QUOTE(inc @ 2013 01 05, 20:28)
filmukas apie tai kaip rasti savo "juodą" spalvą. dabar kaip tik jo knygą baiginėju, tai visai fainai gaunas pagal jo teoriją
http://shine.yahoo.c...-200009633.html
Labai fainai.

Mano butu tamsiai pilka su teal atspalviu, neveltui toki akiu piestuka turiu ir rubai tokios spalvos tikrai mane puosia.
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 01 05, 20:34)
ar gali taip buti kad light summer tinka silti variniu atspalviu seseliai(melynom akim)? Esu priskirta light summer. Kazkaip keista, kad tinka.. nors esu saltas tipas.
QUOTE(kuti kuti @ 2013 01 05, 23:39)
O aš pati nežinau, ką man su šėšėliais daryti, lyg ir būčiau soft summer, tai akys žalsvai pilkšvos, bet kiek bandau šešėlių, prie akių tinka, o su oda tai "pjaunasi".
Siaip as asmeniskai tai seselius daugiau derinu prie akiu spalvos nei kad prie rubu kuriais rengiuosi (su retom isimtim, pvz. vakarui) todel galvoju kad gal cia ne tiek aktualus spalvinis tipas o labiau akiu spalva. As irgi megstu vario spalvos, taipogi sokoladines, smelio spalvos seselius. Cia parodyta kokie seseliai geriausiai papildo arba isryskina melynas, zalias ir rudas akis:
kuti kuti, gal jums reiketu pabandyti paeksperimentuoti su kitomis spalvomis kurios ir tinka prie zaliu akiu, bet gal jos deres ir su oda? Pvz. salta violetine prie alyvuogiu spalvos odos gal maziau tinka, bet gal neblogai ziuretusi rudai slyvine?