Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

O čia mano žieminukė striukė kažkokios antracitinės spalvos . Kai taip šalta tai taip apsirengus nėr geriau paskui vaikui bėgiot

dar tokį beige kašmyrinuką nusipirkau

čia tas pats murzius žalias kur su kepka

beveik juodai žalias golfas po megztuku nešiot

tamsiai tamsiai violetinis. nu bet ***** tas aukštas iso visai neperteikė spalvos doh.gif

rudas susagstomas megztukėlis

tuo pačiu dar senuką žalią nusifotkinau, bet jis toks man nabagėlis šiandien ant manęs atrodo lotuliukas.gif

Atsakyti
inc, sunkai man ten spalvos įsižiūri, bet man rodos tu šukuoseną naujai pakedenus, tai vat ji tau labai tinka. O spalvos turbūt irgi gerai, a le nlb matosi.

Pirma foto su kailine kepure, labai liuks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 15 sausio 2013 - 13:37
Aha visur juoda ir tiek matosi blush2.gif
O su tuo žaliu tamsiu paakiai violetiniai išryškėja, reiktų anuos su maskuokliu užtept 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 01 15, 13:36)
inc, sunkai man ten spalvos įsižiūri, bet man rodos tu šukuoseną naujai pakedenus, tai vat ji tau labai tinka. O spalvos turbūt irgi gerai, a le nlb matosi.

Pirma foto su kailine kepure, labai liuks

nu bent viena foto per fotosesija gera ir tai gerai lotuliukas.gif ... nu bet vis tiek akys be fokuso. na bet pati fotkinausi su laikmačiu, tai ko norėt lotuliukas.gif

aga, čiut pakirpo man plaukus. prašiau, kad padarytų taip, jog jie galėtų suktis, kur jiems patinka. kas iš to , kad aš juos tvarkysiu, vis tiek susisukioja kur jiems patinka lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2013 01 15, 13:50)
Aha visur juoda ir tiek matosi  blush2.gif
O su tuo žaliu tamsiu paakiai violetiniai išryškėja, reiktų anuos su maskuokliu užtept 4u.gif

nu jo, žinau blush2.gif , bet niekaip neužsiimu tuo reikalu. reik susiimt ir susirast kokį tinkamą ax.gif
Atsakyti
Nda, žiemą spalvų nesimato, fotografavimas žiemą yra kažkoks ekstremalus sportas biggrin.gif

Bet kaip aš pavydžiu, kai žmogus tiek randa ko nusipirkti! Aš, tarkim, iš viso nieko nerandu biggrin.gif Tai tas netinka, tai anas, tai sudėtis, tai dydis, tai iškirptės forma, tai ilgis, tai rankovės, tai kaina, tai etiketė, tai spalva, tai spalva, tai spalva, tai spalva, tai atspalvis galų gale laugh.gif
Ir dar svarbiausia, galima iš šalies galvoti - bet jau kai nusiperka, tai kažką super, idealiai tinkančio ir nuostabingo.

Nė velnio!

Nusiperku kokią nesąmonę, pakabinu į spintą ir nenešioju lotuliukas.gif
Atsakyti
inc pirmiausia siūlau pasidaryti nepriekaištingą makiažą, susitvarkyti plaukus, o jau tada pirktis skudurėlius. nėra bendro vaizdo, deja. ne tik tas senas skudurėlis atrodo pavargęs, bet ir jūs pati.
Atsakyti
QUOTE(Kritikė @ 2013 01 15, 15:15)
inc  pirmiausia siūlau pasidaryti nepriekaištingą makiažą, susitvarkyti plaukus, o jau tada pirktis skudurėlius. nėra bendro vaizdo, deja. ne tik tas senas skudurėlis atrodo pavargęs, bet ir jūs pati.

didis dėkui tau už nuomonę mirksiukas.gif
Atsakyti
As vel suabejojau del savo vasaros tipo. Nes tokia pilka sviesi, kaip Rene Z suknia, turiu palaidine. Ir ji man nelabai, norisi tamsesnes. Tik toji palaidine man po svarku reikalinga, tai bendras vaizdas rodos ok.

Ir rubai is cool summer paletes g.gif Nors kai kurios spalvos maciau, eina per abi paletes (tiek cool, tiek soft). Bet svarbiausia vasaros spalvos, o ne rudens ar pavasario.

Labai graziai man tinka dark taupe, midnight blue, medium gray, ultramarine violet, teal (zalsvai melyna, ar juros zalia), pasteline rozine, emerald green.

Vaikai zvenge, kaip as rubus prie monitoriaus dejau ir lyginau su paletes spalvomis. Bet zinot, man su spalvomis nekaip, pavadinimu tikrai visu nezinau. O pardeje, rinkausi saltus patinkancius tonus ir tempiausi i kabina matuotis. Visi siu spalvu rubai labai pagyvina oda ir akis. Ir pati nustebau, kad galiu svyteti biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi niekaip niekaip negaliu nuspręsti, kuri aš vasara, soft, cool ar light - kaip pažiūrėsi, tinku į visas. Ir visų paletėse yra man labai tinkančių ir netinkančių spalvų doh.gif
gal yra kokie kertiniai požymiai, nes tuoj patikėsiu, esu visų jų miksas
Atsakyti
Man Kate tikra salta ledo karaliene. Neatiduosim jos rudeniui schmoll.gif

Cia galima pasiziureti nemazai jos foto ir garderobo perliuku. Vienoj foto (Nr. 14) matosi ir akys ir oda ir atauganciu plauku linija. Naturalus jos plaukai pilkoki. Bet ta, kuria dazosi - labai tinka. Ir as tokiu noriu biggrin.gif

Na, ka manot? Cool summer?

hercogiene
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 15 sausio 2013 - 19:27
Bet tai toje 14-toje foto, ji man tokia šiltoka atrodo - akys, plaukai. Man būtent toje foto šiek tiek į mane panaši spalviškai, tik mano akys dar "vėsesnės". O aš tai lyg ruduo
Atsakyti
Tai kad dauguma tų foto ji su rudeniškais aprėdais... vat užtai osinkoje ir iškėlė mintį... mol labai jau gerai jai tos rudeniškos spalvos. 14-liktoje foto labai ryškiai matau užtepta kad viskas, bet šiaip užtepta (pudra, skruostai) tai tikrai šilti, ir aušyš IMHO šiltos, jai neužteptos. Akys kaip pas inc blush2.gif , šiltai žalios... Dėl plaukų... nu nepasakyčiau kad reik būt ryžam, kad būtum rudenėlis. Prie šaknų daugumos plaukai pilki. Aš kai trumpą šukuoseną turiu visai būnu juoda, o kuo ilgesni mano plaukai, tuo ryžesnė būnu. Ir MB kai saulėj išblunka vos ne medaus atspalvio blondinas, o šaknys pilkos... Grynai pilkų plaukų manau retenybė blush2.gif
Beja princas light spring, Noa gali įvertint kaip jam juoda lotuliukas.gif
Atsakyti