojau kuria imt. Metine man pasirode idomesne, rozine daugiau standartas taciau gal lengviau derint, pardaveja isiterpe: "as jusu vietoj imciau rozine, ji siltesne, o ta ana tokia salta, siltesne juk graziau." Tai va. smile.gif

Gali soft vasara ir tamsi but, Katie Holmes juk irgi Soft Summer. smile.gif

O veido rausvumas (kapiliarai ir pan.) tai kaip ir budingas soft summer.

aš supratau, kad tikrų spalvų nesu mačius doh.gif , nes ant laptopo visos spalvos skirtingos iš skirtingų kampų, reiks kada visą paletę ant normalaus kompo pažiūrėt

nu tai tada aš tebūnie ta reta vasara, kuri kartais turi olive atspalvo odą biggrin.gif

drinks_cheers.gif

kaip ji gali būt soft summer...nesuprantu aš visgi tų tipų ir niekad jaučiu nesuprasiu, nebent jie laba jau ryškiai išreikšti

tai mano veidas irgi rausvumo turi, kosmetologė sakė, kad mano oda labai plona ir kapilartai labai arti paviršiaus, bet aš tikrai ne soft summer smile.gif

Papildyta:
zealan, nelabai kontrastinga vasara, kontrastas išgautas dažais, nors ir tai man trūksta kontrasto, o ta tamsi spalva, mano nuomone, jums nelabai. aš sakyčau gal koks pavasaris..natūrali spalva plaukų spėju šviesi, tik vat kokia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 03 sausio 2013 - 18:25
QUOTE(Teka @ 2013 01 03, 18:18)

kaip ji gali būt soft summer...nesuprantu aš visgi tų tipų ir niekad jaučiu nesuprasiu, nebent jie laba jau ryškiai išreikšti

Man tai soft summer jauciasi kazkoks toks isvaizdos minkstumas, jos man tokios minkstos ir pukuotos kazkokios, be astriu kampu. biggrin.gif
Kaip as suprantu tai pagrindine mintis tu tipu yra ne tiek pagal isvaizdos bruozus, bet kokia yra isvaizdos reakcija i spalva. Pagal tai kokios spalvos zmogui tinka sprendziama apie tipa. Juodaodzius irgi skirsto i tipus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 01 03, 18:33)
Man tai soft summer jauciasi kazkoks toks isvaizdos minkstumas, jos man tokios minkstos ir pukuotos kazkokios, be astriu kampu. biggrin.gif
Kaip as suprantu tai pagrindine mintis tu tipu yra ne tiek pagal isvaizdos bruozus, bet kokia yra isvaizdos reakcija i spalva. Pagal tai kokios spalvos zmogui tinka sprendziama apie tipa. Juodaodzius irgi skirsto i tipus. biggrin.gif

nu tas tai jooo, bet... biggrin.gif o kokia pirma mintis kyla pažiūrėjus į mane? biggrin.gif pati pati pirma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 03, 18:22)
zealan, nelabai kontrastinga vasara, kontrastas išgautas dažais, nors ir tai man trūksta kontrasto, o ta tamsi spalva, mano nuomone, jums nelabai. aš sakyčau gal koks pavasaris..natūrali spalva plaukų spėju šviesi, tik vat kokia?

vat man irgi kazkaip pirma mintis kad plaukai labai jau tamsus.
O lygtai clear spring buna tamsiais plaukais sviesiom akim? g.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif antakiai padazyti itk kur tamsus palukai, o likusiose 2 yra naturalios spalvos smile.gif pabandysiu paieskoti foto naturalios spalvos plauku, nes kiek atsimenu, tai sviesiai ruda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 03, 18:35)
nu tas tai jooo, bet... biggrin.gif o kokia pirma mintis kyla pažiūrėjus į mane? biggrin.gif pati pati pirma biggrin.gif

a kur i jumis ziureti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 03, 18:35)

Man pirma mintis - "griežta".
Ieškokit dabar griežto tipo lotuliukas.gif

Beje, klausiau kažkada pati, ar kūno ir veido šiltumas gali skirtis. Dabar drąsiai atsakau - gali.
Teko man kvailiukei su profesionalia visažiste susidurt, truputį akis atvėrė smile.gif nes aš visad gan šaltą pudrą rinkdavausi (na, derindavau prie veido odos), o, kad veidas atskirai, o kūnas atskirai atrodo net nepastebėdavau...

A, o dėl pardavėjų - nemoko jų tokių dalykų... Išvis mažai gi kas investuoja į pardavėjus, gerai jei bent klientų aptarnavimą normalų pamoko, ir tiek. Beveik garantuoju, kad pasiėmus pačią šalčiausią raudoną ir šiltą šiltą mėlyną, vistiek patartų raudona, nes gi "šilta" smile.gif
Atsakyti
Ikeliau smile.gif
Atsakyti