Belaja vorona maciau...toks virtuvinis filmas...toks 50/50. Man ta aktore tokia "mėmė" šiek tiek.Nors gal jai čia tokius vaidmenis duoda  

QUOTE(svelni @ 2012 08 17, 15:54)
Man ta aktore tokia "mėmė" šiek tiek.
Tai kad ji visur tokia 'šiek tiek', matyt natūra tokia

QUOTE(Visgi @ 2012 08 18, 00:54)
Aha,aš šitą jau prieš kokius 6 metus žiūrėjus .Tada kaip tik dirbau DVD nuomos/muzikos prekių parduotuvėj.man jis labai patiko,o klientai kai kurie sakydavo,kad amerikietiškas geresnis,nors man tai ne

O aš dabar žiūriu Kliuči ot sčastja antrą dalį.Vakar taip įkibau,kad 8 serijas pražiūrėjau su užsidegimu(jei taip galima pasakyt),nu bet devintoj susinervinau-grynai nesuprantu kas vyksta
 Neatsirenku per kiek laiko peršokta nuo aštuntos serijos pabaigos,lyg ir atgal šoktelna,lyg ir vėl pirmyn -kažkokia beliberda
   Neatsirenku per kiek laiko peršokta nuo aštuntos serijos pabaigos,lyg ir atgal šoktelna,lyg ir vėl pirmyn -kažkokia beliberda   Pražiūrėjau 15min ir išjungiau.Šiandien šviežia smegenine bandysiu vėl žiūrėt-gal susigaudysiu.
 Pražiūrėjau 15min ir išjungiau.Šiandien šviežia smegenine bandysiu vėl žiūrėt-gal susigaudysiu.Dar labai patiko neseniai kažkurios rekomenduotas Aferistka http://kinozal.tv/de...s.php?id=924003 Ir pažliumbiau pabaigoj
QUOTE(Visgi @ 2012 08 18, 00:54)
aciu
 jau siunciu
 jau siunciu  
 QUOTE(Julsita @ 2012 08 18, 07:50)
O aš dabar žiūriu Kliuči ot sčastja antrą dalį.Vakar taip įkibau,kad 8 serijas pražiūrėjau su užsidegimu(jei taip galima pasakyt),nu bet devintoj susinervinau-grynai nesuprantu kas vyksta   Neatsirenku per kiek laiko peršokta nuo aštuntos serijos pabaigos,lyg ir atgal šoktelna,lyg ir vėl pirmyn -kažkokia beliberda
   Neatsirenku per kiek laiko peršokta nuo aštuntos serijos pabaigos,lyg ir atgal šoktelna,lyg ir vėl pirmyn -kažkokia beliberda   Pražiūrėjau 15min ir išjungiau.Šiandien šviežia smegenine bandysiu vėl žiūrėt-gal susigaudysiu.
 Pražiūrėjau 15min ir išjungiau.Šiandien šviežia smegenine bandysiu vėl žiūrėt-gal susigaudysiu.
 Neatsirenku per kiek laiko peršokta nuo aštuntos serijos pabaigos,lyg ir atgal šoktelna,lyg ir vėl pirmyn -kažkokia beliberda
   Neatsirenku per kiek laiko peršokta nuo aštuntos serijos pabaigos,lyg ir atgal šoktelna,lyg ir vėl pirmyn -kažkokia beliberda   Pražiūrėjau 15min ir išjungiau.Šiandien šviežia smegenine bandysiu vėl žiūrėt-gal susigaudysiu.
 Pražiūrėjau 15min ir išjungiau.Šiandien šviežia smegenine bandysiu vėl žiūrėt-gal susigaudysiu.man antra dalys
 as kai susinervinau,tiesiog paziurejau paskutine serija ir vsio
 as kai susinervinau,tiesiog paziurejau paskutine serija ir vsio  nes labai jau istempta,galima buvo viska i 4 serijas sudeti ir butu tas pats.
 nes labai jau istempta,galima buvo viska i 4 serijas sudeti ir butu tas pats.

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 08 18, 09:11)
man antra dalys
 as kai susinervinau,tiesiog paziurejau paskutine serija ir vsio
 as kai susinervinau,tiesiog paziurejau paskutine serija ir vsio  nes labai jau istempta,galima buvo viska i 4 serijas sudeti ir butu tas pats.
 nes labai jau istempta,galima buvo viska i 4 serijas sudeti ir butu tas pats.Nu iki 8-tos serijos man dar nebuvo pikta,bet va toliau tai ir kažin ar neperšoksiu paskutinn,kad žinot kaip užsibaigė,nes jau nuo 9-tos dievaž kažkoks pilstymas iš tuščio į kiaurą

QUOTE(Julsita @ 2012 08 18, 10:15)
Nu iki 8-tos serijos man dar nebuvo pikta,bet va toliau tai ir kažin ar neperšoksiu paskutinn,kad žinot kaip užsibaigė,nes jau nuo 9-tos dievaž kažkoks pilstymas iš tuščio į kiaurą  

nu tikrai seriju galejo buti maziau,nes ten jau tokios nesamones,kad.......
 nu tikrai seriju galejo buti maziau,nes ten jau tokios nesamones,kad.......

Kaip reikiant prikaustė dėmesį. Aštrus siužetas. Spec užduotis + medžioklė žmonėmis.
''Охота на пиранью'' /2006/
Премьера фильма
фильм о фильме Aš savo plaukų neduočiau nurėžti, man būtų gaila 

Премьера фильма

QUOTE(Visgi @ 2012 08 18, 11:55)
Kaip reikiant prikaustė dėmesį. Aštrus siužetas. Spec užduotis + medžioklė žmonėmis.
Премьера фильма
Премьера фильма

aciu
 jau siunciu
 jau siunciu  

Sveikos nebesuprantu ar as zliba ar nebera ,youtubei filmo "igra"   mama tik per yotube ziuri tai noriu parodyt
  mama tik per yotube ziuri tai noriu parodyt