Philipuks, pas mane hydrosalpingsas buvo per pirmą IVF, kuris nepasisekė - nežinau dėl to ar ne, nes visa kita buvo idealu.
Prieš antrą IVF (tiksliau metai iki jo), kreipiausi į Usonienę dėl hydrosalpyngso pašalinimo. Man viso kiaušintakio neišpjovė, nes aš nesutikau, pašalino, tik patį hydrosalpyngsą. Mano atveju tai pasiteisino - ir po metų, kai dariau IVF, to hydrosalpyngso nebuvo. Tačiau tarkim Musmirytei jis atsinaujino per mėnesį po operacijos ir ji šiandien atsigulė išpjauti kiaušintakio.
Šiaip visgi labai didelė rizika daryti IVF (ir apkritai viltis pastoti) su hydrosalpyngsu.
Dėl nuolaidos birželio mėnesį - kiek aš žinau, ta nuolaida taikoma, jei birželį kreipiamasi dėl IVF, bet visai nebūtinai jį daryti būtent birželio mėnesį.
Leta, jei skaitai rusiškai, paiieškok www.eva.ru forume, ten yra nemažai merginų, pas kurias hcg blogai augo ir viskas joms baigėsi gerai. Jei gydytojai atmeta negimdinį, o hcg auga, mano galva, labai daug šansų.
Saiko, patinka man, ką rašai apie savo pojūčius

Man hiperstimuliacija buvo irgi porai dienų sumažėjus, buvau biški nosį nukabinus, o paskui vėl išsipučiau